Seneler önce aldatıldım.. Hala qüvenemiyorum..

qlamour

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
41
0
36
Balıkesir
Eşimle 4 sene çıktıktan sonra evlendik. Sevgiliyken beni defalarca aldattı ve hepsinde yakalandı. Evlendikten sonrada buna benzer ama önemsiz bişey yaşadık. Şimdi çocuğumuz bile var ama ona hiiç güvenemiyorum yeniden yapabileceği ihtimali beni delirtiyor. Bu psikoloji nasıl düzeltilir bilmiyoruum. Çok moralim bozuluyor yaptıkları aklıma geldikçe eşimden soğuyorum ve ayrılık düşüncesi beynimi kemiriyor. Napmalıyıım sizce ?

Eşimle 4 sene çıktıktan sonra evlendik. Sevgiliyken beni defalarca aldattı ve hepsinde yakalandı. Evlendikten sonrada buna benzer ama önemsiz bişey yaşadık. Şimdi çocuğumuz bile var ama ona hiiç güvenemiyorum yeniden yapabileceği ihtimali beni delirtiyor. Bu psikoloji nasıl düzeltilir bilmiyoruum. Çok moralim bozuluyor yaptıkları aklıma geldikçe eşimden soğuyorum ve ayrılık düşüncesi beynimi kemiriyor. Napmalıyıım sizce ?

Canım...yapabileceği ihtimaline delirebilen biriysen...yaptığı zaman nasıl güvendinde evlendin ki...

.

Ne biliyiim öğrendiğimde ayrıldık ama hiç peşimi bırakmadı sevdiğine sadece ayrıyken inandım nedense. Ayrıyken gösterdi hep sevgisini. İnsan elindekinin değerini neden bilmez ki !

Evlendikten sonra yaşadığınız pek önemsiz bir şey olmasa gerek.
Çünkü evlenmeden önce ki yaptıklarını yok sayıp büyük bir şans vermişseniz,
önemli bir hata yapmış olmalı ki sizi tekrar huzursuz etsin.

önemsiz şeyler derken aldatma denemez. Aşıktım evet sevmeden evlilik yürütülmez ama bu düşünceler beynimi kemiriyor.

ozaman takibe alcaksın önce içini rahatlatıp sonra güweniceksin ama eski sewgilisi değilde hangi bayanı ararsa arasın burnundan getirmeni tavsiye ederim zira korksun biraz...

Evlendikten sonra yaşadığınız pek önemsiz bir şey olmasa gerek.
Çünkü evlenmeden önce ki yaptıklarını yok sayıp büyük bir şans vermişseniz,
önemli bir hata yapmış olmalı ki sizi tekrar huzursuz etsin.

önemsiz en azından evlenikten sonra aldattı diyemem. evet herşeyi yok sayıp evlendim ama unutamıyorum yaptıklarını sürekli aklımda. kendimle cebelleşiyorum ama inatla beni yiyo düşünceler. kafam allak bullak unutym istiyorm olmuyor. Bide takıntılı bi insanım aklımda oldukça yaptıkları ortada sebep yokken tribe giriyorum huzursuz oluyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık çok.

Bence ikinci cocugu yap , o zaman unutursun canim, belki sana daha düskün olur, birde bol bol dua et.
Erkekler iste aldatmaya doymuyorlar, bak ne güzel söylemissin iste, daha niye kafani yoruyorsunki?
Calisiyormusun?

Bence ikinci cocugu yap , o zaman unutursun canim, belki sana daha düskün olur, birde bol bol dua et.
Erkekler iste aldatmaya doymuyorlar, bak ne güzel söylemissin iste, daha niye kafani yoruyorsunki?
Calisiyormusun?

Kinaye yapıyorsun değil mi olivia?

Nasıl ikinci cocuk?

