Sen olsan ne yapardın?

sirinpembebulut

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
33
14
29
İnanılmaz bi kargaşanın içindeyim. Neyin neresinden başlasam bilmiyorum.
Tam bir ay önce nişanlımla olan büyük aşkım bitti.. Ben 20 yaşındayım kendisi 22 yaşında. Aslen türkiyeli değil.. Yani ben gurbete gidecektim. Evlenince!

5 ay öncesinde lanet bi gün yaşadım. Nişanlımın telefonu kapandı ve bir gün boyunca açmadı. Bende korktum akşam oldu hala açmayınca annemden izin alıp evine gittim. (Öğrenci evi bu arada) ardından baktım ışıkları yanıyor binaya girdim kapıyı çaldım içerden patır kütür sesler geldi ama açmadılar. Sonra açtı ben sinirlendim oturduk buna baya kızıyorum ama bu hiç yüzüme bakmıyor sürekli haklısın aşkım vs gibi şeyler.. Sonra gögsüme bi ateş düştü ve içerde kim var dedim. Kimse yok dedi. Odasına doğru yöneldiğimde beni tuttu ve ev arkadaşının sevgilisinin geldiğin söyledi. Tabi yerler bira şişesi doluydu aöylemeden edemicem..olaylar çok uzun kısa olarak ogün kriz geçirdim ve ne yaptı etti beni kendine inandırdı..
Sonra bir ay önce evini toparlamak için gittim kendisi yoktu bağ evine gitmişti arkadaşlarıyla bi kaç gün kalacaktı. Herneyse ben tabletini elime aldım bakınacaktım öyle açtım fake bir hesaptan birileriyle konuşmuş, ve yarı çıplak fotoğraflarla kadınla öpüştüğü vs gibi fotoğraflar gördüm..
Dünyam başıma yıkıldı aklıma direk 5 ay önceki gün geldi. Kesin olarak anlamıştım ki o gün bi kadın gelmişti ve bu fotoğraflar ona aitti. Tableti parçaladım o an, kriz geçirdim ev yerle bir oldu.. Heryer sanki fırtına geçmiş gibi dağılmıştı. Buna mesaj attım bu gece kesin geleceksin dedim. Aradan bi kaç saat geçti geldi. Ben direk saldırdımcanımın acısıyla kendide olanları anladığı için bana hiç ses çıkarmadı vurdum ettim hiç bişe diyemedi. Yüzükleri atmıştım evin içine bitti mişti kesin olarak benim için.

Sonra çok yalvardı çok pişman olduğunu söyledi ağladı sızladı çok ağladı. Yapmadığı şey kalmadı. Ben kadının 32 yaşında olduğunu öğrenince daha çok tiksindim.. sevgililer gününde altın bi kolye alıp gelmiş. Ailem konuştu olmaz dedi anlamıyor. Benimde bi tarafım vazgeçmiyor. Ne yapardın sen olsaydın?

İnanılmaz bi kargaşanın içindeyim. Neyin neresinden başlasam bilmiyorum.
Tam bir ay önce nişanlımla olan büyük aşkım bitti.. Ben 20 yaşındayım kendisi 22 yaşında. Aslen türkiyeli değil.. Yani ben gurbete gidecektim. Evlenince!

