Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

Nasıl yani?Duşakabinin içine mi idrar yapılsın?
canım her kez kendi evinde ne yaparsa yapsın yaşlı insanları azarlayamazsınızki güzeliklede anlantsanız alışkanlık olduysa..:27:

banyoda idrar yapmak mi??? yaaa birakin yapsinlar.. simdi biri cikar benim bilmem neyim mutvak lavabosuna cisini yapiyo der o zaman olay olur :60::60::60:

Açıkcası incelediğimde onu gördüm...
Nick dikkat çekici öncelikle...
Karadenizde "gaybana" diye bir kelime var "kahrolası" gibi bir anlamı vardı sanırım...
Ama bu nick özel seçilmiş ve bensu nickli kişi ile aynı zamanda üye olunmuş mesaj sayıları bile birbirine yakın ve biri online iken diğeri çevirimdışı oluyor...
Ayrıca ilk baktığımda konuyu açan kişinin isminin altında bir ifade yokken sonra "2.üyelik" yazmaya başladı ve iki üye de banlandı.

kaynananın kısaltması olarak ismime kaybana koydum .sen yorum yapdında durdun.nasıl akasya durağında sinan kaygana diyorsa bende kaybana diyorum.asla kahrolası kelimesini hitap etmedim ilk kez bunu sende duyuyorum

kızlar kusura bakmayın benimde bu konularda çok duyumlarım var bir komşu vardı eşi sifonu çektirmiyormuş su faturası gelmesin diye
bide eski yaşlılar alışmışlar öyle eskiden musluktan su akmyomuş taşıyarak şimdiki gibi detrjanlalar boldeğilmiş geliştirememişler kendilerini işte görmedikleri için falan

Bencede..Yaşlıları yadırgamamak lazım zaten. Yani evet kötü olabilir, etikte değildir.

Bazıları farklı şartlarda ve farklı kültürlerde yetişmiş. Her yaptıkları, bizim gördüğümüz ya da büyüklerimiz gibi olamaz illaki.

Değiştirmek için ne zaman ne de güç vardır. Görmemezlikten gelmek lazım, eğer güzelce söylediğin zaman değiştirmiyorsa kendini.

canım her kez kendi evinde ne yaparsa yapsın yaşlı insanları azarlayamazsınızki güzeliklede anlantsanız alışkanlık olduysa..:27:

Pardonn siz kayın peder vs onlardan bahsediyorsunuz sanırım..

Ben herkes için geçerli sandım o söylediğiniz..

Yaşlılar kendi evlerinde istedikleri gibi yaşıyorlar zaten..Hem çocuklardan yok ki farkları.

Çocuğa bile tuvalet alışkanlığı edindirilebiliyor ama büyüklere malesef..

Benim dedemde malesef ki wc konusunda çok ama çok tuhaf.

Yani pis demeye çekiniyorum aslında.

Yani sifon çekmek nedir bilmez..

Asla kullanmam ben yaşlıların kullandığı wc yi..temiz olanlar çok nadir çünkü..

biz rahmetlik kayınvalidemle geçinemedi ilk başta 2 yıl sonra falan çok güzel anlaşmaya başladık tabii evlerimiz ayrı o geçmişten anlatır ben dinlerim bana birşeyler verir son kullanma tarihi geçmiş alırım minnettarlıklarımı sunarım kızından bie yakınmıştı bana okadar yakın bulmuştu
aslında kayınvalidelerin şifreleri var davinci şifresi gibi onu çözmek gerekiyo:52::52:

Pardonn siz kayın peder vs onlardan bahsediyorsunuz sanırım..

Ben herkes için geçerli sandım o söylediğiniz..

Yaşlılar kendi evlerinde istedikleri gibi yaşıyorlar zaten..Hem çocuklardan yok ki farkları.

Çocuğa bile tuvalet alışkanlığı edindirilebiliyor ama büyüklere malesef..

Benim dedemde malesef ki wc konusunda çok ama çok tuhaf.

Yani pis demeye çekiniyorum aslında.

Yani sifon çekmek nedir bilmez..

Asla kullanmam ben yaşlıların kullandığı wc yi..temiz olanlar çok nadir çünkü..
rahmetlik kayınpederin prostadıda vardı birgün girdim wc ye damla dala her yer yetişemedi herhalde ben bir yerleri yıkarken tamam kızım yeter dökme daha diye söylenirdi

rahmetlik kayınpederin prostadıda vardı birgün girdim wc ye damla dala her yer yetişemedi herhalde ben bir yerleri yıkarken tamam kızım yeter dökme daha diye söylenirdi

Aynen öyle..

Hatta benim dedem sifonu bozmuştu..Çoluk çocuk oyun oynamasın sifonla fazla su gidiyor diye:9:
Kendide kullanmıyordu böylece..:27:

Bencede..Yaşlıları yadırgamamak lazım zaten. Yani evet kötü olabilir, etikte değildir.

