Çok sinirliyim şu an.. söz konusu eski sevgilim.. ayrılalı uzun bi süre oldu ama ben ondan sonra hem artık güvenimi yitirdiğimden hem de yine kırılmaktan korktuğumdan hayatıma kimseyi almadım.. ama ayrıldıktan sonra iletişimi koparmadık biz ara ara konuştuk hatta buluşmak istedi ve buluştuğumuzda da barışmak istediğini söyledi bu şahıs.. ama ben yeniden bu insanla olmayacağını bildiğimden reddettim.. uzun oldu biliyorum ama ayrıntıları bilin diye yazıyorum.. asıl konu şu ki bugün benim doğum günüm ama bu insan kutlamadı şimdi ee eski sevgilin zaten kutlamak zorunda da değil dediğinizi duyar gibiyim ama biz hiç hiç konuşmayan iki eski sevgili değiliz.. dün iyi geceler mesajı attı ve biraz konuşmanın üzerine ben doğum günümü hatırlamadığını anlayarak bugün günlerden ne dedim.. ya hatırlamıyorum söyle tarzında muhabbetler etti ama ben kırıldım ve sadece doğum günüm yazdım.. gece geç saatti hadi uyuya kaldı diyelim insan sabah bi doğum günün kutlu olsun da mı diyemez hödük..ilkimdi bu insan benim ne de gereksiz değer vermişim.. uzunca bi mesaj yazıp nefretimi kusasım var ne yapsam bilemedim
kadınız..beklentılerımız var..erkeklerden cok daha guclu bır ırademız var..Pekı neden göz göre göre kendimizi hatalı insanların hayatlarının içine dahil etmeye yada onların beyninde yada olmayan kalplerinde var etmeye çalışıyoruz.Çok sinirliyim şu an.. söz konusu eski sevgilim.. ayrılalı uzun bi süre oldu ama ben ondan sonra hem artık güvenimi yitirdiğimden hem de yine kırılmaktan korktuğumdan hayatıma kimseyi almadım.. ama ayrıldıktan sonra iletişimi koparmadık biz ara ara konuştuk hatta buluşmak istedi ve buluştuğumuzda da barışmak istediğini söyledi bu şahıs.. ama ben yeniden bu insanla olmayacağını bildiğimden reddettim.. uzun oldu biliyorum ama ayrıntıları bilin diye yazıyorum.. asıl konu şu ki bugün benim doğum günüm ama bu insan kutlamadı şimdi ee eski sevgilin zaten kutlamak zorunda da değil dediğinizi duyar gibiyim ama biz hiç hiç konuşmayan iki eski sevgili değiliz.. dün iyi geceler mesajı attı ve biraz konuşmanın üzerine ben doğum günümü hatırlamadığını anlayarak bugün günlerden ne dedim.. ya hatırlamıyorum söyle tarzında muhabbetler etti ama ben kırıldım ve sadece doğum günüm yazdım.. gece geç saatti hadi uyuya kaldı diyelim insan sabah bi doğum günün kutlu olsun da mı diyemez hödük..ilkimdi bu insan benim ne de gereksiz değer vermişim.. uzunca bi mesaj yazıp nefretimi kusasım var ne yapsam bilemedim
siz görüşmezsiniz uygun bulmazsınız saygı duyarım ama lütfen sizde bana saygı duyun ki sorunum görüşüp görüşmemek değil.Eski sevgiliyle görüşme neyin nesi.
Birde seni seviyorumlar serpiştirin araya bence dostlugunuz baki kalır
söylediğim gibi biz iletişimi kesmeyen iki eski sevgiliyiz.. uzun süredir konuşmuyo olsak bende zaten bu beklentiye girmezdim umursamazdım bile.Eski sevgiliden beklentiye girmek cok sacma degil mi?
karar ver ya ayrılırsın ya ayrılmazsın biz bitirdik ama arkadaşız diyorsan arkadaşın senin özel günlerini bilmek veyahut aklında tutmak zorunda değilÇok sinirliyim şu an.. söz konusu eski sevgilim.. ayrılalı uzun bi süre oldu ama ben ondan sonra hem artık güvenimi yitirdiğimden hem de yine kırılmaktan korktuğumdan hayatıma kimseyi almadım.. ama ayrıldıktan sonra iletişimi koparmadık biz ara ara konuştuk hatta buluşmak istedi ve buluştuğumuzda da barışmak istediğini söyledi bu şahıs.. ama ben yeniden bu insanla olmayacağını bildiğimden reddettim.. uzun oldu biliyorum ama ayrıntıları bilin diye yazıyorum.. asıl konu şu ki bugün benim doğum günüm ama bu insan kutlamadı şimdi ee eski sevgilin zaten kutlamak zorunda da değil dediğinizi duyar gibiyim ama biz hiç hiç konuşmayan iki eski sevgili değiliz.. dün iyi geceler mesajı attı ve biraz konuşmanın üzerine ben doğum günümü hatırlamadığını anlayarak bugün günlerden ne dedim.. ya hatırlamıyorum söyle tarzında muhabbetler etti ama ben kırıldım ve sadece doğum günüm yazdım.. gece geç saatti hadi uyuya kaldı diyelim insan sabah bi doğum günün kutlu olsun da mı diyemez hödük..ilkimdi bu insan benim ne de gereksiz değer vermişim.. uzunca bi mesaj yazıp nefretimi kusasım var ne yapsam bilemedim
çekinmem gereken durum vardı da ben mi kaçırdım anlamadım ? iste insanız farklı hislerimiz düsüncelerimiz var siz cekinebilirsiniz ama benden de bunu bekleyemezsiniz.Ya bişi dicem bugün günlerden ne? Falan derken hiç çekinmediniz mi?
Yani ben empati yapıyorum da adam hatırlamıycak bende bugün benim doğum günüm diycem.
Hayatta söyleyemem yani hatırlamıyorsa önemsememiştir zaten zorla hatırlatmanın mantığı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?