- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
Amin sanada bebiş nasip etsinNe güzel Allah bozmasın
amiiiiiiinnnnMaaşallah gülüm allah bozmasın. Bizi davet edersin artıkne dağıtçan kınada
Amin canim :)Amin sanada bebiş nasip etsin
amiiiiiiinnnnya aklımda çok şey var bilmiyorum sen nerde oturuyosun
KayseriAmin sanada bebiş nasip etsin
amiiiiiiinnnnya aklımda çok şey var bilmiyorum sen nerde oturuyosun
sen hep antepdemiydinAmin canim :)
oooo çok ayrıyızzKayseri
Nerdeydin sen:) ben kınada küçük süslü şeylerin içinde kına dağıtmıştım hani oluyor ya . Çok oynayanlara, kına tepsimi tutana, ben yürürken elini yukarda tutanlara işlemeli örtü hediye etmiştim. Salondaydı, kuruyemiş kuru pasta meşrubat ikram ettik. Çok abartma boşver gitsin:)oooo çok ayrıyızz
Heee :)sen hep antepdemiydin
Yok adı nicki şizofren olabilir ama kendisi iyi birisine benziyor :)Bence hemen burayı terkedelim
istanbulllNerdeydin sen:) ben kınada küçük süslü şeylerin içinde kına dağıtmıştım hani oluyor ya . Çok oynayanlara, kına tepsimi tutana, ben yürürken elini yukarda tutanlara işlemeli örtü hediye etmiştim. Salondaydı, kuruyemiş kuru pasta meşrubat ikram ettik. Çok abartma boşver gitsin:)
hımmm uzakHeee :)
EvettttttttttttŞiii çok şeee ettik ha konu sahibi bi gelecek noluyor burda dicek
Hadi hadi korktun dimi doğru söyleYok adı nicki şizofren olabilir ama kendisi iyi birisine benziyor :)
Okadar şey yazdım bi baştaki soruma mı cevap verdin yardımcı olmaya çalışanda kabahatistanbulll
hımmm uzak
Evetttttttttttt
Hadi hadi korktun dimi doğru söyle
Şiii bana yaptığın atarı yapsana;
Yaptım sayŞiii bana yaptığın atarı yapsana;
"senden korkan senin gibi olsun antep kadınıyım ben" diye
Ay bebeğim ya müşteri varda kusura bakmaOkadar şey yazdım bi baştaki soruma mı cevap verdin yardımcı olmaya çalışanda kabahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?