- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Tamam işte bende eşim için yorumda bulunmuştum..Hiç aklıma gelmezdi diye.
Bir sor bakalım . Kesin çıldırır..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam işte bende eşim için yorumda bulunmuştum..Hiç aklıma gelmezdi diye.
canım her kez kendi evinde ne yaparsa yapsın yaşlı insanları azarlayamazsınızki güzeliklede anlantsanız alışkanlık olduysa..Nasıl yani?Duşakabinin içine mi idrar yapılsın?
Açıkcası incelediğimde onu gördüm...
Nick dikkat çekici öncelikle...
Karadenizde "gaybana" diye bir kelime var "kahrolası" gibi bir anlamı vardı sanırım...
Ama bu nick özel seçilmiş ve bensu nickli kişi ile aynı zamanda üye olunmuş mesaj sayıları bile birbirine yakın ve biri online iken diğeri çevirimdışı oluyor...
Ayrıca ilk baktığımda konuyu açan kişinin isminin altında bir ifade yokken sonra "2.üyelik" yazmaya başladı ve iki üye de banlandı.
kızlar kusura bakmayın benimde bu konularda çok duyumlarım var bir komşu vardı eşi sifonu çektirmiyormuş su faturası gelmesin diye
bide eski yaşlılar alışmışlar öyle eskiden musluktan su akmyomuş taşıyarak şimdiki gibi detrjanlalar boldeğilmiş geliştirememişler kendilerini işte görmedikleri için falan
canım her kez kendi evinde ne yaparsa yapsın yaşlı insanları azarlayamazsınızki güzeliklede anlantsanız alışkanlık olduysa..![]()
rahmetlik kayınpederin prostadıda vardı birgün girdim wc ye damla dala her yer yetişemedi herhalde ben bir yerleri yıkarken tamam kızım yeter dökme daha diye söylenirdiPardonn siz kayın peder vs onlardan bahsediyorsunuz sanırım..
Ben herkes için geçerli sandım o söylediğiniz..
Yaşlılar kendi evlerinde istedikleri gibi yaşıyorlar zaten..Hem çocuklardan yok ki farkları.
Çocuğa bile tuvalet alışkanlığı edindirilebiliyor ama büyüklere malesef..
Benim dedemde malesef ki wc konusunda çok ama çok tuhaf.
Yani pis demeye çekiniyorum aslında.
Yani sifon çekmek nedir bilmez..
Asla kullanmam ben yaşlıların kullandığı wc yi..temiz olanlar çok nadir çünkü..
rahmetlik kayınpederin prostadıda vardı birgün girdim wc ye damla dala her yer yetişemedi herhalde ben bir yerleri yıkarken tamam kızım yeter dökme daha diye söylenirdi
aynen canı ziyaretemi gitin görmezden geliceksin biraz yardımda edersin dönersin evine ...Bencede..Yaşlıları yadırgamamak lazım zaten. Yani evet kötü olabilir, etikte değildir.
Bazıları farklı şartlarda ve farklı kültürlerde yetişmiş. Her yaptıkları, bizim gördüğümüz ya da büyüklerimiz gibi olamaz illaki.
Değiştirmek için ne zaman ne de güç vardır. Görmemezlikten gelmek lazım, eğer güzelce söylediğin zaman değiştirmiyorsa kendini.
Aynen öyle..
Hatta benim dedem sifonu bozmuştu..Çoluk çocuk oyun oynamasın sifonla fazla su gidiyor diye
Kendide kullanmıyordu böylece..![]()
Aşağıya dikkat ettiyseniz ban yiyen kullanıcılardan biri şimdi de nickinin sonuna bir ek koyup taze bir üyelik açmış ve kaldığı yerden devam etmeye niyetli yoksa ben mi bugün çok abartıyorum...
fatunuz ben gerçekten yalancı olsam tekrar üyelik açmam bu bir, olmayan birşeyi gelipte buraya yazmam bu iki,senin gibi yangına körükle gidenlerede koz vermem buda 3.