sen prenses değilsin diyen kocam

Annesj daha sekiz yasindayken ölmüş kapali bir toplum ailesi evt sanirim daha onceki sevgilisi bunu bir guzel benzetmis

Aileden de gelen kültür bir yanda, eski ilişkisinde çok yıpranması bir yana... Tam tahmin ettiğim hikaye. Bilemedim. Sadece eski ilişki olsa hadi yavaş yavaş çözülür belki diyeceğim ama aileden kültür değişmiyor genelde :KK43: o prenses misin lafında ilk aklıma gelen o oldu. Çünkü bizim ailemizin kızları prenses evin hanımı da kraliçedir. Bizimkiler ne kadar kavga ederse etsin - ki tartışırlar da epey - babamdan bir kere anneme böyle laf durmamışımdır, olaya has konuşurlar kavga ederler, böyle genel kişiliğe saldırmazlar..
Ne bileyim durumunu zor buldum. Çocuk olunca hiçbir şey yapamazsın köşeye sıkışır kalırsın az büyüyene kadar, adam daha da kabalaşır muhtemelen çocuktan da sonra..
Çocuk için tedavi alacağına terapiste git, o sana yol gösterir. eşin ikna olur mu bilmem ama. Uğraşıp da düzelmeyecek gibiyse de söylüyorlar çiftler için yapacak bir şeyleri kalmadığını bu evlilik terapistleri. Evlilik terapistine kocan yanaşmazsa sen tek git bir uzmana, özdeğerini yeniden kazanmana yardım eder, o zaman daha sağlıklı düşünürsün.

Ne kadar sinir bozucu ya benim kocam bile demez bunu

canım üzüldüm yaşadıklarına ağzına dolamış belli ki küçücük bişeyde aynı şeyleri tekrar ediyor. çocuk için bencede düşünmelisin..

Prenses olmadigimin farkindayim.prenses olmam icinbyanimda prens olmasi lazimdi malim sende prens degilsin de bence

Annesj daha sekiz yasindayken ölmüş kapali bir toplum ailesi evt sanirim daha onceki sevgilisi bunu bir guzel benzetmis

Bir de düşününce biraz o eski sevgili meselesini de kadından bir dinlemek lazım. Belki hakkettiği oydu da benzetti adamı zamanında. Yetiştirmeden zaten böyleyse kocan, "kadın dediğin kahrını çeker oturur," ya da "ne var canım bir şey mi çekiyorsun millet ne kahırlar çekiyor da gık etmiyor senin yediğin önünde yemediğin arkanda koca da yanında daha ne istiyorsun" kafasında düşünüyorsa, ona da yapmıştır da, kadın senin kadar naif yapıda değildir, bir güzel benzetmiştir sonunda.. Kim bilir... Sen de hikayeyi kocandan dinledin neticede :KK51:

Çok kırıcı bir söz sende ona Hadise 'nin şarkısını soyle prensesler gibiydim baba evinde golgeyi hakaret sayarım.de:D

Keşke o an deseydin. Ben senin ananin kaprisini cekmeye gelmedim. Baban evinden daha mutsuz olacaksam niye evlendim diye. Ve burnundan fitil fitil getirirdim o cümleyi. En ufak kusurunda lafim ananin evindeki o prenslik gunlerin bitti ayagini denk al olurdu.
Haklısınız o an dilim tutuldu çünkü bir ay önceye kadar sana kimse birşey diyemez diyen bir adam nasıl bu kadar değişir dedim tabi o an bir şey diyemediğimden sonrada konuyu açmadım ama hala içimde dert yani

Haklısınız o an dilim tutuldu çünkü bir ay önceye kadar sana kimse birşey diyemez diyen bir adam nasıl bu kadar değişir dedim tabi o an bir şey diyemediğimden sonrada konuyu açmadım ama hala içimde dert yani
Fırsatını kolla lafını söyle ;-)