Sevgiliyken seni defalarca aldatan insanla neden evlendinn ?? Bi insan 7 sinde neyse 70 inde odur bence.

işte güven bi kere kırıldımı olmuyo olmuyo olmuyoooooo yeniden güvenemiyo insannnnnnnn...
bende böyleyim ama bizimki aldatma fln değil ailesiyle alakalı bi konu...
neyse takip et biraz bakalım zaten pek becerikli değil heralde herseferinde yakalandığına göre...:D
sıkma kendini varsa çıkar ortaya..
allah karşılaştırmasın bidaha öyle bi durumla seni

Bu kadar şeyden sonra nasıl güvenip evlendiniz bilemiyorum...
Bence güvenmeyin de çünkü huylu huyundan vazgeçmez...
Güvenip yıkılmayın tekrar...

Son düzenleme:
ben bır ınsan yedısınde neyse yetmısınde odur lafına hıc katılmıyorum şahsen benım eşim evlenmeden once gözü hep dısarda olan bırıydı evlendık benden baskasını görmuyor evlendmeden önce eskı sevgılılerını bulmadım konusmadım hem benı hem onları ıdare ettıgı zamanları bıle ogrendım ama adamın acıklaması cok mantıklı geldı bana hıc bırınızle evlenmeyı dusunmuyordum senle o zaman cıddı olsam asla boyle seyler olmazdı dıyor

senın konuna gelınce arkadasım bence bıraz bır kac ay takıp et baktın bır sey yok unut gıtsın yapıcak adam yapar ve sonunda mutlaka yakalanır asla gızlı kalmaz yaptıgı boswer yasamana bak eger öyle bır sey yaparsa o zaman dusunursun ne yapıcagını :6:

Allah içinize sindirsin, sevgiliyken nasıl affettiyseniz, aynen o şekilde unutun..

Bu arada güzel türkçemizde q diye bir harf yoktur sevgili qlamour

ben bır ınsan yedısınde neyse yetmısınde odur lafına hıc katılmıyorum şahsen benım eşim evlenmeden once gözü hep dısarda olan bırıydı evlendık benden baskasını görmuyor evlendmeden önce eskı sevgılılerını bulmadım konusmadım hem benı hem onları ıdare ettıgı zamanları bıle ogrendım ama adamın acıklaması cok mantıklı geldı bana hıc bırınızle evlenmeyı dusunmuyordum senle o zaman cıddı olsam asla boyle seyler olmazdı dıyor

senın konuna gelınce arkadasım bence bıraz bır kac ay takıp et baktın bır sey yok unut gıtsın yapıcak adam yapar ve sonunda mutlaka yakalanır asla gızlı kalmaz yaptıgı boswer yasamana bak eger öyle bır sey yaparsa o zaman dusunursun ne yapıcagını :6:

bu açıklama mı mantıklı geldi size?

hmm..

hiçbirinizle evlenmeyi düşünmüyodum mantıklı bi cevap..
bende eşimle sevgiliyken başkalarıyla görüşütüm bi süre çünkü emin değildim onu istediğimden..
sonra geçti gitti şimdi gözüm kimseyi görmüyo..

Burnundan qetiriyorum fazlasıyla ama erkekler işte aldatmaya doymuyorlar nedense..

benimkisi böle bişey yaparsa ben onu sakat falan bırakırım kendi şerrimden korkarım yeminle....büyük konuşmuyorum ama başıma gelirse çok kötü şeyler olur bu ewde...şüphelensem bile mesela eşimin babası annesini aldatmış anneside kabullenmiş nasıl sindirdin anne ddim erkektir kızm aldatır dedi...ne demek yaa bu yani senin oğul yapsa arkamı çıkıcaksın cenazesini alırsınız bu ewden çok ciddiyim dedim...eşimede söylüorum kıskanmak değil bu bunun havasına girme beni aptal yerine koymana asla izin vermem dedim herzamanda sölerim....ewine çok bağlı üstüme titrer ama asla güwenmem erkek milletine...

Back
X