sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

kadınların %80 i ramazanda hamile kalıyomuş...
nedense artık
erkeklerin cok tatlı yemesinden mi kaynaklanıyo acaba..
valla biz normalde gün aşırı şeyettirirken ramanzada hiç boş gecmiyoz resmen yaaa

:27::27::27:
afiyet olsun canım

benimde eşimişte bende yanlızım evde
bugünde oruc tutmadım öyle takılıyorum ama bende cıkıyorum
ben bilmem eşim biliri izlicem cok güzel yaa
öptüm gene gelirim

benim eşim normalde de çok tatlı yer
tatlının üstüne çikolata yer, hepsini bitirir emmee bi faydasını göremedik:ssz:
bilmiom artık

benim eşim normalde de çok tatlı yer
tatlının üstüne çikolata yer, hepsini bitirir emmee bi faydasını göremedik:ssz:
bilmiom artık

chosy aşılama ile hamile kalmışsın hayırlı olsun henüz çokda yenigaliba...allah tamamına erdirsin:))
problem neydi sende?prolaktin yüksekliği vardı galiba değil mi?kaçti?hangi ilacı kullandın?kaça düştü?
hiç gebelik geçirdin mi daha önce?
şimdiden teşekkürler:))

chosy aşılama ile hamile kalmışsın hayırlı olsun henüz çokda yenigaliba...allah tamamına erdirsin:))
problem neydi sende?prolaktin yüksekliği vardı galiba değil mi?kaçti?hangi ilacı kullandın?kaça düştü?
hiç gebelik geçirdin mi daha önce?
şimdiden teşekkürler:))

sağol canım darısı başına inşallah:)
prolaktin yüksekti parlodel kullanmış ilk 3 ay düşmedi,ilk 36 filandı,ilaçtan sora 33 olmuştu galiba
sonra dostinex kullandım 1 yıl kadar sonra ondan sorada 44 oldu (geçen yaz dı bu)
adetlerim düzenli diye dr bi daha bakmadı

başka bi sorun gözükmüyodu ama
eşimin ilk tahlilinde 17milyon çıkmıştı,1 ay sora 2.tahlilde 70milyon olmuştu,başkada yapılmadı,hangisi doğru bilmiyorum ama aşılamada 55milyondu
daha önce hiç gebelik olmadı bu arada

Son düzenleme:
çok farkedeceğini zannetmiyorum, sonuçta inci hanımda laboratuarda hazırlatır spermleri, konakta 300 filan tuttu bu işlem, ben forumlara bakarken özel lab.da hazırlatan ve daha ucuz olanı görmüştüm.
İnşallah dediğin gibi olur farketmiyordur yoksa nasıl altından kalkarız bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah..
bugün regl oldum ben. devlet hastanesinde çektircem. yarın randevu almaya gideceğim. regglin 1. gününde gel randevu al demişlerdi. geçen ay reglin 5. gününde gittim randevu vermediler. nasıl ağlamıştım

evet canım hemen araman gerekiyo..inşallah ikimizdede sorun çıkmaz bende çektiricem

kızlar ben hastanede çektirmiyorum ya..özel doktora gittim o bana reçeteyle ilaç yazdı..

1-antibiyotik(çekimden önce içicem tok karnına)
2-ağrı kesici tablet
3-içeriye göndericekleri sıvı

antibiyotik vermediler bak bana istememe rağmen hafif bi sızı hissedicekmişim yalannnn:19:

ben bugün rahim filmi isini hallettim...

sonuc ic acici olmadi maalesef, hayal kirikligina ugradim

sol tüp kapali ve rahim agzini kistler kapatmis nerdeyse :43:

simdi bir daha ki ay anestezili olarak temizleme felan yapilcak :18:

rahim filmi cektirmek isin kolay tarafiymis anlasilan

moralim cok bozuk coook :50:

canım vardır her işte bi hayır belkide bundan sonrası daha güzel olucak en azından sorunun ne olduğunu öğrendiniz bundan sonra daha kolay bi tedavi süreci seni bekliyor hiç sıkma canınıı :29:

evet canım konakta işte,ben klomen kullandım,bide çatlatma iğnesi 67 filandı galiba, o kadar

aşılama yapılırkende veriyolarmı klomen ve çaatlatma iğnesini :26:

