• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen insanliginida unutmussun

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba cok moralim bozuk belkide haksizim bilmiyorum yorum sizin iki aydir hastaneye gidip geliyorum en son bugun artik karar verdim ameliyat gunu aldim rahimde kist var sancidan duramiyorum ben yedi senedir ayni firmadayim bi takim olaylar oldu mudurle bozuguz dun izin istedim hastane icin bi ton is saydi bana ne yapayim gitmeyeyimmi dedim git ama is var oyalanma diyor sanki keyfimden bugunde mail attim ben sugun ameliyat olucam diye ses yok ya insan yalandanda olsa gecmis olsun demezmi yada neyin var sormazmi habire is veriyor ben sancidan kivraniyorum ayrica yillik izne bile cikamiyorum vermiyor. Seytan diyorki deki sende insanmisin

Yilik iznin yokmu?
Neden izin vermiyorki , eger sartlar musaitse kendine baska bir is bul..

Boyle patronda cekilmez , bogazlarim ben boylesini...

Şikayet neden etmiyorsun yıllık iznin senin hakkın.
Bir şikayete bakar...

Allah yardimcin olsun ... Buda insanliktan nasibini almamis patron vakasi ...

yıllık ıznın ıcın sıkayet et bencede ...
dr a gıdecegın zamanda sabahtan tel ac raporunu faxla hıc bırsey yapamaz

Merhaba cok moralim bozuk belkide haksizim bilmiyorum yorum sizin iki aydir hastaneye gidip geliyorum en son bugun artik karar verdim ameliyat gunu aldim rahimde kist var sancidan duramiyorum ben yedi senedir ayni firmadayim bi takim olaylar oldu mudurle bozuguz dun izin istedim hastane icin bi ton is saydi bana ne yapayim gitmeyeyimmi dedim git ama is var oyalanma diyor sanki keyfimden bugunde mail attim ben sugun ameliyat olucam diye ses yok ya insan yalandanda olsa gecmis olsun demezmi yada neyin var sormazmi habire is veriyor ben sancidan kivraniyorum ayrica yillik izne bile cikamiyorum vermiyor. Seytan diyorki deki sende insanmisin

sen o şeytana uy canım
cidden diyorum
uy sen o şeytana
ne diyorsa onu yap
bassss rAPORU
ODA YETMEDİ HEYET RAPORU AL

bu insanlar bu dilden anlarlar
önce sağlık sonra iş
kendini asla mahçup hissetme
çünki sana yapmaya çalıştıkları bu

ameliyat olacak kadar haSTA OLAN BİR ÇALIŞANI
KİMSE ZORLA ÇALIŞTIRAMAZ
bunu işten çıkma sebebi seyamaz

olaki yaptılar
emin ol
sen karlı çıkarsın

çokkkk geçmiş olsun

Allah yardımcınız olsun..bir iş yerinde huzur yoksa insan da içinden gelerek ve severek yapmamaz işini..ama aynı şartlara uygun bir başka iş düşünün derim..

Benmi abartiyorum demek zorunda degil diye dusundum ama ne bileyim ayip ya yani bisey yapmak istiyorum seytana uyma diyorum ama cidden uzuldum

neden mail attınız iş yerini aramak ya da gitmek daha doğru olurdu, bu arada geçmiş olsun, malesef bazı insanlar çok acımasız olabiliyor

Tamam özel sektördesiniz, ama bu sürekli sessiz olmanızı gerektirmez, izin istediğiniz için utanmayın. Mail atmışsınız ya ameliyat günü için niye arayıp söylemiyorsunuz suçlu gibi... Telefonla arayın gayet net konuşun, öfler püflerse yada geçmiş olsun demezse, "Saolun geçmiş olsun dilekleriniz için ama mecburum bu amelyata, iyileşince elbette geleceğim, oyalanacak halim yok merak etmeyin, ben sizden daha kasıyorum kendimi emin olun" diyin

Siz insanlık yapmışsınız ama karşınızdaki insan değil bence, onunda rızasını almak neymiş verin raporu görsün. Ben söyleyip izin aldığım halde laf etmesinler daha sonra diye rapor alıyorum.

Tamam özel sektördesiniz, ama bu sürekli sessiz olmanızı gerektirmez, izin istediğiniz için utanmayın. Mail atmışsınız ya ameliyat günü için niye arayıp söylemiyorsunuz suçlu gibi... Telefonla arayın gayet net konuşun, öfler püflerse yada geçmiş olsun demezse, "Saolun geçmiş olsun dilekleriniz için ama mecburum bu amelyata, iyileşince elbette geleceğim, oyalanacak halim yok merak etmeyin, ben sizden daha kasıyorum kendimi emin olun" diyin
valla öğlen ofise geldim bildiği halde sormadı bile kıvrana kıvrana çalıştım
iş üstüne iş verdi

Back
X