seneler akıp gidiyor...

Evet biz de öyle düşünüyoruz sadece izmirle sınırlandırmıyor.Her yere bakıyoruz.Ama iş ilanlarını görseniz o kadar komik ki adam 7 sene tecrübe istiyor 7 sene çalışsam ben işimi bırakıp oralarda iş aramam yani.Komik maaşlar veriyorlar gittiğine değmez.Bir yer aramıstı 2 ay erzuruma gitceksin 3 ay manisaya 5 ay başka yere.Öyle olsa biz nasıl aile kuracagız ki yani.2 ay orda 3 ay başka yerde göçebeler gibi.Verdiği para da komik bir rakamdı.
İşsizlik ülkemizde maalesef ki cok büyük problem biz şehir değil meslekle de sınırlandırmıyoruz.Arkadaşım bilgisayar öğretmenliği okudu şimdi bir markette kasiyer.Yazık ülkemize okumus insanları gençleri köreltiyorlar böyle..

Canım erkek arkadaşın haklı ve ben takdir ettim kendisini bu düşüncesinden dolayı, herkeste olmuyor bu mantık, seni de anlıyorum çünkü benimde 8. seneye girdiğim bir ilişkim var, geçen sene aileleri de tanıştırmıştık ama askerlik meselesi yüzünden adını koyamamıştık, şimdi de iyi ki olmamış diyorum, o süreçlerin yorucu ve yıpratıcı olduğunu söyleyen herkese hak veriyorum artık, erkek arkadaşın iş bulup kendini garanti altına almalı mutlaka, çünkü sözü yaparsınız ama iş ne zaman bulacağı belirsiz, olumsuzlukları da düşünmek lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Amin canım.Evet ben ona hak veriyorum zaten vermeseydim beklemezdim açıkçası.Önemli bir sorun bu.Söz kolay diyor ama sözlendiğimizde sorun cıkarsa geriye dönüşü çok zor olur.İpler kopar ben seni kaybetmek istemiyorum diyor ki bunda da haklı.Bakalım bizim de vardır bir nasibimiz ne zaman olur bilmiyorum

çok iyi anlıyorum seni biz okurken nişanlandık 3 senedir de nişanlıyız artık evlenmek istiyoruz ama ikimizde düzgün iş bulamıyoruz
sevgilin haklı aslında güzel bir iş bulur sonra söz nişan düğün çok ara vermeden yaparsınız herkesin içi rahat olur çok üstüne gitmeyin herşey gönlünüzce olsun

Teşekkür ederim inşallah siz de bir an önce işinizi bulur evlenirsiniz.Uzak olmamız sorun yakın olsak ben hiç istemeyecegim söz falan.Arada mesafe olunca gidip gelmesi görüşmesi cok zor oluyor.8-9 ay görmediğim zamanlar oldu Ama hiç soğuma olmuyor gördüğümde sanki hep yanımdaymıs gibi hissediyorum aynı şekilde o da öyle.Bazen dua ediyorum Allahım içimdeki aşkı al soğuyayım bitsin diye ama onsuz bir hayat da düşünemiyorum.Bütün geleceğimi onla planladım.Çalışırken bir sürü çeyiz yaptım her şeyimi onu düşünerek aldım.Sabrediyorum.İnşallah çabucak bir işimiz olur...

Arkadasin cok mantikli, keske herkes öyle olsa.
Issiz gücsüz evlenen cok, askda malesef biyerekadar, ne sevgi kaliyo, ne saygi.

Insallah en kisa zamanda bulur isini.

ah ahh inşaallah diyeceğim ama şimdi de askerliğimiz çıktı mayısta gidecek ve uzun dönem
rabbim yardımcımız olsun

asker yolu beklemek zor inşallah rahat edecegi bir yer cıkar Allahtan uzun dönemlerin düştü 3 ay 3 aydır.Ama askerdeyken cok garip bir bağ olusuyor aranızda.Benim erkek arkadaşım kısa dönem yapmıstı ama nasıl gecti bir ben bilirim o günleri.Ama dediğim gibi güzel anılar kalıyor sonunda.Ben mektup yazmıstım ona bir de parfümümü falan sıkmıstım mektuba komutanları okumus benim kokulu mektubu meğerse onlar vermeden önce açıp okuyorlarmıs bir şey var mı falan diye geçen aldım okudum diyor hala parfüm kokuyormuş O da yazdı cevap olarak hep hatıra kaldı bunlar şimdi düşününce gülerek hatırlıyorum o günleri.Günler gecerken sanki yavas geciyormus gibi geliyor sonra bakıyorsun 1 ay gecmiş 2 ay gecmiş.Ne cabuk gecti diyorsun geriye bakınca.

Arkadasin cok mantikli, keske herkes öyle olsa.
Issiz gücsüz evlenen cok, askda malesef biyerekadar, ne sevgi kaliyo, ne saygi.

Insallah en kisa zamanda bulur isini.

İnşallah arkadaşım haklısın valla.Bekliyoruz bakalım...

gelse geçse ve bitse bir an önce
inşaallah sizde en kısa zamanda işlerinizi halledip kavuşursunuz

fakat hayat sırf mantıktan ibaret degil. duygularla ikisinin ortasını bulmak lazım...

aşama aşama evlilige yaklasıyorsunuz aslında, askerlik bitmis bile. erkek arkadasınız sizi oyalamak icin degil gercekten şartlar el vermedigi icin boyle soyledigi cok belli zaten.

evi gecindirmek daha cok erkegin sorumlulukları arasında gozukuyor toplumsal olarak. siz bunu onemsemeyip ben bakarım o da sonra ise girer deseniz bile henuz siz de kpss yi sonuclandırmıs degilsiniz. o yuzden sabırla beklemekten baska care yok...

cok kurulu duzene gecmemis olsanız bile yeni askerden geldigi icin daha kolay is bulur sonra hemen evlenirsiniz. o sırada siz de calısmaya baslarsınız. elbet her sey zamanla yoluna girer. kendinizi uzup iliskinizi de yıpratmayın bosuna

Nasip herşey, dediğim gibi biz geçen sene tanıştırdık aileleri ama üzerinden 1,5 sene geçmiş olacak askerden geldiği zamanla birlikte, çok istedik olmadı, zamanı gelmemiş demek ki.

Evet inşallah birimizden birisi bir iş bulur da rahata ereriz en azından.Bir ara cok daha kötüydüm sürekli yüzüne vuruyrdum evlenelim arklarımız evlendi cocukları oldu biz hala ayrıyız birbirimizden diye.Ama cok yıprandı o zaman ilişkimiz.Şimdi daha rahatım konuyu açmıyorum ama içimde kaldı işte.Zamanı var her şeyin olacak inşallah dört bir yandan iş bakıyoruz birisi olur umarım
Nasip herşey, dediğim gibi biz geçen sene tanıştırdık aileleri ama üzerinden 1,5 sene geçmiş olacak askerden geldiği zamanla birlikte, çok istedik olmadı, zamanı gelmemiş demek ki.
Evet nasip Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak ama beklemek çok zor işte bazen insanın sabrı tükeniveriyor.Bugünlerimiz çabucak geçer inşallah da kavuşuruz.

İnşallat tez zaman da iş bulur siz de birbirinize kavuşursunuz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…