bence moralini hiç bozma, hatta sevin daha da:))
bu bahsettiğin sorunlar aşılmayacak şeyler değil
ablam 11 yıl sonra laparoskopi sonrası hamile kaldı,
ilk film çektirdiği dr temiz demişti,kaç kere aşılama yapmıştı
sonra başka bi dr rahimde yapışıklıklar var dedi,ameliyat oldu,hemen aşılama yaptılar o ay (yaşı ilerledi diye ),yeğenim 5 yaşında:) bide arkasından kendi kendine geldi o da 2 yaşında:)
hatta o dr demiştiki "biz sorunu olan hastayı daha çok seviyoruz, çünkü çözüm üretebiliyoruz, ama hiç bi sorun yokken yapıcak bişeyimiz de olmuyo demişti"

onlarda haklı aslında :37:

üzülme arkadasım lütfen ayrıca bi işe yaramaz filanda değilsin..bak sen tedavi için adım attın..ve bi engelle karşılaştın..umarım Allahında izniyle tedavin olumlu sonuçlanıcak vede hamile kalacaksın canım.

bana alttan ultaron cihazının diğer ucuylada bakmıştı sanada bakmışmıydı canım ?

acıbademde çok pahalıymış be oda ne öyleee..asgari ücretin fiyatını biliyomuymus onlar:1:

bilmiyorum canım şuanlık inci hanıma devam gibi gözüküyo ama ne olur bilemiyorum..bi filmi çekineyim ondan sonra bakıcam artık..sizinlede paylaşırım akıl verirsinizi bana filmden sonra:31:

heralde inci hanım özel muayene hane ya ne biliyim daha fazla der aşılamaya heralde gibime geliyo ama hele bi bakalım zaman ne göstericek..

inci hanım için söylediklerinede çok mutlu oldum canım vallahi ya..inşallah bende memnun kalırım..rahim filmi çekileceğim için çok stresliyim bende

ultrason çubuğu yüzünden doğum yapmadan çatal kabusum oldu artık görünce midem bulanıyor kendimi çok kötü hissediyorum :14: ben anlamıyorum bu doktorları ilk gittiğim doktor alttan muayene etti ondan sonrakiler ultrasonla :19:

burda da ne çok izmitli var :)

birde bu çocuk işi ne masraflı ya. ben doğum parasından korkuyordum. yapma parası daha pahalı. :14::14:

malesef canım :50:

hatta geçenlerde ablam bana şunu anlatıyor
Farkında değil kardeşini ne kadar üzdügü...
( d.kontrol hapına ara vermiş,o ay da ara kanaması olmuş agrısı olmuş doktora gitmiş
ilacı bıraktım demiş
doktorda cocuk mu düşünüyorsun demiş yok Allah korusun demiş
ama herseyin o kadar iyi ki dikkat et hamile kalabilirsin demiş) bana anlatıyo böyle güle güle..
yani o kadar yaralandım ki o an
ve biliyo benim hamile kalamadıgımı:14:

:63::63::63:

ohh sende hamilesin. ben yalnız kaldım :( gıcık gebeler :1::1::1::1::1::1::49::49::49:

ben seni yanlız bırakmam merak etme :66:

yok be yaa
sen merak etme
ben seni asla yanlız bırakmam
hatta emin ol
sen hamile olursun
ben de sana burdan halen el sallıyo olurum :1::1::3:

bendee bendeee :64:

kadınların %80 i ramazanda hamile kalıyomuş...
nedense artık
erkeklerin cok tatlı yemesinden mi kaynaklanıyo acaba..
valla biz normalde gün aşırı şeyettirirken ramanzada hiç boş gecmiyoz resmen yaaa

:27::27::27:
afiyet olsun canım

benimde eşimişte bende yanlızım evde
bugünde oruc tutmadım öyle takılıyorum ama bende cıkıyorum
ben bilmem eşim biliri izlicem cok güzel yaa
öptüm gene gelirim

bunu öğrendiğim iyi oldu demek % 80 halvete devam :77:

vanilia
sendemi çekilmiştin rahim filmi canım çok ağrınmı oldu:18:

İnşallah dediğin gibi olur farketmiyordur yoksa nasıl altından kalkarız bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah..

evet canım hemen araman gerekiyo..inşallah ikimizdede sorun çıkmaz bende çektiricem

dün 1. günümdü gidemedim. bu sabah gittim hastaneye . uğraştım. bu sefer yazdılar hsg fakat randevu yokmuş. okmeydanı yada çapaya git yada sonraki ay gel dediler. hem bahtsızım hem fakirim.