Hiç bir zaman bir kadın erkeğe vazgeçilmez olduğunu belli etmemeli erkeğin kalbinde hep terkedilme korkusu olmalı beni terk edemez nasıl olsa diyor çoğu erkekler sonra aşağlamalar başlıyor kusura bakma ama en baştan ipleri vermişsin eline ama geç değil otur adam akıllı konuş ihtiyaçlarından ve evlilikten beklentilerini beklentilerin karşılanmadığı taktirde çocuk ta olsa fark etmez dışarıda ekimi öpen çok olur gencim güzelim de aynısı ondan için de geçerli git de vardır naz yapmayı sevmeyen senin kriterlerine uygun biri yol yakınken git yok benimle devam edeceksen bu daha başlangıç daha bunun lohusalığı var en duygusal zaman elinde değil insanın östrojen hormonuna bağlı daha duygusal oluyor insan anlayışlı bir kocayla çocuk ta anne de daha rahat geçiriyor dönemi daha yaşanacak bir ömür var şimdiden diyalog kurulmazsa insan yaşlanınca daha aksi oluyor ozaman ne olacak oturun konuşun yanımda mısın ben naz da yaparım kapriste bazen
Şımarırım de sen de yap ben seni şımartmaktan çekinmem kocamsın sonuçta de ama arada şımartılmayı isterim de mesala ama ona ondan vaz geçebileceğini hissettir sonuçta hiç birimiz prenses değiliz ama bunu öyle söyleyivermek tw hoş değil senden özür dilediğinde tartışmaya girmeden iyi olmuş bence bir kaç gün küsme soğuk davran kendi sorsun sorun nedir diye öyle konuş hoş erkekler balık hafızalıdır dün ne dediğini unutur

Hı bu arada boşan demek kolay önemli olan sevdiğin insanla halihazırdaki evliliği yoluna koymak bir nevi taktik yaparak çünkü bu kafayla başkasıyla evlense de aynı olur çünkü erkeğe vazgeçilmezliğini onu çok sevdiğini belli edersen her erkek ezmek isteyecektir Kaybetme korkusu hep olacak biraz acımasızca ama evlilik bir kurumsa koşulları ve kuralları vardır iki tarafta bu kural ve koşulları kabul etmiştir evlendiklerinde o halde arada bu koşulları erkeğe hatırlatmakta yarar var benden bu kadar iyi şanslar canım öptüm:KK31:

Mrb arkadaslar yardim edin sekiz aylik evliyim ve severek evlendik esim evde toplumda uyumlu bir insandir evcil tam evlenilecek bir adam nisanlik donemlerinde falan ne zaman ufak bir sorunumuz olsa bana hemen sen prenses degilsin sus tmm uzatma falan diyor en ufak seyde bile minik bir trip tavir takinsam burnumdan fitil fitil getirir ben de konuşmaya calistikca isi daha da mahvediyorum bu kez hakliyken haksiz duruma dusuyorum o da ogretmen ben de bu sabah uyanip giyindim onu mincikliyprum ugrasiyorum bir ara kızdi sessizce arabaya bindim gidiyoruz ne tavir yapiyorsun bilmem ne sen prenses degilsin iste geçenlerde de bana ufak biseyde bagirdi o gun de hak etmistin ki bagirdim flan dedi cok sinir oldum cocuk için tedavi goruyprum zaten çok hassas donemdeyim adet olmadim aklim karman corman o da en ufak problemde boyle cok korkuyorum tüp bebege kdr işim uzarsa bu bana hic destek vermez hep kötü zamanlarimda köstek olur ne yapacagim ben onunla biz kocalarimizin prensesi olmak istedik hep ama durum boyle o kdr kötü oluyorum ki bunu diyince
hiçbir değer görmediği halde kocam da kocam diyen kadınları anlamıyorum

Hoş senin de tohumuna para saymadık, ne sanıyorsun sen kendini? Hint kumaşı falan mı? Kimler geldi geçti hayatlarımızdan, kimse unutulmaz değil.... Derdim...

Back
X