Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geçen ay çok takıntı yapmıştım. kırk yaşında , 20 li yaşlarında çocuğu oln yakın bi akrabam bile hamile kalmıştı. sonra genelde bana nispet yapan bir arkadaşımda hamile kaldı. bende ondan etkilendim öz. çünkü iiyice nispet yapacak die korktum açıkcası. bi kaç kere ben sormadan keni anlattı. ay şöle kalbi atıyor ay böle güzel diye. içim cız ettii o an.. çoluğu , çocuğu ile mutlu olsunlarda az daha dikkatli olabilirler.
mesela benim hayatımdaki imrnilecek şeyleri bana söylediklerinde arkadaşlarım, misal falancan ne güzel dediklerin de kötü yanlarını anlatıyorum ki üzülmesinler diye. en basiti evlenmeyen bi arkadaşım , evlenemedim evde kaldım dediğinde üzerinde baskı hissetmesin diye o kadar da ii değil, ne kadar geç evlenirsen o kadar iii diyoum.
ben sormadan hemen gelip bana o şekilde arkadaşımın anlatması içimi cız ettirmişti geçen aylarda. şşimdi tekrar normale döndüm. geçen ay aynı anda 5-6 hamillelik haberi alınca bi dumur olmuştum ama![]()
uçmuşsunuz hızınıza yetişemedim
buraya yazınca insanın içi birazda olsa rahatlıyor dimi
ama bunu çok görenlerde var başka sayfalarda görmüştüm işte kendinizi çok yıpratıyorsunuz olmuyorsa olmuyordur ne öyle dünyanın sonuymuş gibi davranıyormuşuz
bunu diyende bir kere bile negatif acısını tatmamış biri ....
filmi emin olmak çektirdik..
diğerlerinide sorun eşinde olsada yapmak lazım işte canım...
inşallah aşılaman tutar........
ben geçen ay çok takıntı yapmıştım. kırk yaşında , 20 li yaşlarında çocuğu oln yakın bi akrabam bile hamile kalmıştı. sonra genelde bana nispet yapan bir arkadaşımda hamile kaldı. bende ondan etkilendim öz. çünkü iiyice nispet yapacak die korktum açıkcası. bi kaç kere ben sormadan keni anlattı. ay şöle kalbi atıyor ay böle güzel diye. içim cız ettii o an.. çoluğu , çocuğu ile mutlu olsunlarda az daha dikkatli olabilirler.
mesela benim hayatımdaki imrnilecek şeyleri bana söylediklerinde arkadaşlarım, misal falancan ne güzel dediklerin de kötü yanlarını anlatıyorum ki üzülmesinler diye. en basiti evlenmeyen bi arkadaşım , evlenemedim evde kaldım dediğinde üzerinde baskı hissetmesin diye o kadar da ii değil, ne kadar geç evlenirsen o kadar iii diyoum.
ben sormadan hemen gelip bana o şekilde arkadaşımın anlatması içimi cız ettirmişti geçen aylarda. şşimdi tekrar normale döndüm. geçen ay aynı anda 5-6 hamillelik haberi alınca bi dumur olmuştum ama![]()
bende de bu ay rahim filmi cekcekler
hani hep anlatirlar ya o ay tam rahim filmi cektircektim hamile kaldim, tam tüp bebek merkezi arastiriyordum ki hamile kaldim vs.
hep öyle olmasini hayal ediyordum ama sifir sifir sifir...
icimdeki sese her ay kulak veririm ve hamile olmadigimi daha iki hafta önceden anlarim, sonunda tüp bebek olacak diyor hatta bazen hic cocugunuz olmayacak diyor o ses
bekarken böyle durumlara düseceksin deselerdi ölsem inanmazdim...
bir de hamile kalmayi o kadar kolay sanip bir de aptal gibi korundum ya,
en cok agrima o gidiyor iste...
ama buna da sükür tabi en azindan yaptirtma, baktirtma imkanimiz var...
