Ayrılma kararı veren insanlar nasıl sarılarak uyurlar ki ?
Çok ilginç geliyor bana doğrusu..
Kızlarrrrr sizden başka derdimi sıkıntımı üzüntümü anlatacak kimse bulamadımmm
hungur hungur aglamama engel olamıyorumm.
2 ay öncesine kadar herşey cok güzeldi evlilik planları yapıyorduk,
sevgiimle aynı yerde calışıyoruz 2 yılı askın bi sure beraberliğimiz vardı 2 aydır soguk ve sürekli tartışıyoruz nedeni benim kıskançlıklarım ve tavırlarım ve surat etmemmiş ben seviyorum seven kıskanır tabi
aynı iş yerinde benim bi alt kademede kızlar var Allah günah yazmasın güzelim diye gecinenlerden daha dogrusu koca arayan kendini yamamaya calısanlar benim işteki basarımı kıskanan ve her an hatamı arayan ınsanlar benim sevilime aşıklar bende dogal olarak kıskanıyorummm bakışları tavırları ona olan ilgileri beni deli ediyor sevgilimle paylastım ama yok oyle bişey olamaz hiç sansları yok sen olasan bile dedi benim baskılarım ve suclamalarım arttı ve dun ayrıldıkkk beraber sarıla srıla uyuduk sonkez ama bitti ve işi bırakmayı duşunuyorum hergün yüz yüze bakıp kahrolmak istemiyorum kendimden sogutmusum cok güzel günler gecirdik cok onu cok sevıyorum ve güçlü bi insan degilim ayakta duramam onsuz cok yanlızım buralarda beni seviyormus ama olmuymus mutlu olamıyomusuz bırbırımızı kırıyormusuz ne yapcam simdi ben dua etmek ve ağlamaktan baska bişey gelmiuo elimdencok zor durumdayım cok uzuluyorum onu kaybetmek ıstemıyorum ona hala deliler gibi asıgımm yardımlarınızı bekliyorum Allah 'Emanet olun sevgili k.k uyeleri
evet canım cok sıktım galiba ama sadce benim olsun kimse ona bakmasın sevmesin istedim isteyerek uzmek kırmak ıstemedimAcaba çok tepkli yaklaşıp çok bogmus olabilir misin sevgilini?
aynı oratamdayız cok yakısıklı cok tatlı asıgım asık diyorlar ikisideSevgilinize asik olduklarini nasil ogrendiniz?
Ayrılma kararı veren insanlar nasıl sarılarak uyurlar ki ?
Çok ilginç geliyor bana doğrusu..
cunki bi daha olmayacagını düsündümmm hiç bi kötu niyetim yoktu kokusunu içime cekerek uyumak istedimmmNiye sarılarak uyudun ki bittiyse.
Desinler siz kulaklarınızı tıkayıp sevgilinize sahip çıkmanız lazımdıaynı oratamdayız cok yakısıklı cok tatlı asıgım asık diyorlar ikiside
evet canım cok sıktım galiba ama sadce benim olsun kimse ona bakmasın sevmesin istedim isteyerek uzmek kırmak ıstemedim
Ha kizlar kendileri dile getiriyorlar yani.aynı oratamdayız cok yakısıklı cok tatlı asıgım asık diyorlar ikiside
Anladım canım üzme kendini olacağı varsa düzelir zaten biliyorum çok çok zor ama biraz kendine de onada zaman ver bakalım ne olacak. Sakın mesaj atma arama biliyorum şuan onsuzluk gözünü korkutuyor nefes alamıyormuş gibi oluyorsun ama bende aynı basamakları geçtim bugun biteli tam 5 hafta geçti hala ilk günki gibi tazecunki bi daha olmayacagını düsündümmm hiç bi kötu niyetim yoktu kokusunu içime cekerek uyumak istedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?