- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Melahatabla
Ahhh böyle bişey mümkün olsa önce annem beni tüm aileye düşman eder.Ben evlenince ablamla görüşmeyi pek istemiyorum. Evlilik olmasa da kpss ile başka ile gidecektim sırf onun yüzünden. Beni defalarca evden kovdu zaten. Bize zararın var git de kurtulalım vs. der hep.
Ablamın da bana iyilikleri oldu ama ya yüzüme vurdu, ya gözüme soktu ya da başka türlü şeyler işte...
Geçen sözlümün ailesi yemeğe geldi, yemekleri ablam yapmak istedi ben ondan bunu asla talep etmedim. Yaptı ve sonra da bunla övündü ve benim beceriksizliğimden dem vurdu.
Eskiden ona soru götürmeye korkardim. Az bir sey anlamasam aşağılardı çünkü . O ise gururundan bana soru getirmezdi.
Ben şunu bir türlü anlamıyorum
Kardeş dediğin herzaman senin eksigine kusur bulmaz seni her halimle kabul eder
Aman Allahım benim ablam herseye eleştiri yapardı benden hariç diğer ailedekilerede
Ona göre ebni eşimden başkası çekmez mis düşün.ben nasıl bir insandan.
Yani yaşadıklarımı anlatsam Varya roman olur.ama dediğim gibi herşeyi annem yüzünden kardeşler arasında hiçbir zaman dengeli olmadi.hep tavır aldı hep arkadan eleştiri dedikodu yaptı.
Senin başlığın tam bizim hayatımızdaki mesur laf hasta hasta hep dedikleri ünlü söz .su an iki kızım var benim
Yüce Rabbimden tek temennim asla benim gibi kardeş olmasınlar bende annem gibi anne olmayayım.kizlarimla hep ilgileniyorum eşit davranmaya çalışıyorum bütün hayattaki amacım onları güzel yetiştirip onları okutmak onlara hayatlarında hep yardım Edip yanlarında olmak.destek olmak.