hele evlenmeden önce annemle bir konusmamiz olmustu hic unutmam,
"ins hep mutlu olursun, sonra bi cok tatli bebeklerin olur, hem kiz, hem oglan" demisti annem,
sanki zorluklar icime dogmus gibi "nerden biliyorsun, belki de hic cocugum olmayacak anne" demistim,
o da sinirlenip "ne bicim konusuyorsun sen, agzindan yel alsin kizim" demisti...
artik misafirlikte, köyde, bayramda vs. hic "hamilemisin? var mi bisey?" diye soran olmuyor,
anlasilan etraftaki akraba, es dost da ümidini kesti ki sormuyorlar artik, bu da ayri üzdü beni ya![]()
öyle güzel yazmışsınki bana yazıcak bişey kalmamış hepinizi tebrik ediyorummböyle yazıları okuduğum zaman ne güzel benide anlayan birielri var diyorum
bende 1.5 senedir bekliyorum ve dediğin bu btün tedavi yöntemlerini denedim ikimizdede hiçbir problem yok şuanda ise bekleme sürecindeyim saolsun soktorun ikinci kez verdiği klomen yüzünden artık kistlerim var
bundan sonrası ise sanırım aşılama deneyeceğim, regl im yaklaştıkça ister istemez strese giriyorum regl bitiyor bi sonraki ayın umutları başlıyor, Rabbim şu mübarek günlerin hatrına anneliği bizlerede tattırsın inşallah..
amin cnm rabbim herkese anne-baba duygularını tatdırsın.bizde problem eşimde,varikosel ameliyatı oldu,1,5 ay oldu iltihapdan bebiş çalışmalrına başlayamadık,bakalım hayırlısı umarım ameliyat işe yaramıştır,inşlh sonuçlar ii çıkar,eşimde bende tekrar sperm testi yaptırmaya korkuyoz,3 ay geçsin öyle yaptıralım diyoz bakalım...rabbim herkese şifa versin
bu arada varikosel ameliyatı olduğundada,tanıdıklara dbelinden ameliyat oldu diyoz,yoksa insanlar çok didikliyo çok üstümüze geliyo....bu gelecek bebişler yüzünden çok yalancı olduk çokkkk
kızlarrrr
geldim ben
değerim 80,67 çıktı
cuma tekrar bakılacak,sağlıklı artış varmı diye
dr ii bi değer dedi ama
12 gün önce aşılama oldum
bugünü bekliyodum
şimdide cumayı bekliyorum
inşallah sorun çıkmaz
bide bişe sölicem
2 yıldır istiyoruz biz o günden beri kk nü takip ediyorum
bi sürü forum okudum ama hiç yazmamıştım
şurda 2 aydır yazmaya başladım derdimi (hatta msj sayım 100 olmamıştır daha)
bana çok ii geldi
canım sonucun çok iyi kesin hamilesin neden cumayı bekleyelim dediki. değerin oldukça yüksek yani. hadi hayırlısı canım. ilk aşılamanmıydı ve öncesinde bi tedavi sürecin oldumu ?
kızlarrrr
geldim ben
değerim 80,67 çıktı
cuma tekrar bakılacak,sağlıklı artış varmı diye
dr ii bi değer dedi ama
12 gün önce aşılama oldum
bugünü bekliyodum
şimdide cumayı bekliyorum
inşallah sorun çıkmaz
bide bişe sölicem
2 yıldır istiyoruz biz o günden beri kk nü takip ediyorum
bi sürü forum okudum ama hiç yazmamıştım
şurda 2 aydır yazmaya başladım derdimi (hatta msj sayım 100 olmamıştır daha)
bana çok ii geldi
cuma tekrar bakalım,ona göre ultrasona gün vericem dedi de ben işte emin olamıyorum 2 yıl bekleyipte olmayınca sanki bişe olucak gibi geliyo
ilk aşılamamdı
bende prolaktin yüksekliği 2 defa ilaç kullandım düşmediği gibi hep artıl oldu
ama adetlerim düzenli olduğu için dr üstelemedi o konuda
2 ay klomen+progestan kullandım
sonra polip aldırdım
rahim filmi çektirdim
1 ay klomen+çatlatma iğnesi+progestan kullandım bir ay ara verip aşılama yaptırdım
tedavi sürecim böyle
sen ne zamandır istiyodum