Sen kimsin o arabayı süreceksin

Üzerine bir çöp dahi yok.. alınan herşey evlilikten önce yapılmış. Şirkette ssk lı yani mahkemeye versem asgari ğcretle çalışan birini vermiş olurum
Eşiniz çoooook uyanık biri, ileride boşanırsanız size 5 kuruş vermemenin hesabını iyi yapmış zamanında, ayrıca şiddet görmeyi hak etmek diye birşey yoktur, diliniz de yılan falan değil, siz öyle sanıyorsunuz, arabasına benden daha çok kıymet verecek ve sen kimsin diyecek, o dili ensesinden çıkarırım.

Organizasyon şirketi kurmak? Özür dilerim ama ayakları yere basan planlar kurmalısınız, öncelikle eve parça başı iş veren yerlere bakın ya da el emeği, el becerilerinize göre bir işe yönelip sosyal medya hesabı üzerinden satış yapabileceğiniz şeyler üretin, baby shower, kına, nişan ürünleri gibi, lif örmek, bebek kıyafetleri örmek gibi, el beceriniz hangisine yatkınsa artık.

Sorun araba degildir sanirim.. dayan filan varsa bu raddeye gelmesine izin vermeseydin keske. Durumu iyiyse guclu bi nafaka alirsin her turlu mallar ortak..

Eşiniz çoooook uyanık biri, ileride boşanırsanız size 5 kuruş vermemenin hesabını iyi yapmış zamanında, ayrıca şiddet görmeyi hak etmek diye birşey yoktur, diliniz de yılan falan değil, siz öyle sanıyorsunuz, arabasına benden daha çok kıymet verecek ve sen kimsin diyecek, o dili ensesinden çıkarırım.

Organizasyon şirketi kurmak? Özür dilerim ama ayakları yere basan planlar kurmalısınız, öncelikle eve parça başı iş veren yerlere bakın ya da el emeği, el becerilerinize göre bir işe yönelip sosyal medya hesabı üzerinden satış yapabileceğiniz şeyler üretin, baby shower, kına, nişan ürünleri gibi, lif örmek, bebek kıyafetleri örmek gibi, el beceriniz hangisine yatkınsa artık.
Kesinlikle beş krş vermemenin hesabını iyi yapmış.. mevlam yanına koymasın hakkımı.. organizasyon şirketinden kastım malzemeleri tedarik edip doğum günü doğum odası süsleme vs. Doğumumda ve doğum gününde tutmuştuk pek fazla gideri olduğu olmuyor genelde jardinyer şamdan gibi şeyler getiriyorlar ve ciddi güzel para alınıyor aklımdaki buydu

Sorun araba degildir sanirim.. dayan filan varsa bu raddeye gelmesine izin vermeseydin keske. Durumu iyiyse guclu bi nafaka alirsin her turlu mallar ortak..
Değill.. bardak doldu buda taşırdı işte.. durumu iyi ama üzerine bir don bile olmadıgı için bana kalsa anca borç kalır bundan

Kredi kartıyla altın, dolar al kenara koy ablacım. Bir yandan da iş, kpss bak ne olursa artık.

Araba için de özel ders al ablacım suç sende böyle bir öküze bana ders ver demende.

Burda genç kızlara 100kez eliniz ekmek tutsun öyle evlenin yazıyorum, sonra bik bik bik erkek evine bakmak zorunda vb yazıyorlar, alın buyrun.

Bütün geleceğinizi bir öküze emanet ederseniz sonu böyle oluyor işte. Yaptığı hareketleri de savunmanızın anlamı yok. Dayağın hiçbir gerekçesi ve savunması da olamaz.

Valla çok güvenmesin öyle aşağılamasın kimseyi gidiverir elinden. Terbiyesiz herif. Şiddet de uyguluyormuş üstelik hayvan.

