Sendikadan istifa edemiyorum

Evraktakilerle muhatap olmak istemiyorum. Cikma diye diretecekler cunku
evrağı verip çıkacaksın
evrağı verdiğinde laf etseler de 'benim kararım iyi çalışmalar' de çık
hayır bu kadarını yapamıyorsan zaten baska sendikaya geçsen de laf edecekler sen yine cevap veremeyeceksin
hiç haberleri olmadan çıkman mümkün değil

evrağı verip çıkacaksın
evrağı verdiğinde laf etseler de 'benim kararım iyi çalışmalar' de çık
hayır bu kadarını yapamıyorsan zaten baska sendikaya geçsen de laf edecekler sen yine cevap veremeyeceksin
hiç haberleri olmadan çıkman mümkün değil
Yok tabiki haberleri olacak da kisa bir sure de olsa burdayim. Ne kadar az muhatap olsam kârdir benim icin daha once tartistik ondan dolayi cikmak istiyorum zaten

Kamuda mısınız?
Sendikaya üye olmak haksa üyelikten çekilmek de hak
Bunu kurumunuza bir dilekçe ile bildiriyorsunuz uyelikten cekilme formu var onu doldurup cekilmek istediğinize dair dilekceye ilistirip.evrak kayda veriyorsunuz o kadar
Ayrica kamuda kurum amirleri sendikali olabiliyor muydu emin degilim ama sendika üyeliği konusunda birimindeki memurlara baski yapamaz
Benim ilk atandigim.yerde herkes ayni sendikadaydi ve sendika temsilcileri de hayir kelimesini kabul etmeyip.acayip.israrci davraniyorlardi
Hatta adam müdüre bile beni sikayet etti ben sizin bu memurunuzdan sikayetciyim.diye
Ben de müdüre " ben sendikaya uye olmayi düşünmüyorum mudur bey" demistim o.da bir sey diyemedi. Yani sizi zorlayamaz kimse

Evrak vermek için gittigimde niye cikiyorsun,biz soyle yaptik boyle yaptik diye baslayacaklar yine
Sorsunlar ne var bunda
Sendikali olmak istemiyorum artik diyip geçin
Uyelikten cikma islemi bittikten sonra baska bir sendika düşünüyorsanız uye olursunuz zaten

Güzel günler olsun herkese. Kurumumdaki sendikadan istifa etmek istiyorum ancak sendika temsilcisiyle muhatap olmak istemiyorum sknti cikaracak birisidir cunku. Edevletten edeyim dedim ondada uyeligim gozukmuyor. 2 aya yaklasik bir zaman oldu uye olali acaba dusmedi mi diye dusundum. Bir bilginiz varsa yardim eder misiniz?
Kurumunuza dilekce verin personel islerine.
Sendika temsilcisiyle isiniz yok ki sizin.

Ben yaklaşık 1 yıldır üyeyim ama e devlette benim de üyeliğim görünmüyor. Nerden bakıyorsunuz acaba?

Kamuda mısınız?
Sendikaya üye olmak haksa üyelikten çekilmek de hak
Bunu kurumunuza bir dilekçe ile bildiriyorsunuz uyelikten cekilme formu var onu doldurup cekilmek istediğinize dair dilekceye ilistirip.evrak kayda veriyorsunuz o kadar
Ayrica kamuda kurum amirleri sendikali olabiliyor muydu emin degilim ama sendika üyeliği konusunda birimindeki memurlara baski yapamaz
Benim ilk atandigim.yerde herkes ayni sendikadaydi ve sendika temsilcileri de hayir kelimesini kabul etmeyip.acayip.israrci davraniyorlardi
Hatta adam müdüre bile beni sikayet etti ben sizin bu memurunuzdan sikayetciyim.diye
Ben de müdüre " ben sendikaya uye olmayi düşünmüyorum mudur bey" demistim o.da bir sey diyemedi. Yani sizi zorlayamaz kimse
Kamudayim evet. Kurumumuzun muduru icin sizin temsilciniz falan dediler ama bilemiyorum. Ayni sekilde burda da herkes ayni sendikada. Baski yapiyorlar. Ayni anlattiginiz gibi gayet piskinler. En ufak bir tartismada en abuk subuk yerlere gorevlendirme cikartiyorlar. Herkes soylur zaten sendikadan cikarsan seni tutmazlar bizde onun icin duruyoruz diye.

Temsilciler dedigimiz buyukbaslar her gun bizim kurumdalar. Ben uye degildim kurum mudurunden uye olmadigimi duyup direk benim yanima geldiler.
Bilemiyorum hic bu kadar profesyonel olmayan bir sey duymadim daha once...
Kim sizi rizaniz disinda uye yapabilir ya da kalmaniz konusunda zorlayabilir..
Gelen gelir her gun cok mu onemli..
Benimde sendika uyeligim oldu dilekce verip istifa ettim bu kadar basit..
Ortaminizi bilemiyorum.

Temsilciler dedigimiz buyukbaslar her gun bizim kurumdalar. Ben uye degildim kurum mudurunden uye olmadigimi duyup direk benim yanima geldiler.
Keske net bir sekilde uye olmayi düşünmüyorum diyerek hiç üye olmasaydiniz ben senelerdir bunu diyorum hic de lafimi yemedim istikrarli bir sekilde gidiyorum 🤭 kimse zorlayamaz
Eger baska yere geçecekseniz bekleyin gecince de üyelik iptali isteyebilirsiniz size bir dezavantaji yok aylik brut maasin yüzde 4u mu ne kesilir aidat olarak, 3 ayda bir toplu sözleşme tesviki alırsınız ödediğiniz aidatlar geri ödenmis gibi olur bir zarari olmaz yani

Geçmek istediğiniz sendikaya ulaşın. Onlar halleder. Ben kayıtlı olduğum sendikayı o şekilde değiştirdim.

Back
X