senedimi vermiyorlar

elifada01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
434
371
37
herkese merhaba, son 2 yıldır canımı sıkan konu lazer firmasının senedimi vermemesi. 2 yıl önce görücü usulü evlenecektim o kişi çok acele ediyordu memlekete taşınacaktık, işe yeni başladığım için param da yoktu. o telaşla bi arkadaşın gittiği tavsiye ettiği firmaya gittim memlekete dönmeden evlenmeden lazer yaptırmak için firma kaparo aldı başka türlü randevu vermeyeceklerini söylediler ödemeye gittiğimde kredi kartım yeni çıktığı için limitim yetmedi iki ay içinde peşin vereyim dedim zaten üçte birini karttan çekmişlerdi ve sadece bir seans olacaktı o sürede, sözleşme yapıcaz dediler ödeme planını boş kağıda yazdılar benim bilgilerimi yazdılar üç imza at dediler, ödemeyi yaptığımda bunu geri alacak mıyım bu imzaları atıyorum ama dedim evet son ödemeyi yaparken alacaksın dediler. son ödemeyi götürdüm sözleşmeyi vereceğinizi söylemiştiniz dedim yönetici yukarı çıktı aşağı indi o bizde kalacak dedi elimdeki parayı da sekreterle beraber istedi ama vereceğinizi söylemiştiniz son ödemede diye yineledim veremeyiz dedi parayı istediler aldılar. ben 2 yıldır huzursuzum son seanstayım daha üst yöneticilerine gitsem anlatsam diyorum o da vermezse şimdiye kadar pek uğraşmadım seanslarım devam ediyor diye ama moralim bozuluyor nasıl kandım da imzaladım diye

o kagıdı alın ellerınden, yada paranızı yatırdıgınıza daır bır makbuz alın yoksa basınız cok agrır..

nasıl yani paranın karşılığında makbuz ya da fatura falan almadınız mı? gerekirse polise gitmekle tehdit edin ve hatta gidin ama alın ellerinden o kağıdı..

Son ödemeyi yapmamalıydınız kesinlikle. O kağıdı alip karsilığında ödeme yapsaydınız. Gidip ödeme planını isteyin vermiyorlarsa size borcum kalmadığına istinaden evrak verin diyin.

yaptığınız ödemelerde makbuz alıyormusunuz?

ödemelerden sonra makbuz veriyorlardı ama o makbuzlarda sekreter imzası var firma bilgileri yok polis ne yapabilir ki verdikleri makbuz da yasal olarak geçersizdir heralde. işin kötü yanı beni o kadar acele ettiren adamın kötü huyları ortaya çıktı ayrıldım yani boşuna böyle bi işe girişmiş oldum boşuna bu kadar moralim bozuldu bi de iyi yer olsun diye başka yerlerden kaç kat fazla ödedim kaliteli yer diye ama çok para vermekle iyi olmuyormuş. zaten üçte birini kredi kartından ödemiştim sözleşmede hepsi yazıyor şu kadarı şu şekilde falan diye.diğer yöneticileriyle görüşücem inşallah verirler. zaten her şeyi kafaya takan doğuştan karamsar biriyim iyice strese giriyorum böyle şeylerle karşılaşınca da, hangi bölgelere yaptırdığımı miktarı falan da kimseye söyleyemedim söylediğime bile fazla diyorlar, yalnız gidicem yine, hakkımı savunurken kendimi tutamam ağlarım üf

Bugun basimdan attim o lanet lazer merkezini ben de... Biktirdilar beni de sahsen.
Aman arkadaslar cok dikkatli olun bu lazer firmalarina guvenmeyin. Paket halinde alacaksaniz sakin cok fazla seans almayin. Benim bugun 70 lirami kestiler paket iptali icin. Hem de hic kullanmadigim paket. İlk paketim bitmeden apar topar ikinciyi aldirdilar, bi senedir kullanilmadan bekliyor o paket. En sonunda biktim ugrasmaktan iptal edin dedim. Birinci paketimin senetini bile vermemisler bana, daha bugun ogreniyorum. Aldim iki senedi de.
Sen de sakin birakma o senedi. Sikayet edecegini soyle.

insanın gerçekten canı sıkılıyor, o sekreterlerin burnu havada tavırları da zengin yeriymiş şımarıklar müşterilerin dedikodusunu yapıyorlar oturdukları yerden. inşallah verirler ne diyeyim iyi yapmışsın almakla insanın içine dert oluyor yıllarca da gidiyorsun uğraş dur anca, sinir bozucu

sonuç; bir yöneticiyle görüşmek istediğimi söyledim farklı katlara gidip, önce sözleşmeler bizde kalıyor dedi sonra a biz onu atmışız içiniz rahat olsun biz kendimizi garantiye almak için yapıyoruz falan dedi ben de ilk mesajımda yazdığım şeyleri kadına bastıra bastıra söyledim iki yıldır huzursuz olduğumu vereceklerini söylemeselerdi asla imzalamayacağımı senet sepet işlerinden çok rahatsız olduğumu bana üçer beşer imzalar attırdıklarını falan bari borcum olmadığına dair birşey verin dedim bir kağıda yaptığım ödemeleri yazdı kaşeledi imzaladı bana da küçümseyerek baktı verdi içim rahatladı çok şükür

