- Emoji Skoru
- 1.534
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi hayaliguzel
-
Sana sırnaşarak kendince özür dilemiş belli kiÖzür dilemek eşimin lugatinda yok çünkü kendisi tam bir odun.. Sabah geldi sırnaştı hiçbişey olmamış gibi davranmiyor mu sinir oluyorum ya pas vermedim bu defa o kadar kolay olmayacak!
Esim akıllı bi adam ama işine gelmediği durumlarda salağa yatmakta üstüne yok mesajim yerine ulaşmış bu sabah gördüm ama çok kırıldım haklıyken haksız duruma düştüm deyim yerindeyse yerin dibine soktu beni Allah'tan ailesi huyunu suyunu biliyorlar da bana destek oldular sağolsunlarböyle güçlü kadın görmeye hasret kalmıştım valla forumda..o kadar net anlatmışsınız ki duygularınızı ve o kadar haklısınız ki..ayrıca çirkefleşmeden konuyu uzatmadan tek bi cümleyle mesajınızı vermişsiniz umarım eşiniz de anlayabilmiştir...
Çok teşekkür ederim canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.. Eşimin daha öncede arkadaş ortamında sözde bana takılma adı altında beni küçümsediği olmuştu karşıma alıp konuşmuştum işe yaradı epey zamandır herşey normaldi ama dün gece gene eskiye döndü bide huyumu biliyor böyle bir durum karşısında nasıl hissettiğimi ona daha önce anlatmıştım bunu bile bile böyle yapması yenilir yutulur cinsten değil gerçekten kısacası arkadaşım ben o muameleyi hiç mi hiç haketmemiştim..Sana sırnaşarak kendince özür dilemiş belli ki
Evliliklerde ağırbaşlı olmak ve derdini anlatarak iletişimi seçen kişi olmak her zaman en iyisidir bir araya geldiğinizde karşına alıp konuşman sorunun çözümünde daha etkili olur gibime geliyor son uyarını yap kaldı ki en son söylediğin o 3 kelime az ve ya çok kırgınlığının derecesini görmesini sağlamıştır bir daha tekrarlanmamak üzere konuyu kapatmak istediğini çünkü bu tarz şeylerin zamanla sizi birbirinizden soğutacağını bunu istemediğini söyler ve eklersin eminim sende böyle şeylerin aramızda aşılmaz sorunlar halinde büyümesini istemezsin ve tekrar etmezsin diyerek konuyu bağlamak en iyisi gibi soğutmayın aranızı canım bebişin içinde çok üzüldüm ALLAH inşallah tamamını yaşayıp evladını kucağına almayı nasip eder sana tatlım herşey gönlünce olsun inşallah...
Ağır konuştuğum zamanlarda oldu elbette ama bu seferki baya ağır oldu sanırsam çünkü sabahtan beri etrafımda fır dönüyor ama ben hâlâ dün gecedeyim bi saniye olsun çıkmıyor aklımdan napim bende böyleyimkeşke ben de tek cümleyle anlatsam derdimi..
dıdırın alasını yapıyom..
haklıyken haksız oluyom..
siz yine hafif demişsiniz..
ben çok ağır konuşurdum heralde....
Teşekkür ederim... Bu adamlarla napicaz biz yaa hiç bilmiyorumoof bu erkekler ..
cnm umarım düzelir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?