sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

bende bu ay rahim filmi çektiricem..benden bazı ilaçlar istedi doktorum senden ne istediler..

rahim filmi çektiren arkadaşlar biraz bilgi verebilirmi acaba ?

mesela hangi ilaçları kullandınız vs.

benden hiç ilaç istemediler, rahime verilen o sıvıyı mı istediler acaba
nerde çektiriceksin sen

kızlar işteyimm üstün körü okudum yazdıklarınızı. ama moral oldu biraz. sonra tek tek okuyacağım. benim moralim çok bozuk bugün. bugün regl oldum. hamile olmadığımamı yanayım, bu ay rahim filmi çektirecek olmamamı yanayım. moralim bozuk.

bu ayda stres yaptım bu ayda olmadı :27::27::27:

olmaz tabi oldumu olucakmı diye düşünürsen gelmez düşünmeyeceksin :27: hep banamı söyleyecekler bi kerede ben söyleyim dimi :27:

bende bu ay rahim filmi çektiricem..benden bazı ilaçlar istedi doktorum senden ne istediler..

rahim filmi çektiren arkadaşlar biraz bilgi verebilirmi acaba ?

mesela hangi ilaçları kullandınız vs.

ne ilacı yahu bi ilaç istemiyolar :50:

sağol canım, darısı başınıza inşallah en kısa zamanda:)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh :78:

gülçin hanıma arkadaşım gitmişti, kötü bişe sölemedi hakkında ama, sen bilirsin canım
aşılama hastanede oldu, 600 civarıydı
doğumhanede yapıldı aşılamam, doğumhanenin yeri değişmiş,en alt kata almışlar, baya güzel olmuş, eskisi gibi sıkışık tepişik bi yer değil
spermleri ibrahim bey var o hazırladı, eşim hatta ii yıka filan die espri yaptı:)

ben rahim filminide konakta çektirdim, nisan sonuydu 360 lira tuttu, narkozluydu benimki 100-120 lirası narkoz ücretiydi sanırım
başka sormak istediğim bişe varsa cevaplarım, aklıma bu kadar geldi

bende inci hanıma gitmeyi düşündüm, ama karşılayamayız gibi geldi
onun ücreti ne kadarmış
he bide rahim filmini görüntüleme merkezlerinde de yapıyolarmış galiba, acısız diye okumuştum ama izmitte var mı bilmiyorum

aşılama tahmininmden daha az mış özel hastanedemi canım bu fiyatt ..

gülçin hanıma arkadaşım gitmişti, kötü bişe sölemedi hakkında ama, sen bilirsin canım
aşılama hastanede oldu, 600 civarıydı
doğumhanede yapıldı aşılamam, doğumhanenin yeri değişmiş,en alt kata almışlar, baya güzel olmuş, eskisi gibi sıkışık tepişik bi yer değil
spermleri ibrahim bey var o hazırladı, eşim hatta ii yıka filan die espri yaptı:)

ben rahim filminide konakta çektirdim, nisan sonuydu 360 lira tuttu, narkozluydu benimki 100-120 lirası narkoz ücretiydi sanırım
başka sormak istediğim bişe varsa cevaplarım, aklıma bu kadar geldi

bende inci hanıma gitmeyi düşündüm, ama karşılayamayız gibi geldi
onun ücreti ne kadarmış
he bide rahim filmini görüntüleme merkezlerinde de yapıyolarmış galiba, acısız diye okumuştum ama izmitte var mı bilmiyorum

aklım beynim okadar karışıkki canım beynim ağrıyo artık düşünmek istemiyorum..hele şu rahim filmini bi çektireyimde ondan sonra önüme bakıcam..

inci hanım hastanede değilmiş artık zaten biliyordundur belkide..özel muayenehanesi var biz oraya gittik..130 tl muayene ücreti..orda rahim filmi çekecek makinesi yokmuş bi görüntüleme merkeziyle anlaşmalıymış..ordan randevu aldı benim için kendisi çekecek rahim filmini..400 tl dediler onada..bakalım bi filmi çekileyim belki ona devam ederim belkide gülçin hanıma ama şöyle bi konu var..