ödemelerden sonra makbuz veriyorlardı ama o makbuzlarda sekreter imzası var firma bilgileri yok polis ne yapabilir ki verdikleri makbuz da yasal olarak geçersizdir heralde. işin kötü yanı beni o kadar acele ettiren adamın kötü huyları ortaya çıktı ayrıldım yani boşuna böyle bi işe girişmiş oldum boşuna bu kadar moralim bozuldu bi de iyi yer olsun diye başka yerlerden kaç kat fazla ödedim kaliteli yer diye ama çok para vermekle iyi olmuyormuş. zaten üçte birini kredi kartından ödemiştim sözleşmede hepsi yazıyor şu kadarı şu şekilde falan diye.diğer yöneticileriyle görüşücem inşallah verirler. zaten her şeyi kafaya takan doğuştan karamsar biriyim iyice strese giriyorum böyle şeylerle karşılaşınca da, hangi bölgelere yaptırdığımı miktarı falan da kimseye söyleyemedim söylediğime bile fazla diyorlar, yalnız gidicem yine, hakkımı savunurken kendimi tutamam ağlarım üf

İnşallahı maşallahı yok bunun vermek zorundalar sözleşmeyi:KK12: Bu konularda biraz çingen olmak lazım gerekirse bağırın, çağırın polise gitmekle, sağlık bakalığına şikayet etmekle tehdit edin ama ne yapın ne edin alın :KK11:

İnşallahı maşallahı yok bunun vermek zorundalar sözleşmeyi:KK12: Bu konularda biraz çingen olmak lazım gerekirse bağırın, çağırın polise gitmekle, sağlık bakalığına şikayet etmekle tehdit edin ama ne yapın ne edin alın :KK11:
attıklarını söylediler zorla da olsa borcum kalmadığına dair kaşeli bir yazı verdiler

bunca zaman odeme yapıldıgına daır belge olmalıydı makbuz vermelılerdı
polıse gıdın
odeme bıttıyse senedı gozunuzun onunde ıkıye bolup parcalarını vermek zorundalar

bunca zaman odeme yapıldıgına daır belge olmalıydı makbuz vermelılerdı
polıse gıdın
odeme bıttıyse senedı gozunuzun onunde ıkıye bolup parcalarını vermek zorundalar
makbuz vermişlerdi ama sadece sekreter imzası vardı, şimdi o sözleşmeyi attıklarını söylüyorlar şu kadar ödeme yapmıştır borcu yoktur diye kaşeli bir yazı verdiler

Makbuzlari ve borcu yoktur yazili kagidi saklayin. Bir sorun cikacagini sanmam. Bir de kredi kartinin o odediginiz ekstresini.

makbuz vermişlerdi ama sadece sekreter imzası vardı, şimdi o sözleşmeyi attıklarını söylüyorlar şu kadar ödeme yapmıştır borcu yoktur diye kaşeli bir yazı verdiler
e tamam ozaman sıkıntı olmaz.

herkese merhaba, son 2 yıldır canımı sıkan konu lazer firmasının senedimi vermemesi. 2 yıl önce görücü usulü evlenecektim o kişi çok acele ediyordu memlekete taşınacaktık, işe yeni başladığım için param da yoktu. o telaşla bi arkadaşın gittiği tavsiye ettiği firmaya gittim memlekete dönmeden evlenmeden lazer yaptırmak için firma kaparo aldı başka türlü randevu vermeyeceklerini söylediler ödemeye gittiğimde kredi kartım yeni çıktığı için limitim yetmedi iki ay içinde peşin vereyim dedim zaten üçte birini karttan çekmişlerdi ve sadece bir seans olacaktı o sürede, sözleşme yapıcaz dediler ödeme planını boş kağıda yazdılar benim bilgilerimi yazdılar üç imza at dediler, ödemeyi yaptığımda bunu geri alacak mıyım bu imzaları atıyorum ama dedim evet son ödemeyi yaparken alacaksın dediler. son ödemeyi götürdüm sözleşmeyi vereceğinizi söylemiştiniz dedim yönetici yukarı çıktı aşağı indi o bizde kalacak dedi elimdeki parayı da sekreterle beraber istedi ama vereceğinizi söylemiştiniz son ödemede diye yineledim veremeyiz dedi parayı istediler aldılar. ben 2 yıldır huzursuzum son seanstayım daha üst yöneticilerine gitsem anlatsam diyorum o da vermezse şimdiye kadar pek uğraşmadım seanslarım devam ediyor diye ama moralim bozuluyor nasıl kandım da imzaladım diye
polisi arıyorsun ödeme yaptığım halde senedimi vermiyorlar diyorsun hemen ekip yolluyorlar tabi bunun için ödeme yaptığına dair faturalarını elinde tutman gerekiyor..birde kusura bakmayında boş kağıda imza atan insan kaldı mı yahu

X