sen hem o kadınların fotograflarına bak hemde evı terket bu arefe gunu!!!

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
Merhaba kızlarr
Yenı evli oldugum ıcın abartıyomuyum bilmiyorum lakin belirtmek ısterım ben kıskanc bı kadınım malesef bu elimde degil..
Ben yukarda temızlık yaparken esım asagıda uyuya kalmıs sonra uyandı odememız gereken borclar var dedı bende altınları bozdururuz dedım onun telefonundan kura bakıcaktım karsıma ıkı tane yabancı kadın oyuncularmıs ama ıkısıde benzer tıpler onların fotograflarına bakmıs
Neymıs televızyonda fılmlerını gormuste ondan bakmıs nıye bakıyor efendım !
Soyleyıncede bagırdı cagırdı ıftara bekleme dedı cıktı gıttı.
Baktıgı kadınlarda olgun kadınlar
Benden once 42yaslarında bı kadınla bırlıkteymıs 8 sene..
Bana gecmıse sunger cektım dıyor ama olgunlardanmı hoslanıyor
Artık benı begenmıyor gıbı eskıden bıraz suslensem harıka olmussun neler neler sımdı ılıskıye bıle gırmıyor
Hatta ben regl donemımdeyım 2gun once bana senı dusunerek yapıcam dedı
Bende sınırlendım oda saka yapıuprum evli adama yakısmaz dedı
Baktım yularda yapıyordu
Daha 1,5 aylık evliyiz fok uzuluyorum sıldı arasammı aramassammı bilmiyorum

Oyuncu olan kadına veya erkeğe hangimiz aratıp bakmıyoruz ki Allah aşkına? Bence fazla abartmışsınız.
1,5 aylık evliymişsiniz. Evliliğin en güzel zamanları neden bu kadar basit şeyler için zehir edesiniz kendinize?
Birlikte daha çok vakit geçirin, biraz daha anlayışlı olun o zaman her şey daha iyi olur bence

Oyuncu olan kadına veya erkeğe hangimiz aratıp bakmıyoruz ki Allah aşkına? Bence fazla abartmışsınız.
1,5 aylık evliymişsiniz. Evliliğin en güzel zamanları neden bu kadar basit şeyler için zehir edesiniz kendinize?
Birlikte daha çok vakit geçirin, biraz daha anlayışlı olun o zaman her şey daha iyi olur bence
Anlayıslı olun dıyorsunuz fakat yapı ıtıbarı ıle kafada kuran kıskanc bırıyım
Ve bu huyumdan kurtulamıyorum
Sızce mesaj atsammı gel dıye ya da ne yazayım

Baktım yularda yapıyordu
Sizi düşünerek kendini tatmin etmesine niye kızdınız ki, evlendi diye o işi bitirmiyorlar canım yani zaman zaman ihtiyaç halinde ya da keyiften kendilerini tatmin edebiliyorlar.

Bende kiskancim ama yabanci oyuncuya bakmis olsa asla ulasamayacagini dusunerek rahatlarim. Hem her kadin gibi sende guzelsindir stress yapma
Yeni evlisin varsa olgunlara karsi bi zaafi anlarsin zaten zamanla zehir etme kendine bu arefe gunu
Umarim esin cocukca davranmaya devam etmez ve iftara gelir!

Anlayıslı olun dıyorsunuz fakat yapı ıtıbarı ıle kafada kuran kıskanc bırıyım
Ve bu huyumdan kurtulamıyorum
Sızce mesaj atsammı gel dıye ya da ne yazayım

Sizi çok iyi anlıyorum. Herkes kıskanır ama siz kafada kuruyorum falan diyorsunuz. Beni yanlış anlamayın affınıza sığınıyorum fakat bu konuda bence bir uzmandan yardım alın. Eşiniz için değil, sizin psikolojik sağlığınız için. Çünkü hastalık derecesine gelen kıskançlıklar özellikle kişiyi çok yıpratır.
Mesaj atın, aranızı düzeltin.

Abarttım özür dilerim, gel falan diyebilirsiniz.

Ben her gun abdli bi erkek oyuncunun twitterina bakarim mesela bugun ne yapmis ne paylasmis diye. Merak ediyorum, takip etmek hosuma gidiyor. Simdi esim gorse beni aldattin dese bi tarafimla gulerim. Ne alaka yani.?

Merhaba kızlarr
Yenı evli oldugum ıcın abartıyomuyum bilmiyorum lakin belirtmek ısterım ben kıskanc bı kadınım malesef bu elimde degil..
Ben yukarda temızlık yaparken esım asagıda uyuya kalmıs sonra uyandı odememız gereken borclar var dedı bende altınları bozdururuz dedım onun telefonundan kura bakıcaktım karsıma ıkı tane yabancı kadın oyuncularmıs ama ıkısıde benzer tıpler onların fotograflarına bakmıs
Neymıs televızyonda fılmlerını gormuste ondan bakmıs nıye bakıyor efendım !
Soyleyıncede bagırdı cagırdı ıftara bekleme dedı cıktı gıttı.
Baktıgı kadınlarda olgun kadınlar
Benden once 42yaslarında bı kadınla bırlıkteymıs 8 sene..
Bana gecmıse sunger cektım dıyor ama olgunlardanmı hoslanıyor
Artık benı begenmıyor gıbı eskıden bıraz suslensem harıka olmussun neler neler sımdı ılıskıye bıle gırmıyor
Baktım yularda yapıyordu
Daha 1,5 aylık evliyiz fok uzuluyorum sıldı arasammı aramassammı bilmiyorum
Çok ünlü oyuncularsa zaten o resimler çıplak bile değildir. Kaldı ki, hem erkekler hem kadınlar çıplağına da bakıyor. Ne kendinizi perişan edin, ne de kocanızı.

Bende kiskancim ama yabanci oyuncuya bakmis olsa asla ulasamayacagini dusunerek rahatlarim. Hem her kadin gibi sende guzelsindir stress yapma
Yeni evlisin varsa olgunlara karsi bi zaafi anlarsin zaten zamanla zehir etme kendine bu arefe gunu
Umarim esin cocukca davranmaya devam etmez ve iftara gelir!
O cok ınatcıdır sınırlenıp gıttı sımdı yazsammı bılemedım

Her gün Gerard Butler a bakmazsam isim rast gitmez misal benim

Gerard Butler dedin, içimin yağlarını erittin. Hazır boşken şimdi bir filmini falan mı izlesem ne yapsam :)

Konu sahibi bence gereksiz abartmışsın. Herkesin beğendiği, fotoğraflarını falan takip ettiği ünlüler vardır. Sonuçta zaten ulaşamayacağı insanlar olduğu için kıskanmaya gerek yok.

X