- 24 Şubat 2015
- 434
- 371
- 37
herkese merhaba, son 2 yıldır canımı sıkan konu lazer firmasının senedimi vermemesi. 2 yıl önce görücü usulü evlenecektim o kişi çok acele ediyordu memlekete taşınacaktık, işe yeni başladığım için param da yoktu. o telaşla bi arkadaşın gittiği tavsiye ettiği firmaya gittim memlekete dönmeden evlenmeden lazer yaptırmak için firma kaparo aldı başka türlü randevu vermeyeceklerini söylediler ödemeye gittiğimde kredi kartım yeni çıktığı için limitim yetmedi iki ay içinde peşin vereyim dedim zaten üçte birini karttan çekmişlerdi ve sadece bir seans olacaktı o sürede, sözleşme yapıcaz dediler ödeme planını boş kağıda yazdılar benim bilgilerimi yazdılar üç imza at dediler, ödemeyi yaptığımda bunu geri alacak mıyım bu imzaları atıyorum ama dedim evet son ödemeyi yaparken alacaksın dediler. son ödemeyi götürdüm sözleşmeyi vereceğinizi söylemiştiniz dedim yönetici yukarı çıktı aşağı indi o bizde kalacak dedi elimdeki parayı da sekreterle beraber istedi ama vereceğinizi söylemiştiniz son ödemede diye yineledim veremeyiz dedi parayı istediler aldılar. ben 2 yıldır huzursuzum son seanstayım daha üst yöneticilerine gitsem anlatsam diyorum o da vermezse şimdiye kadar pek uğraşmadım seanslarım devam ediyor diye ama moralim bozuluyor nasıl kandım da imzaladım diye