• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen nasılsın diye soran yok

Sana şunu söyleyeyim artık annem en son bana hoşgeldin diyor önce can sonra canan devri kapandı :KK43: torun başka diyorlar ya aynen öyle :KK43:
Ben torunun da o kadar kıymetli olduğunu sanmiyorum his işte hissediyoruz.. kayınvalidem kız kardeşinin gelinine torununa bile daha ılımlı cacık yaptı yemeğin yanına halbuki ben onlardan önce girip yemek yemeye başladım emziriyorum bide torunu düşünse beni de bu yönden düşünür eli ayağına dolaştı onlar yukarı çıkınca ne diyim Allah bildiği gibi... Ama bu atanayim tek kuruş koklatmicam görürler onlar o zaman dayı oluruz para olcak ya

Ya deyin ki onlara, bu cocugu ben doğurdum. Benden daha çok kimse isteyemez bu cocugun iyiliğini. Lutfen bu kadar karışmayın. Soyleyin bunu ya.
Sosyal medya işi de... Ona mudahale etmek zor ya. Sallayin bosverin. Paylaşınlar

Konuyu bi annenin yazdığını başlığı okuyunca anlıyorsun hemen zaten. Çok klasik bi olay. Çözümü cevap vermek. Kırarak, kırmayarak o size kalmış. Çok taktığınızı belli etmeden, yeri geldikçe cevap verin.

Niye gülüyorsunuz ki, tersleyin. Ay vallahi kimse için kendimi üzemem. Gerekirse kalp de kırarım, laf da sokarım. Kimse de benimle uğraşamaz, çekinirler. Biliyorlar çünkü hemen sopayı çıkaracağımı. :sinirli::KK53:

Ya deyin ki onlara, bu cocugu ben doğurdum. Benden daha çok kimse isteyemez bu cocugun iyiliğini. Lutfen bu kadar karışmayın. Soyleyin bunu ya.
Sosyal medya işi de... Ona mudahale etmek zor ya. Sallayin bosverin. Paylaşınlar
Söylüyorum söylemez miyim ama alınıyorlar sonra da özür dileyen taraf ben oluyorum artık saldım zaten o evredeyim işte icime dolunca paylaşmak istedim

Saygi duyuyorum ancak asla su sosyal medyada durum paylasma istememe olayini anlamiyorum
Gezmeye gidiyorsunuz misafirlige gidiyorsunuz sokaga cikiyorsunuz e herkes cocugu goruyor zaten

Bence usturuplu bir sekilde soyleyebilirsiniz. Ben bebegimin sosyal medyada paylasilmasini istemiyorum diye. Illa gerekce isterlerse nazar degiyor filan deyin

Eşinin teyzesi dıș kapının mandalı niye o kadar anlam yüklüyorsun canım kes irtibatı. Eşin birsey dersede o bana iyi olsun ben zaten olurum de,sanki zorunlusun

Ne münasebet yahu? Benden izinsiz çocuğumun videosunu nasıl paylaşır sosyal medyada? Şahsen çok güzel kavga eder, sildirirdim o videoyu.

Artık öyle bıktım ki kalp kırmak üzereyim yani insanlar akıl vermekten başka bir şey bilmiyor eşimin teyzesi benden izin almadan bebeğimin videosunu paylaşıyor sosyal medyadan amanda gulucukte atarmış diye sabahına bana mesaj atıyor ufak gördüm mamayı az daha yedir diye.. insanlar sen nasılsın diye sormayı unutmuş , kayınvalidem ayrı terelelli mama yiyor o sizi napsin demeler falan cidden susup bide cidden şaka yapiyorlarmis gibi peşine gülüp ay anne ya ay teyze ay bilmem kimse artık gecmekten usandım sorsan ben kotuyumdur ama. Allah ıslah etsin sistim yemin ederim volkan gibi patlayasim var artık
Ay takma ya boşver kendi bildiğini oku

Kırılmayın.
Kırın!!!!!!
İnsanlar bundan anlıyor.
Hatta küfürlü bi laf var da ,nasıl yazacam bilemedim....
Deveyie diken insanı............yaranır gibi bişey :deli:

Bence kimse kimsenin çocuğunu izin almadan paylaşmasın efendim! Ben yeğenlerimin fotosunu bile paylaşmıyorum neden paylaşıyım ki hayret bişey. Sokağa çıkartırsın, kafeye gidersin, parka gidersin başka apayrı bişey. Ama elalemin çocuğunu sosyal medyada ne diye paylaşmak başka bi mevzu.
Bencede muhatap olmamak ve kafaya takmamak en güzeli. Bnde eşimin teyzelerini tek zannederdim. Demek ki hepsi aynı.

Benim çocuğumun videosunu benden izinsiz kimse paylaşamaz!

Arayan teyzeye "iyiyim teyzecim ,sen nasılsın" ,diyip,afallayinca da ,"üzgünüm bebeğimle ilgilenmem gerekiyor ,hoşça kal "gibi şeyler söyleyip telefonu kapatsaydin bir daha hadsizlik etmezdi sanırım .bu şekilde anlamıyorsa da direkt yüzüne gereken cevabı ver ,cevap vermekle saygısızlık etmek farklı şeyler ..aynı şeyler kayinvalidenle olan iletişimin için de geçerli ..

Back
X