benim hormon tahlillerimde fsh 4 lh 8 çıkmıştı o zaman gülçin hanıma dedimki bakın lh yüksek değilmi eminmisiniz bi problem olmadıgına demiştim oda bana herşey normal bi problem yok dedi..şimdi inci hanım tahlillerimi görünce biraz lh hormonu yüksek gibi gözüküyo ama çok büyük bi sorun değil dedi:5:

bende gülçin hanıma güvenimi kaybeder gibi oldum açıkçası:31::31:

her ayda 130 tl heralde birde 10 günde bi muayeen ediyo ya doktorlar o gitmelerimdede 130 tl alıcaksa belki bende düşünebiliyorum bilmiyorum kafam çok karışık..

birde devlet aşılamanın %de kaçını karşılıyo canım ? mesela acaba ben dışarda kendim yaptırsam aşılama fiyatı ne oluyoki acaba bi bilgin varmı ?

birde inci hanım hakkında ne biliyorsun nasıl bi doktordur bi bilgin varmı canım ?

benden hiç ilaç istemediler, rahime verilen o sıvıyı mı istediler acaba
nerde çektiriceksin sen

ne ilacı yahu bi ilaç istemiyolar :50:

kızlar ben hastanede çektirmiyorum ya..özel doktora gittim o bana reçeteyle ilaç yazdı..

1-antibiyotik(çekimden önce içicem tok karnına)
2-ağrı kesici tablet
3-içeriye göndericekleri sıvı

ben bugün rahim filmi isini hallettim...

sonuc ic acici olmadi maalesef, hayal kirikligina ugradim

sol tüp kapali ve rahim agzini kistler kapatmis nerdeyse :43:

simdi bir daha ki ay anestezili olarak temizleme felan yapilcak :18:

rahim filmi cektirmek isin kolay tarafiymis anlasilan

moralim cok bozuk coook :50:

Allah yardımcın olsun arkadasım çok ama çok geçmiş olsun..

umarım bi önce kurtulursun kistlerinden..Allahtan ümit kesilmez bak en azından sağ tüpün açık..Allah ol dedikten sonra inşallah gebe kalabilirsin canım..moralini bozma moral en büyük etken..

bende hafta sonu çekilicem rahim filmi..birşey sormak istiyorum izninle ?

rahim bölgende kist oldugu ultrasonla filan bakınca anlaşılmamışmıydı hiç yani gözükmemişmiydi?

evet iste ben de bunu anlamadim...

daha iki ay önce doktor ultrasonla bir kontrol etmisti,
ya görünmedi ya da bu zaman icinde mi olustu ki?

doktor gönderdigi yerin teknolojisi güzel, heryer bu taniyi koyamiyor dedi...

artik var mi yok isin asli temizleme de görecek sanirim...

insallah atmam gereken son adim olur bu...

kendimi eksik ve bi ise yaramaz hissediyorum

Allah yardimcimiz olsunnnn

aklım beynim okadar karışıkki canım beynim ağrıyo artık düşünmek istemiyorum..hele şu rahim filmini bi çektireyimde ondan sonra önüme bakıcam..

inci hanım hastanede değilmiş artık zaten biliyordundur belkide..özel muayenehanesi var biz oraya gittik..130 tl muayene ücreti..orda rahim filmi çekecek makinesi yokmuş bi görüntüleme merkeziyle anlaşmalıymış..ordan randevu aldı benim için kendisi çekecek rahim filmini..400 tl dediler onada..bakalım bi filmi çekileyim belki ona devam ederim belkide gülçin hanıma ama şöyle bi konu var..

benim hormon tahlillerimde fsh 4 lh 8 çıkmıştı o zaman gülçin hanıma dedimki bakın lh yüksek değilmi eminmisiniz bi problem olmadıgına demiştim oda bana herşey normal bi problem yok dedi..şimdi inci hanım tahlillerimi görünce biraz lh hormonu yüksek gibi gözüküyo ama çok büyük bi sorun değil dedi:5:

bende gülçin hanıma güvenimi kaybeder gibi oldum açıkçası:31::31:

her ayda 130 tl heralde birde 10 günde bi muayeen ediyo ya doktorlar o gitmelerimdede 130 tl alıcaksa belki bende düşünebiliyorum bilmiyorum kafam çok karışık..

