maşallah diyelim oğluşuna :),inşallah sağlıkla da gelir evine..cinsiyetini nasıl tahmin ettin?rüya falan mı gördün yoksa his mi?..aşılama tedavisi gördün mü canım sen? Sperm durumu ıyıleşirse bende ıstıyorum bunu..evet çok zor ama ya Sabır diyorum,,,sen ne kadar bekledın tam bılemıyorum ama en zor kısmı topluluğa gırınce oluyor,çoğunlukla konuşmalar çocuk konusunda olunca nereye baksan ıcınde koca bir burukluk,hissetmesinler diye cabala dur!
sağol canım, darısı başına inşallah..
bizde sperm ilk tahlilde az çıkmıştı, bi kaç ay sonra ikinci tahlil oldu, onda çok çıkmıştı yani sperm durumunu bilemiyorum tam olarak,varikoselde dr çok az var ameliyata gerek yok demiş,
bende prolaktin yüksekliği dışında bişe yoktu, polip aldırdım bir defa,
eşim hemen
tüp bebek denemek istedi, ama ben bi kere aşılamayı denemek istedim, ilkinde de tuttu çok şükür,
aşılamadan 2 ay önce rahim filmi çekilmişti, bi sorun çıkmamıştı ama onunda faydası olmuş olabilir
o duyguları bende yaşadım, gerçekten hiç kolay deil, şakacı bi yapım olduğu için hep dalgaya vurdum ama içimde neler oluyodu bi ben biliyorum,birazınıda eşim,
eşimede yansıtamadım, bende bi problem çıkmadıkça, "kesin bende bi sorun war" diyodu, onuda üzmek istemedim hiç
aşılamada aslında en fazla 2.ve 3. de şans varmış, denersen aklında bulunsun
bide dr bana hasta gibi yatma, ama iş de yapma demişti, benimde tatilime denk geldii için ben açıkçası hep yattım onunda faydası oldumu bilmiyorum
erkek olduğunu da aşılama olduğu için tahmin ettim, erkek spermler daha hızlıymış ya, ondan:)
rüyamda ilk zamanlar bi bebek görmüştüm bana benzeyen ama cinsiyetini bilmiyodum, o zaman bi dedim acaba kızmı diye, ama konduramadım hiç, gerçi aşılamayla kız olanda varmış..