Sendikadan istifa edemiyorum

Kadifeyesil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
48
5
1
35
Güzel günler olsun herkese. Kurumumdaki sendikadan istifa etmek istiyorum ancak sendika temsilcisiyle muhatap olmak istemiyorum sknti cikaracak birisidir cunku. Edevletten edeyim dedim ondada uyeligim gozukmuyor. 2 aya yaklasik bir zaman oldu uye olali acaba dusmedi mi diye dusundum. Bir bilginiz varsa yardim eder misiniz?

internette sendika istifa formu var onun çıktısını al, doldur, evrak kayıttan işleme sok
1 ay sonra çekilmiş sayılacaksın bilgin olsun

Yeni uye oldugum icindir dedim ama oyle midir ki? Imza attim isleme sokmuslardir diye dusunuyorum

Normalde e-devlet pekçok işlem için gerçek zamanlı. Ama hiç sendika üyesi olmadığım için ezbere konuşamıyorum. Birkaç hafta bekleyip takip edin. Edevlette görününce düşersiniz.

Yaklaşık 2 ay sonra üyelik sistemlerde görünmeye başlar. Temsilciyle muhatap olmanıza gerek yok, kurum müdürüne dilekçeyi verirsiniz o işleme sokar.

Sanki siz daha önce yine konu acmistiniz ancak üyelik baskaydi, sendikali olmanin avantajlari yok mu, niye bu kadar cekiniyorsunuz?
Ayrica cikma diye direteceklerse siz de cikmak istiyorum diye diretin.
Googleda arastirirken acilmis bir konu vardi onu gordum ama cevaplar yeterli gelmedi bende uye olup yazdim. Benim sorunum mobbingle alakali yani baska bir sendikaya gececegim

Yaklaşık 2 ay sonra üyelik sistemlerde görünmeye başlar. Temsilciyle muhatap olmanıza gerek yok, kurum müdürüne dilekçeyi verirsiniz o işleme sokar.
O zaman yeni yeni gozukecek. Kurum mudurumuz de ayni onlar gibi skntili bir tip. Zaten yakinda kurum da degistirecegim orda baska bir sendika var. Ona gecmeyi dusunuyorum

O zaman yeni yeni gozukecek. Kurum mudurumuz de ayni onlar gibi skntili bir tip. Zaten yakinda kurum da degistirecegim orda baska bir sendika var. Ona gecmeyi dusunuyorum
Resmi bir işlem bu sonuçta, yani dilekçeyi verip çıkacaksınız. Ne yapabilirler ki??

Kimseyle muhatap olmadan çıkmanızın bir yolu var mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…