birde devlet aşılamanın %de kaçını karşılıyo canım ? mesela acaba ben dışarda kendim yaptırsam aşılama fiyatı ne oluyoki acaba bi bilgin varmı ?

birde inci hanım hakkında ne biliyorsun nasıl bi doktordur bi bilgin varmı canım ?

muayene ücreti iyiymiş aslında 130 ben daha fazla düşünüyodum(acıbademde semih bey 270 liraymış:53:)
eğer ufacık bi şüphen varsa bence o dra devam etme,
gülçin hanımı arkadaşım şey demişti bak yeni hatırladım, ben memnundum ama doğumdan sora göbeğimi yamuk dikmiş demişti:) göbekten aşağı bi çizgi varya o denk gelmemiş:)
ama 3.druydu bu arkadaşımın, anneside doğum ebesi arkadaşımın, hani kötü olsa devam etmezdi gibime geliyo

muyeneden sonra 10 gün içinde gidersen kontrol oluyo, ücret alınmıyo,(konakta 10 gün yani,heryerde 10 mu bilmiyorum)
devletin ne kadar karşıladığını hiç bilmiyorum canım ama eczacı çatlatma iğnesi için raporunuz yokmuş demişti bilgisyara bakıp, anladığım kadarıyla devlet hastanesinde kurula filan girip rapor alıyosun ama bu işleri inan hiç araştırmadım ben. benim aşılama özel hastanede oldu 600 tuttu ama heryerde fiyat değişiyo sanırım

inci hanım'a gelince;
sağlık ocağına gittiğimde ordaki hemşilerle konuşurken bebek olmuyo,prolaktin yüksek vs vs anlattım
biri dediki benimde yüksekti 2 ay inci hanıma tedavi oldum hemen oldu,biz arkadaşlar filan hep ona gidiyoruz demişti

Allah yardımcın olsun arkadasım çok ama çok geçmiş olsun..

umarım bi önce kurtulursun kistlerinden..Allahtan ümit kesilmez bak en azından sağ tüpün açık..Allah ol dedikten sonra inşallah gebe kalabilirsin canım..moralini bozma moral en büyük etken..

bende hafta sonu çekilicem rahim filmi..birşey sormak istiyorum izninle ?

rahim bölgende kist oldugu ultrasonla filan bakınca anlaşılmamışmıydı hiç yani gözükmemişmiydi?

ins en güzel sekilde atlatirsin sonuclarin ins temiz cikar...tesekkürler cnm

kızlar ben hastanede çektirmiyorum ya..özel doktora gittim o bana reçeteyle ilaç yazdı..

1-antibiyotik(çekimden önce içicem tok karnına)
2-ağrı kesici tablet
3-içeriye göndericekleri sıvı

duymamıştım bölesini hiç,hayırlısı olsun, dra ödemicen ilaç parasını:)

bence moralini hiç bozma, hatta sevin daha da:))
bu bahsettiğin sorunlar aşılmayacak şeyler değil
ablam 11 yıl sonra laparoskopi sonrası hamile kaldı,
ilk film çektirdiği dr temiz demişti,kaç kere aşılama yapmıştı
sonra başka bi dr rahimde yapışıklıklar var dedi,ameliyat oldu,hemen aşılama yaptılar o ay (yaşı ilerledi diye ),yeğenim 5 yaşında:) bide arkasından kendi kendine geldi o da 2 yaşında:)
hatta o dr demiştiki "biz sorunu olan hastayı daha çok seviyoruz, çünkü çözüm üretebiliyoruz, ama hiç bi sorun yokken yapıcak bişeyimiz de olmuyo demişti"

evet iste ben de bunu anlamadim...

daha iki ay önce doktor ultrasonla bir kontrol etmisti,
ya görünmedi ya da bu zaman icinde mi olustu ki?

doktor gönderdigi yerin teknolojisi güzel, heryer bu taniyi koyamiyor dedi...

artik var mi yok isin asli temizleme de görecek sanirim...