çapanın aleti arızalıymış. yarın sabah okmeydanına gideceğim bakalım.

dün 1. günümdü gidemedim. bu sabah gittim hastaneye . uğraştım. bu sefer yazdılar hsg fakat randevu yokmuş. okmeydanı yada çapaya git yada sonraki ay gel dediler. hem bahtsızım hem fakirim.

canım bende aslında geçen ay çekilecektim ama gittiğim hastanenin makinesi arızlıymıştı aynı senin gibi..bu ayda adet olunca artık dedim kesin çekilicem diy bende öyle bi yola çıktım yani..

şöyle düşün birde..vardır herşeyde bi hayır canım bu ay çekilemezsen eğer belkide bi bakmışsın bi dahaki ay kendiliğinde hamilesin :)

Allahtan ümit kesilmez

canım bende aslında geçen ay çekilecektim ama gittiğim hastanenin makinesi arızlıymıştı aynı senin gibi..bu aycanımda adet olunca artık dedim kesin çekilicem diy bende öyle bi yola çıktım yani..

şöyle düşün birde..vardır herşeyde bi hayır canım bu ay çekilemezsen eğer belkide bi bakmışsın bi dahaki ay kendiliğinde hamilesin :)

Allahtan ümit kesilmez

canım aynı şeyi geçen ay yaşadım. geçen ay reglin 5. günü diye hsg yi yazmadılar bile. çok ağladım üzüldüm. paralı yaptırcaktım param yoktu. sonra vardır bi hayrı dedim. bu ay çeşitli kürler yaptım ve çok çalıştım :)
çok umutluydum. kan testi negatif çıkmıştı ama ben genede ümitliydim regle kadar. ama olmadı işte. olmadı :(

canım aynı şeyi geçen ay yaşadım. geçen ay reglin 5. günü diye hsg yi yazmadılar bile. çok ağladım üzüldüm. paralı yaptırcaktım param yoktu. sonra vardır bi hayrı dedim. bu ay çeşitli kürler yaptım ve çok çalıştım :)
çok umutluydum. kan testi negatif çıkmıştı ama ben genede ümitliydim regle kadar. ama olmadı işte. olmadı :(

Allahın izniyle olucak canım..yeterki biz ümidimizi kesmeyelim

ya çok ilginç benim adetten önce çekilmişti, ben kendi kendime düşünmüştüm o zaman ya bebek varsa diye ama dr bişe demedim heralde,hatırlayamadım bak şimdi

ya çok ilginç benim adetten önce çekilmişti, ben kendi kendime düşünmüştüm o zaman ya bebek varsa diye ama dr bişe demedim heralde,hatırlayamadım bak şimdi

bebek varsa zarar veriomuş. her ay bebk olma ihtimali olduğu içinde adtten sonraki 3 gün içinde çekiyorlar

benim klomenle yumurtam oluştuğu için klomen verdi, ama iğneylede yumurta yapıp büyütebiliyolar, öle olursa fiyat 1000 lirayı bulacaktı

ya bu yumurta takibi ve klomen vs için ekstra para mı alıyorlar. normal muayene ücreti değil mi???

ya bu yumurta takibi ve klomen vs için ekstra para mı alıyorlar. normal muayene ücreti değil mi???

klomeni devlet karşılıyo da, iğneli olursa onlar pahalıymış 300-400 kadar galiba
özeldeyse yumurta takibi sadece 10 gün kontrol süresi war ücretsiz bizim hastanede,10 günü geçince muayene ücreti ödüyosun yine
benim adet öncesi olan polip aldırmaydı bak ama rahim filmini hatırlayamadım ne zamandı

iğneyi devlet karşılamıyor mu???

bugün devlet haastanesine gittim ya. kadın nerde takibe başlıcaksın dedi. bende özelde muayene oldum ama burda da devam etmek istiyorum dedim. oda birinde karar vermen lazım dedi. bende bura bütçem yok dedim. kadında madem bütçen yok ne özele gidion dedi şaka yollu. o hastanedeki murat ekin iyiymiş galiba. ne aşılama ne tüp karşılayamam. o yüzden bundan sonra devlete gideceğim.

