• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen nasılsın diye soran yok

Anti-Bakteriyel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
873
846
103
Artık öyle bıktım ki kalp kırmak üzereyim yani insanlar akıl vermekten başka bir şey bilmiyor eşimin teyzesi benden izin almadan bebeğimin videosunu paylaşıyor sosyal medyadan amanda gulucukte atarmış diye sabahına bana mesaj atıyor ufak gördüm mamayı az daha yedir diye.. insanlar sen nasılsın diye sormayı unutmuş , kayınvalidem ayrı terelelli mama yiyor o sizi napsin demeler falan cidden susup bide cidden şaka yapiyorlarmis gibi peşine gülüp ay anne ya ay teyze ay bilmem kimse artık gecmekten usandım sorsan ben kotuyumdur ama. Allah ıslah etsin sistim yemin ederim volkan gibi patlayasim var artık

Eşinizin teyzesine benden izinsiz bebeğimin videosunu paylaşırken iyiydi çok biliyorsan gel sen bak deseydiniz ya :)
Bunlar için konuşmak kolay icraat yok. Gerçi ben laf sokardım çocuğu varsa senin baktığını da gördük diye de neyse değmezler. Hiç ses etmeyin video çekerse bir daha elinden alın silin kendi torununu çek diyin.

bende sadece benim eşimin teyzesi başa bela sanırdım başkaları da varmış gereksiz akraba örneğinin ilk sıradaki kişisi bence

Bir kere lafı koysan hepsi susarda.. sen de rahatlarsın.. hadi bi cesaret.

Ben oğlum doğduğunda kimse fotoğrafını hiçbir yere koyamaz dedim. Görümcem 1 yaşına geldiğinde benden izin isteyerek koymuştu mesela.

Bir kere lafı koysan hepsi susarda.. sen de rahatlarsın.. hadi bi cesaret.

Ben oğlum doğduğunda kimse fotoğrafını hiçbir yere koyamaz dedim. Görümcem 1 yaşına geldiğinde benden izin isteyerek koymuştu mesela.
Ben tavrımi çoğu şeyde koydum zaten ama eşim tolerans gösteriyor bunlara ne var paylassinlar diyor ne var desinler takma diyor cevap verdiğim çok oldu akşam eve geldiğinde annem aradı babam aradı böyle böyle demişsin diye kavgalar ettik ben onları biliyorum onlar cahil sende mi cahilsin diyip duruyor beni savunuyor laf soyletmiyor ama evde kavga çıktıktan sonra neye yarar

Ülkecek çekirdek aile kavramını anlasak ve haddimizi bilsek, içli dışlı olmasak günlük hayatta yaşadığımız problemlerin %80-90'ı çözülecek gibi. Bazen öyle bir noktada kalıyor ki insan görüşme, yapma, etme, takma gibi tavsiyemsiler işe yaramıyor. Sıkıntılarınız için umuyorum demeye geldim, umuyorum rahat bir nefes alabilirsiniz.

Boşverin. Kimse sormaz bu devirde sen nasılsın diye. Anca işte laf sokacak birşey varsa o zaman muhatap olurlar. Cevap bile vermeyin o tarz insanlara. Üzülmenize değmez gerçekten.
Evliliğinize yansıtmayın. Sadece eşinizle uygun bir zamanda bu konuyu bir kereliğine konuşun. Sonra konuyu kapatın. Ve tavrınızı takının. Sürekli her olayda eşinizle kavga edip huzurunuzu bozacaksanız bu yol bitmez. En iyisi insanlara he he deyip geçmek emin olun çok rahatlarsınız

Kesin bir dille söyle ve onlara video resim falan gönderme.
Kendileri çekmek isterlerse de izin verme.
Sen gülüp 'ay teyze ya' dersen bunun yanlış olduğunu bile anlamazlar..
Ama kötü olmayayım illa dersen ara teyzeyi; Sen ne zaman resim video paylaşsan biz akşamı ya ishal ya ateşli geçiriyoruz. Herhalde seni cekemeyen biri var. Çok pis nazarı degiyor. Aman bir daha paylaşma
Falan diyebilirsin. Kesin 'evet evet kimse beni cekemiyor. Herkes kiskaniyor' der zaten, türk kadını :KK53:
Bu arada yaptığı hıc normal değil. Benim yeğenim bir buçuk yaşında, annesi istemiyor diye bir gün bile resmini atmadık. Hatta yanlis hatirlamiyorsam annemi tembihlediydu 'eger akrabalarına gönderirsen internete koyarlarsa bir daha size de resmini atmam' diye

Artık öyle bıktım ki kalp kırmak üzereyim yani insanlar akıl vermekten başka bir şey bilmiyor eşimin teyzesi benden izin almadan bebeğimin videosunu paylaşıyor sosyal medyadan amanda gulucukte atarmış diye sabahına bana mesaj atıyor ufak gördüm mamayı az daha yedir diye.. insanlar sen nasılsın diye sormayı unutmuş , kayınvalidem ayrı terelelli mama yiyor o sizi napsin demeler falan cidden susup bide cidden şaka yapiyorlarmis gibi peşine gülüp ay anne ya ay teyze ay bilmem kimse artık gecmekten usandım sorsan ben kotuyumdur ama. Allah ıslah etsin sistim yemin ederim volkan gibi patlayasim var artık
Sana şunu söyleyeyim artık annem en son bana hoşgeldin diyor önce can sonra canan devri kapandı :( torun başka diyorlar ya aynen öyle :(

Back
X