insallah atmam gereken son adim olur bu...

kendimi eksik ve bi ise yaramaz hissediyorum

Allah yardimcimiz olsunnnn

üzülme arkadasım lütfen ayrıca bi işe yaramaz filanda değilsin..bak sen tedavi için adım attın..ve bi engelle karşılaştın..umarım Allahında izniyle tedavin olumlu sonuçlanıcak vede hamile kalacaksın canım.

bana alttan ultaron cihazının diğer ucuylada bakmıştı sanada bakmışmıydı canım ?

muayene ücreti iyiymiş aslında 130 ben daha fazla düşünüyodum(acıbademde semih bey 270 liraymış:53:)
eğer ufacık bi şüphen varsa bence o dra devam etme,
gülçin hanımı arkadaşım şey demişti bak yeni hatırladım, ben memnundum ama doğumdan sora göbeğimi yamuk dikmiş demişti:) göbekten aşağı bi çizgi varya o denk gelmemiş:)
ama 3.druydu bu arkadaşımın, anneside doğum ebesi arkadaşımın, hani kötü olsa devam etmezdi gibime geliyo

muyeneden sonra 10 gün içinde gidersen kontrol oluyo, ücret alınmıyo,(konakta 10 gün yani,heryerde 10 mu bilmiyorum)
devletin ne kadar karşıladığını hiç bilmiyorum canım ama eczacı çatlatma iğnesi için raporunuz yokmuş demişti bilgisyara bakıp, anladığım kadarıyla devlet hastanesinde kurula filan girip rapor alıyosun ama bu işleri inan hiç araştırmadım ben. benim aşılama özel hastanede oldu 600 tuttu ama heryerde fiyat değişiyo sanırım

inci hanım'a gelince;
sağlık ocağına gittiğimde ordaki hemşilerle konuşurken bebek olmuyo,prolaktin yüksek vs vs anlattım
biri dediki benimde yüksekti 2 ay inci hanıma tedavi oldum hemen oldu,biz arkadaşlar filan hep ona gidiyoruz demişti

acıbademde çok pahalıymış be oda ne öyleee..asgari ücretin fiyatını biliyomuymus onlar:1:

bilmiyorum canım şuanlık inci hanıma devam gibi gözüküyo ama ne olur bilemiyorum..bi filmi çekineyim ondan sonra bakıcam artık..sizinlede paylaşırım akıl verirsinizi bana filmden sonra:31:

heralde inci hanım özel muayene hane ya ne biliyim daha fazla der aşılamaya heralde gibime geliyo ama hele bi bakalım zaman ne göstericek..

inci hanım için söylediklerinede çok mutlu oldum canım vallahi ya..inşallah bende memnun kalırım..rahim filmi çekileceğim için çok stresliyim bende

üzülme arkadasım lütfen ayrıca bi işe yaramaz filanda değilsin..bak sen tedavi için adım attın..ve bi engelle karşılaştın..umarım Allahında izniyle tedavin olumlu sonuçlanıcak vede hamile kalacaksın canım.

bana alttan ultaron cihazının diğer ucuylada bakmıştı sanada bakmışmıydı canım ?

acıbademde çok pahalıymış be oda ne öyleee..asgari ücretin fiyatını biliyomuymus onlar:1:

bilmiyorum canım şuanlık inci hanıma devam gibi gözüküyo ama ne olur bilemiyorum..bi filmi çekineyim ondan sonra bakıcam artık..sizinlede paylaşırım akıl verirsinizi bana filmden sonra:31:

heralde inci hanım özel muayene hane ya ne biliyim daha fazla der aşılamaya heralde gibime geliyo ama hele bi bakalım zaman ne göstericek..

inci hanım için söylediklerinede çok mutlu oldum canım vallahi ya..inşallah bende memnun kalırım..rahim filmi çekileceğim için çok stresliyim bende

çok farkedeceğini zannetmiyorum, sonuçta inci hanımda laboratuarda hazırlatır spermleri, konakta 300 filan tuttu bu işlem, ben forumlara bakarken özel lab.da hazırlatan ve daha ucuz olanı görmüştüm.

Back
X