Kesinlikle beş krş vermemenin hesabını iyi yapmış.. mevlam yanına koymasın hakkımı.. organizasyon şirketinden kastım malzemeleri tedarik edip doğum günü doğum odası süsleme vs. Doğumumda ve doğum gününde tutmuştuk pek fazla gideri olduğu olmuyor genelde jardinyer şamdan gibi şeyler getiriyorlar ve ciddi güzel para alınıyor aklımdaki buydu

İleride hayalini kurduğunuz işi yaparsınız umarım ama önce küçük çaplı işler bakın, getirisi az olur ama hiç yoktan iyidir.
Amacım sizi kırmak değil ama eşiniz gibi hesapçı, kurnaz ve benim malım hırsı olan, kadının hükmü yok zihniyetindeki adamları hiç sevmiyorum, yanına kar kalmaz, demişti dersiniz başına ne gelecekse o arabada gelecek bence.

Kredi kartıyla altın, dolar al kenara koy ablacım. Bir yandan da iş, kpss bak ne olursa artık.

Araba için de özel ders al ablacım suç sende böyle bir öküze bana ders ver demende.

Burda genç kızlara 100kez eliniz ekmek tutsun öyle evlenin yazıyorum, sonra bik bik bik erkek evine bakmak zorunda vb yazıyorlar, alın buyrun.
Zaman makinesi icat edebilsek tüm genç kızları makineye sokup ileride kocalarınla yaşayacaklarını gösterirdim doğrusu, şöyle bir akılları başlarına gelirdi, önce okuyup meslek edinirler çalışıp ayakları üzerinde durmayı öğrenirler sonra evlenirlerdi belki, aklı başına gelmeyecek olana yine fayda etmezdi makine ama olsun geleceğini kurtardığımız kadarı bile yeter.

Son düzenleme:
Araba kullanmak araba istemek bu şekilde olmaz iyi zamanında zorluklardan ve çocuklardan girerek konuya yapmalısın ayrıca bu devirde araba kullanmak için eş iznine nasıl gerek oluyor en sıkıntılı eşlerin bile şahşi araçları var biraz bunalt ayrıca mesai saatlerinde hastanene postane okul çocugun acil istekleri diye o size yalvarsın kullan araba da yükü al üzerimden ikide bir arama beni diye

Siz once bu adamla bir omur gecirebilecekmisin onu dusunun.sonra gerisi hallolur.
Esini es gibi degilde dusman olarak goren biriyle vakit sadece oldurulur.Alsin arabasinida parasinida basina calsin.illaki bir is bulursunuz.
Belki cok daha guzel gunler bekliyordur sizide.emin olun bundan daha kotusu olamaz.hakaretle siddetle hicbirseye deger gormemekle es koca olundugunu saniyor demekki

İleride hayalini kurduğunuz işi yaparsınız umarım ama önce küçük çaplı işler bakın, getirisi az olur ama hiç yoktan iyidir.
Amacım sizi kırmak değil ama eşiniz gibi hesapçı, kurnaz ve benim malım hırsı olan, kadının hükmü yok zihniyetindeki adamları hiç sevmiyorum, yanına kar kalmaz, demişti dersiniz başına ne gelecekse o arabada gelecek bence.
İçinde ben ve çocuklarım yokken olsun..
İnanın bende sevmiyorum, asla kendini geliştiremedi hep cahil hep yerinde saydı.. önce küçük işler yapmak istiyorum ne biliyim bebek şekeri toka vs birden bire öyle bir işe giremem.. biraz ortam biraz iş biraz bilgi biriktirmeliyim..

Valla ben olsam verdıgı harcları her ay altın yaparım boyle bı adamla sonun ne olacak bellı olmadıgından en azından yatırımın olur

Esiniz ile evlenmeden once hic calisma meselesini konusmadiniz mi? Eger calismaniza izin vermeyecegini soylediyse neden evlendiniz? Bakin, onun parasina muhtac halde yasiyorsunuz. Bosaninca muhtemelen nafaka alacaksiniz, yine onun parasina muhtac halde yasaminiza devam edeceksiniz. :KK43:

Back
X