sen olsaydin??

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Kizlar iyi aksamlar birisinden hoslandim uzaktan tanidik ama yurtdisindalar onun beni gormesi mumkun degil ben hayatta adim atmam ne olacak ? Keske olsa

Bende bir sosyal medya da tanıdık birinden hoşlanıyorum ama sevgilisi var olmasaydı bi hi derdim

Evleneceksen gel ona cık seda sayan seni fark ettirir. Adam yurt dışında sen de tık tık yok . Eee nası olcak sısyal medyadan yaz işte arkadaşlık istegi gönder başka caren yok yawrum

Uzakta olmanızdan yararlanmalısın bence. Sosyal medyadan kendini tanıtıp ondan hoşlandığını söyleyebilirsin. Dünyanın sonu değil sonuçta.

Adama maglum olacak hali yok ya.. Sen kendını farkettıreceksın, yada farkettıgınden vazgececeksın..

onun seni görmesi mümkün değilse sende hayatta adım atmazsan platonik olcak canım bu iş...başka çare yok...

o sizi görmediyse siz nasıl gördünüz merak ettim. sosyal medyada birbirinizde ekli olsanız seni görmüştür zaten.

Yahu ne sosyal medyasi kizlar. Adamin gelme ihtimali yok. Ahu da gidemiyo. Hic gormeden ask mi yasicaksini yani? Birak allasen.

Baskalarina yonel. Unut onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…