"Sen evde kalmış kız kurususun ben en azından evlendim " dedi bana :(((

sybellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
143
42
48
Ankara
merhaba herkese, nette bir arkadaşlık sitesine üyeyim. belki yanlış bulacaksınız ama mutlu yuva + bebek özlemindeyim ve etrafımda bekar yok, yaş da 30 oldu. bir adamla yazışıyorduk benden hemen whatsapp istedi ben de olmaz, önce burda yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen o zaman sana güle güle yazdı. benim de gururum kırıldı, adamın profilinde boşanmış yazıyordu ben de zaten boşanmış biriyle olmazdı hoşçlakal yazdım. bunun üzerine adamın cevabı şu oldu:

-ben en azından evlendim ya sen evde kalmış kız kurusu

şok oldum çok kanıma dokundu bu laf duşa girdim ağladım uzun süre. zaten üzgündüm adamın mesajı taşırdı beni. şimdi yine baktım adam şunu yazmış bu sefer:

-kız kurusu yazdım ama o da şüpheli yani. kız kurusu musun,kadın kurusu musun her neysen işte.

ve daha beter doldum. paylaşmak istedim sizle kızlar. benim gönül işlerinde yüzüm gülmeyecek mi artık ? inanın tek ama tek istediğim mutlu bir yuva ve bebek. ama neden olmuyoır,neden ?

Arkadaşlık sitesinden ancak böylesi bulunur. Bunu demeseydi de zaten oradaki erkeklerin amacı oyalanıp bırakmak. Bugün kırmasa kalbini yarın daha beter Şeyler yaşayabilirdin. Densiz seni tanımayan insanların sana söyledikleri seni etkilemesin ya.

herşey nasip kısmet canım..
Allahın nasip etmesi önemli bende bebek istiyorum :)
rabbim inşallah seninde karşına çıkarsın inşallah günlündekini vegüzel bi ailen olur inşallah.

Oncelikle adam densiz biri belli.
Arkadaşım klavye delikanlisi çok. Belki iki lafı bir araya getiremeyen biri ama canının istediğini yazabilecegini düşünüyor. Bakma sen onun lafına.
Biriyle tanışmak istiyorsan en azından sosyallese bilirsin. Boşver interneti, güvenmek zaten çok zor.
Umarım hersey istediğin gibi olur. Üzme kendini

kart horoz sende deseydin ona :)
sana bi tavsiye hastanelerin onkoloji servislerini oneriyolar boyle kolay ve basit sebepler için uzulup aglayanlara
onoloji servisinden gir mork dan çik dermisim tovbe tovbeee
HAYirlisi olsun arkadasim sesin için, ben bu dunyada herkesin bi esi olduguna inanirim, ne evde kalan gordum ne çocuksuz kalan, varsada nadir iste bana denk gelmedi

rabbimden sadece hayirlisini dile ..

yanlis anlama olmasin hastanedeki dert sahibi insanlari gorunce çaresizliklerine sahit olunca ne kdr bos seyler için uzulup agladigimizin farkina variyormusuz
morka gitmr orasi biraz agir olabilir :KK43:

sanki hiç nikahlanamayacakmışım gibi geliyor. yaşlanınca nolucam diye dert ediyorum. mutlu yuvam ve bebeğim olmadığı için gelecek karanlık görünüyor

Adam canini acitmak icin ozellikle yazmis zaten takilma
Ama o tarz sitelere de cok guvenme bence

30yas genc bir yas
Benim cevremde cogu kisi o yaslarda evleniyo
Artik eskisi gibi degilki millet isini gücünü kurup kariyer yapip oyle evlenmek istiyo

Ins istedigin gibi biri cikar karsina dua et
Kismet bence bu isler biraz

Ama siz başlatmışsınız sanki?

Adamın boşanmışlığına laf atarak bel altı vurmuşsunuz, o da sizin evlenmemişliğinize laf etme hakkı bulmuş kendinde.

Umursamayın, 30 yaş nedir ki? Evliliğe odaklı yaşamayın, pozitif olun.

Mutlu bekarlık mutsuz evlilikten iyidir unutmayın.

Canım ne olduğu belirsiz adam demeye bin şahit lazım olan iğrenç varlığı takmana ne gerek var :) Zaten öyle sitelerdeki erkeklerden hayır gelmez boşver onları sen çık dışarı gez dolaş keyfine bak zaten kısmetinde varsa kendiliğinden karşına çıkar daha gençsin :)

Amaan affedersin de kçı kırık sanal bi hayvanatın söylediklerinden niçin bu kadar etkilendin ki?
Gerçekten bunu ağır dert mi ediyorsun kendine, yapma ama kim köpekmiş o, numaranı iyi ki vermemişsin, musallat olurdu belki.

benim gönül işlerinde yüzüm güleyecekmi artık ? inanın tek ama tek istediğim mutlu biryuva ve bebek. ama neden olmuyoır,neden ?

Belki de bu kadar çok istediğin için şu an olmuyordur.
Biraz bu düşüncelerden uzaklaşmayı denesen? Her şey evlilik ve bebek demek değil, akışına bırak.
Nasip kısmet işleri bunlar, ancak sen kendini gerdikçe, strese soktukça şimdiki yaşının güzelliğini, tadını da kaçırırsın, yapma.

Adam canini acitmak icin ozellikle yazmis zaten takilma
Ama o tarz sitelere de cok guvenme bence

30yas genc bir yas
Benim cevremde cogu kisi o yaslarda evleniyo
Artik eskisi gibi degilki millet isini gücünü kurup kariyer yapip oyle evlenmek istiyo

Ins istedigin gibi biri cikar karsina dua et
Kismet bence bu isler biraz

maalesef kısmet için o sitelerden başka çaram yok. herkes evlendi ve kocasına bebeğine odaklı yaşıyor. işyerim kadınla dolu.sosyalleşme imkanı sınırlı. sıkıştımkaldım.

Hemen kırılıp ağlayacak karakterdeysen hiç öyle işlere bulaşma.
Adamın ne demesini bekliyordun,tabii haklısınız mı diyecekti ?

Back
X