5 ay öncesinde lanet bi gün yaşadım. Nişanlımın telefonu kapandı ve bir gün boyunca açmadı. Bende korktum akşam oldu hala açmayınca annemden izin alıp evine gittim. (Öğrenci evi bu arada) ardından baktım ışıkları yanıyor binaya girdim kapıyı çaldım içerden patır kütür sesler geldi ama açmadılar. Sonra açtı ben sinirlendim oturduk buna baya kızıyorum ama bu hiç yüzüme bakmıyor sürekli haklısın aşkım vs gibi şeyler.. Sonra gögsüme bi ateş düştü ve içerde kim var dedim. Kimse yok dedi. Odasına doğru yöneldiğimde beni tuttu ve ev arkadaşının sevgilisinin geldiğin söyledi. Tabi yerler bira şişesi doluydu aöylemeden edemicem..olaylar çok uzun kısa olarak ogün kriz geçirdim ve ne yaptı etti beni kendine inandırdı..
Sonra bir ay önce evini toparlamak için gittim kendisi yoktu bağ evine gitmişti arkadaşlarıyla bi kaç gün kalacaktı. Herneyse ben tabletini elime aldım bakınacaktım öyle açtım fake bir hesaptan birileriyle konuşmuş, ve yarı çıplak fotoğraflarla kadınla öpüştüğü vs gibi fotoğraflar gördüm..
Dünyam başıma yıkıldı aklıma direk 5 ay önceki gün geldi. Kesin olarak anlamıştım ki o gün bi kadın gelmişti ve bu fotoğraflar ona aitti. Tableti parçaladım o an, kriz geçirdim ev yerle bir oldu.. Heryer sanki fırtına geçmiş gibi dağılmıştı. Buna mesaj attım bu gece kesin geleceksin dedim. Aradan bi kaç saat geçti geldi. Ben direk saldırdımcanımın acısıyla kendide olanları anladığı için bana hiç ses çıkarmadı vurdum ettim hiç bişe diyemedi. Yüzükleri atmıştım evin içine bitti mişti kesin olarak benim için.
senin için kesin olarak bittiyse sorun ne?
yani devamı gelecek gibi olmuş.
aynen bitiş şöyle: ... bitmişti kesin olarak benim için.

Nişanı o istedi. Azebaycanlı kendisi. Oradan kaç aile geldi ne çilelerle. Kendisine dedim erken diye. Anlamadı... Ve üstelik bizi nilen bilir aşırı tutulan bi çifttik ve çok uyumluyduk. Hani diyorum ki aldattığı halde bu kadar mutlu eden insan aldatmasaydı kim bilir nasıl mutlu ederdi. Bi gün bile lafımı ikiletmedi..

Herşey açık bu noktadan sonra sevgi hiç birşeye yetmez aynı şeyi yaşanmayacağının garantisi yok yol yakınken ailende arkanda iken kendi yoluna devam et bence

Be anlayamadım hem yurt dışında yaşıyor diyorsun, hem öğrenci evi var orada diyorsun bu çocuk neyin nesi yani hem daha 22 yaşında sen daha 20 yaşına daha okuyorken zaten neyin acelesi işi yok gücü yok. Hem zaten kapı açılmamış, panik yapmış, arkadaşının sevgilisiyle ne işi bar akşamın bir vakti inandınız yani eh sonra olanlara şaşırmamanız lazımdı hala soruyorsunuz ya ne yapayım diye pes. Daha siz çocuksunuz ne evlenmesi Allah aşkına.

100 kişiye sorduk 1 popüler cevap aldık ... daha genceciksin 20 yaşındasın daha kimler gelir geçer dua etki pisliklerini erkenden görmüşsün o resimleri hiç unutamazsın . kimsenin midesi de bunu kaldırmaz . Doğru olanı yapmışsın kim olsa bırakır ileridede aldatır seni aklını başına al insanlar neleri unutmuyor KESİNLİKLE MİDEMİ BULANDIRDI

Ne mi yapardım, bir kere ben o odaya kesin girerdim. Böyle bir şeye kanacak değilim. Ne alaka ev arkadaşının sevgilisi?
Ve kesin ayrılırdım. Bir tarafım değil hiç bir tarafım onu kabul etmezdi. Aklımda acaba affetsem mi diye bir düşünce bile olmazdı. Çünkü ben kendimi bir erkekten daha çok seviyorum. Onu affedersem kendimden iğrenirim.
Kendimi küçük düşürmüş olurum.Kadınlık onurumu hiçe saymış olurum. Sevgililer günün de gelse, evime bile almam.
Kısaca yaşanmamış sayarım.

X