aynen benım kaynanada pis olup bana manaa bulanlardan.
diğer topiklerde de belirtmiştim
bir bulaşık yıkar soğuk suyla,köpüksüz ve suyu çok az koyar leğenin dibinde sadece düşünebiliyomusunuz.
o kadar az su koymasına rağmen her yer su olur yer gök gelirim silerım her yerı.çamasır suyuyla takrardan yıkarım.çatal kaşıklarda tabaklarda hep leke vardır.tencerelerın dipleri hep leke.
bir maydonoz doğrar havuç rendeler yer gök maydonoz olmuş.
bir insan bu kadarmı dikkat etmez.ne lavoba temızlııgnden ne halıdan ne klozet wc temizliğinden hiç haberi yok.
evine gelin geldimde evi temizlik gördü.. artık ben evde yokken nasıl yemek yaptığını bilemiycem.
çok temiz ya kalan yemekleri lavabo yağlanmasın diye wc'ye döküyor
ama ona kalsa oo çok temiz.. diyoki: ben okadar temiz değildim ama yinede evime gelen giden oluyodu.. aksine kimse gelmiyodu evine.
nişanlıydım eve bı gırıyodum agır bi koku var evde.. buzdolabı leş hiç silinmemil.halıların üstü bir karış toz, vitrinler tozdan gözükmüyo rengi bile, mutfak yağ içinde davlumbaz fayanslar artık senelerın birikimi çıkmıyo ne yapsan.
yani anlıycanız leş gibi bir eve geldim evi adam ettim sonunda. şimdi düzenli olarak haftasonları a'dan z'ye temızlıgımı yapıyorum.o bişeye karısmıyo.aman karışmasın zaten..
temizlıkten hiç anlamıyo..[/QUOT
kalan yemekleri tuvalete mi döküyor
günah değil mi yahu Allah ın nimetini oraya dökmek ilk defa böyle bişey duyuyorum.olmaz böyle şey sinirlendim

E]