ben hsg için randevu alırken bi kadın çıktı. hsg çekinmiş. rahattı dior. demekki devlette de çok acımıyor. kişisine bağlı tamamen demekki. inş benim ii geçer. sadi konuktaki adam iyiye benziyordu. hsg yi çeken. orada çekinsem daha iyiydi. okmeydanına gideceğim yarın.

umarım ordaki iyidir.

iğneyi devlet karşılamıyor mu???

bugün devlet haastanesine gittim ya. kadın nerde takibe başlıcaksın dedi. bende özelde muayene oldum ama burda da devam etmek istiyorum dedim. oda birinde karar vermen lazım dedi. bende bura bütçem yok dedim. kadında madem bütçen yok ne özele gidion dedi şaka yollu. o hastanedeki murat ekin iyiymiş galiba. ne aşılama ne tüp karşılayamam. o yüzden bundan sonra devlete gideceğim.

ben hsg için randevu alırken bi kadın çıktı. hsg çekinmiş. rahattı dior. demekki devlette de çok acımıyor. kişisine bağlı tamamen demekki. inş benim ii geçer. sadi konuktaki adam iyiye benziyordu. hsg yi çeken. orada çekinsem daha iyiydi. okmeydanına gideceğim yarın.

umarım ordaki iyidir.

bencede kişisine bağlı
istanbulda da ne zor canım ya
bizim burda 2 devlet hastanesi war bide fakülte,diğer ilçelerde de tabi varda
senin şimdi seçeneğinde çok,kafa karıştırır
sen bugün gittiğin yerden alamadın mı randevu şimdi

bencede kişisine bağlı
istanbulda da ne zor canım ya
bizim burda 2 devlet hastanesi war bide fakülte,diğer ilçelerde de tabi varda
senin şimdi seçeneğinde çok,kafa karıştırır
sen bugün gittiğin yerden alamadın mı randevu şimdi

yok alamadım. geçen aya nazaran ufak bir adım atıldı en azından hsg yi yazdılar. geçen ay yazmadı bile doktor. yarın okmeydanına gideceğim birde.

istanbulda seçenek çok da hastaneler bana uzak. bakırköy iyi yakın bana da olmadı. kocaelinin neresindesin. arkadaşım vardı orda. hala orda gerçi

bu gideceğim kaçıncı doktor olacak..1.sine gittim ilaç verdi hormonların yüksek dedi o ay bi dünya ilaç yuttum..ertesi ay tekrar test yaptırdım sonuçlarıma bakmadan "gel sana tüp bebek yapalım" dedi..Bu arada yüksek olan bütün hormonlarım düşmüştü..bütün günü gözyaşlarıyla geçirdim..2.ciye gittim adama zorla soruyorum..şunu kullanayım mı?nedir durumumu..bi ilaç vermeden verilene bakmadan tamam tamam demeler..6 ay kaybettim..yok mudur antalyada hem uygun fiyatlı hemde düzgün bir doktor Allah aşkına..konu hakkında nerdeyse kitap yazıcam...:(((

cnm bende seninle hemen hemen aynı sorunları yasadım 3 senedir gitmediğim doktor kalmadı doğru düzgün bir tedaviye başlayamadım en sonunda akdeniz üniversitesi tıp fakültesi hastahanesine gittim şimdi hsg çektirdim çok şükür bişey çıkmadı 6 ay ilaç kullanıcam tabi bu süre içinde hamile kalma olasılığı fazlalaşıyormuş senin tam olarak hastalığın ne acaba

yok alamadım. geçen aya nazaran ufak bir adım atıldı en azından hsg yi yazdılar. geçen ay yazmadı bile doktor. yarın okmeydanına gideceğim birde.

istanbulda seçenek çok da hastaneler bana uzak. bakırköy iyi yakın bana da olmadı. kocaelinin neresindesin. arkadaşım vardı orda. hala orda gerçi

istanbula gelirken geriliyorum zaten,trafikten,burdan köprüye 1 saatte geliyoruz,karşıyada 1 saatte geçiyoruz:)
çok gelmiyoruz Allahtan
merkezdeyim ben,izmit
arkadaşın nerde

Back
X