Bazıları farklı şartlarda ve farklı kültürlerde yetişmiş. Her yaptıkları, bizim gördüğümüz ya da büyüklerimiz gibi olamaz illaki.

Değiştirmek için ne zaman ne de güç vardır. Görmemezlikten gelmek lazım, eğer güzelce söylediğin zaman değiştirmiyorsa kendini.
aynen canı ziyaretemi gitin görmezden geliceksin biraz yardımda edersin dönersin evine ...

benim kendi öz teyzemgil sifonu çekmezlerdi, çok su gitmesin diye.
kuzen banyoya girdi, teyzem hadi çıkmıyormusun çok su parası gelecek dedi.
yine bu teyzem bulaşıkları biriktirirdi 1 kerede yıkayayım deterjan boşa gitmesin diye.

kızlar anlatmıycaktım ama anlatayım benim rahmetlik annem çok titiz kadındı babamda tam tersi wc ye girer kapı açıkken kapatmaz mutfak lavabosuna tükürür vb annem düzeltemedi konuşa konuşa
sonra bu şimdi birlikte aldığı hanımla çok iyi anlaşıyo tencere yuvarlandı kapağını buldu derler ya
bunlar sıfır daireye çıktı dayandı döşendi mutfak falan sıfır bir ayda evi halletmişler
hanımı balık kızartıktan sonra yıkamıyo fırının içine koyuyo ertesi sabah ekmek kızartıyo:53:

cryptic;
Allah rahmet eğlesin anneniz adına..
İkinci gelen kadınlar hep pis olur genelde!
Bizdede vardı öyle bir vaka..

Aşağıya dikkat ettiyseniz ban yiyen kullanıcılardan biri şimdi de nickinin sonuna bir ek koyup taze bir üyelik açmış ve kaldığı yerden devam etmeye niyetli yoksa ben mi bugün çok abartıyorum...

fatunuz ben gerçekten yalancı olsam tekrar üyelik açmam bu bir, olmayan birşeyi gelipte buraya yazmam bu iki,senin gibi yangına körükle gidenlerede koz vermem buda 3.

benim kayınvalidemde titizim der, bazı konularda evet ama mutfak konusunda değil.
sarı bezsiz mutfak düşünemiyorum onun evinde hiç olmaz, tezgahı ocağı neyle siliyor bilmiyorum.
bulaşıkları yıkarken süngere deterjan koyar onu köpürtür soğuk suyla hemen yıkar, yani bir kaba su koyup köpürtmez hiç.
sonra mutfak lavabosuna düşen peniri falan geri alır tabağa koyar, bu tür şeylerden hoşlanmıyorum.

birde mesela süzme yoğurdu kaba koyarken kernarlara bulaşırya onu parmağıyla temziler parmağındakini içine akıtır, kalanınıda yalar.

yemeğin tadına aynı kaşıkla defalarca bakar ve her baktığında üfler şapırdatır.

birde çorba vs... tek tabak koyar herkes o tabağa kaşık sokar.

tuvaleti hiç deterjanladığını görmedim, tuvalete oturduğumuz yerin arka fayansları hep kaka kurumuş kalmış oluyor sadece su döküyor sanırım fıralamayınca çıkmıyor.

tuvalet kağıdı yerine bildiğimiz bezle siliyor birde oraya asıyor. ben tuvalet kağınıdı fazla kullansam gönlü olmuyor.

kendi evimde bulaşık durularken suyu fazla akıtıyorum diye gönlü olmuyor duramıyoru yine karışıyor.

eşimin aldığı 350 tl lik teli bile çok görüyor, 100 tl lik kullanıyorum böyle bişey yeterdi aslında diyor.

fatunuz ben gerçekten yalancı olsam tekrar üyelik açmam bu bir, olmayan birşeyi gelipte buraya yazmam bu iki,senin gibi yangına körükle gidenlerede koz vermem buda 3.

Ben konuyu baştan takip edemediğim için, kim nedir, ne yazmış anlamadım. Bu yüzden bu konuda yorum yazmayacağım.. Ayrıca çorap konusunu bende duymuştum ; bir arkadaşımın komşusu yapıyormuş, aynı kişiler olmasın. :1:

Ama konunuz sayesinde çok kafam dağıldı, teşekkür etmem lazım.

birde eşimin akrabalrında bir gelin kızartma yaptığı tavayı yağıyla birlikte mutfak dolabının içine koyuyor, birdahaki kızartmada kullanıyor.

alt komşumda yanlışlıkla çöpe soyulmuş soğanı atmış, farkedince geri aldı, ne yaptın dediğimdeyse çöp poşetini yeni değiştirdim dedi.

Back
X