sen kardeşsin........

kardeşim...hayatımdaki en yakışıklı ikinci adam...varlığı için minnettarım Allahıma...
O benim gurur kaynağım,şimdi de kusursuz bir dayı olacak inşallah...biz emanetiz onunla birbirimize...can dostuyuz, sırdaşız...farklı cinsiyetlerin dost kardeşliğinin en güzel örneğiyiz:nazar::nazar: iyi ki var iyi ki....

Son düzenleme:
biz dört kardeşiz 3 kız bir erkek ben 3 numara erkek benden küçük bir ben gurbetteyim diğerleri bir aradalar ablalarımla iyi anlaşırız benim bir büyüğüme sırrımı çekinmeden veririm çok iyi sır saklar ama içlerinden birtanesi varki herşeyim benim canımı istese veririm çok seviyorum onun yeri başka benim küçüğüm erkek kardeşim küçüklüğümüz hep beraberdi ben onu korurdum hep ben elenene kadar hiç ayrılmadık ben nişanlanınca çok üzülmüştü canım benim halada ararız birbirimizi askerdeyken uykularım kaçardı bazen ağlardım ona bişey olursa ben naparım derdim geçen ayda evlendirdik kıskanmadım dersem yalan olur....
çok duygulandım onunla geçirdiğim günleri özledim canım benim....

Herkes yakar sen coştutursun,herkes mutluluk dediğimde koşa koşa gelir
sense acılarımı kana kana içersin..Yüreğime köz düşer, diğeri deşer..Sense közümü küllendirirsin.Ruhumu saran her renkte benimle bir olur..
Siyahımda ağlar, beyazımda benimle bir gülersin..
Diğerleri ise hep beyazda kalmak ister..Sen gözyaşımda damla olurken,bir diğeri tebessümümde acıklı bir hıçkırık olur..Onlar yara açar, sen pansuman görevini üstlenirsin.Onlar harap eder, sen onarırsın..Herşey başlı başlına yalan iken tek gerçeğim sensindir. Çünkü sen; içtiğim su gibi bereket, yediğim aş gibi nimetimsin..Sen kardeşsin.. Sen ölen her hücremi canlandırmasını bilen tek kişisin..Sen özne iken, ben yükleminim deyipte benim hayatımdaki tüm bozuk cümleleri düzeltebilen mucizemsin..Sen şu akortu bozulmuş düzende isyan etmediğim tek yalın olan yanımsın..

Özledim ağabeyimle ablamı şimdi...Kardeş gibisi yok..Özellikle de en küçük olunca diğerleri üzerine titrerler...Canlarım benim.:1hug:

Ne yazsam bilemedim...:delphin:
Bari konu başlığındaki sözcükleri tamamlayayım,belki gider bir yerlere..
Sen kardeşsin....
Kardeşim sen olduğun için bilmelisin herkesten çok beni..
..................................................................................... :1closedeyes:

En kötü kardeş En iyi dosttan bin kat daha iyidir derdi annecim.Rahmet olsun üzerine..
Kızıma kardeş düşünmüyorum aaba haksızlık mı ediyorum ona kızıyorum kendime.
Biz kızkardeşimle daha yeni yeni aştık herşeyi.Canım benim..

Ablam benim canımm ablam opuyorumnanaktan...
Hayatım onsuz çok çok yavan olurdu...
ıkimiz olalım biz hiç bir arkadaşa ihtiyaç duymayız, zaman nasıl geçti anlamayız...
(Annem de olsa fena olmaz tabi)
Kardeş çok kıymetli.
Ve kardeş olmak çok güzel bir paylaşım .
Bence kimse çocuğunu bundan mahrum etmemeli...
Herkes çıkıp gidebilir hayatınızdan kendi istekleriyle veya mecburiyetten ama insanın kardeşi hep sığınacak liman gibi, gözlerinizden anlar sizi siz de onu çünkü bu hayatta en iyi kardeşler birbirini tanırmış.....
Allah eksikliğini göstermesin yavrusuyla mutlu mutlu yaşasınlar inşallah..:asigim:

İyi akşamlar arkadaşlar,yorumlarınızı okudum cevabım geç oldu ama....benimde ağbimle ilişkimiz o evlendikten sonra yavaş yavaş yok olmuştu bu yazıyı ona gönderdim cevabını bekliyordum o yüzden yazamadım buraya (replerle yazdım rep hakkım dolana kadar)abim az önce aradı nasıl bu hale geldik,benden kaynaklandı vs... dedi ve kaldığımız yerden başlamak istediğini söyledi veee beni pazar sabahı almaya gelmek istediğini tüm pazarı beraber sadece ikimiz başbaşa geçirmek istediğini söyledi.Pazar gün tüm gün ağbimleyim.Biz ağbimle küs değildik ama öylesine görüşüyorduk

Sizlerde dargında olsanız kardeşlerinize kardeş gibi sevdiklerinize gönderin,mutlaka dönerler diye düşünüyorum.

Çok çok sevindim adınıza...Gönül almak aslında bu kadar kolay..Sevdiklerimizi sevindirmek için bir kaç satır yetebiliyor...Allah herkese nasip etsin..opuyorumnanaktan

kardeşiliğin ne demek olduğunu aNLAYAN hisseder bu cümleleri ama maalesef bu duygudan yoksun olanlar var

hiç kızkardeşim yok
iki abim bir erkek kardeşim var
aramız çok iyi arkadaş gibiyiz yaş farkımız çok olmadığı için
sağolsunlar abimler beni her şekilde korurlar kollarlar
babam rahmetli olduğundan beri yeri gelince abi yeri gelince baba oldular
sayelerinde mutluluğu hiç dışarıda aramadım
eşimle tanıştığımda çok destek oldular annemle bile konuşamadım onlarla konuştuklarımı
şimdi de her arayışlarında sen bizim biricik kızkardeşimizsin kıymetlimizsin derler..
iyi ki abimsiniz
sizleri çok seviyorum

Back
X