Seneler önce aldatıldım.. Hala qüvenemiyorum..

Zamanında affetmişsin ve evlenmişsin ve bir çocuk yapmışsın arkadaşım..Şimdi beni aldatır mı aldatmaz mı diye neden kendini üzüyorsun anlamadım..Büyük ihtimalle aldatan kişi tekrar aldatacakdır hele bir de affedilmişse..

evlenmeden önce sizi aldatmış ,affetmiş bir şekilde kopamamışsınız

birbirinizden..evlenmişsiniz ve çok da mühim olmayan bazı olaylar haricinde demişsiniz kastınız ne ise orayı tam olarak

idrak edemesem de ,evlilikte aldatma olayı yaşamadım demeye getirmişsiniz..

o zaman hiç kafanızı bulandırmayın,kuşku kurt gibi içinizi kemirdikçe ne kendinizi mutlu edersiniz, ne de

belki de gerçekten evlenince eski huylarından vazgeçme ihtimali bulunan eşinizi...

aranızdaki saygı ve sevgiyi evliliğinizi boyunca tesis ettiğinize inanıyorsanız,

eşinize güvenin önerisinde bulunuyorum ben...sizi şüphelendirecek hal ve tavırlar içerisinde değilse,

şüpheleriniz sadece geçmişin acısından ve olabilirlerden ibaretse kendinizi yormayın lütfen...

bu düşüncelere harcayacağınız enerjiyi kendinize ve ailenize ayırın...

sevgiler...

sevgili iken aldatılmış affetmişsiniz yani, bile bile lades denilir buna...ve bunun rahatlığıyla hareket eden erkek yüksek ihtimal bunu tekrarlayacaktır... bunu neye dayanarak söylüyorum derseniz evlendikten sonrada ufak! tefek! önemsiz! hataları olmuş ya bu eşinizin ders almadığı anşamına geliyor. aksine sizi o ne yaparsa yapsın asla ondan vazgeçemeyecek tabiri caizse çantada keklik görüyor... böyle yaşanmaz arkadaşım ruh sağlığına yazık... sürekli bu adam beniş aldatıyormudur diye düşünmek bi zaman sonra sizi hastalıklı hale getirecektir...

Bence ikinci cocugu yap , o zaman unutursun canim, belki sana daha düskün olur, birde bol bol dua et.
Erkekler iste aldatmaya doymuyorlar, bak ne güzel söylemissin iste, daha niye kafani yoruyorsunki?
Calisiyormusun?

Doquralı 1 ay oldu dahaa :)) zaman war ona. Çalışmıyorum ama bebeğim biraz büyüsün çalışıcam.

işte güven bi kere kırıldımı olmuyo olmuyo olmuyoooooo yeniden güvenemiyo insannnnnnnn...
bende böyleyim ama bizimki aldatma fln değil ailesiyle alakalı bi konu...
neyse takip et biraz bakalım zaten pek becerikli değil heralde herseferinde yakalandığına göre...:D
sıkma kendini varsa çıkar ortaya..
allah karşılaştırmasın bidaha öyle bi durumla seni

Sorma yaa cidden becerikli değil. :D Yakalıyorum ben illa. Amin inşallah karışlaştırmaz bi daha karşılaşırsam evliliğimin devamı gelmicek zaten bu sefer. Eğer bunuda sineye çekersem benimki salaklığa girer. :))

bende gecen gun benzerı bi olay yaşadım eşimle 7 yıl sonunda evlendik evlilikten önce hiçbir hatasını gçrmedim ama geçen gün evlenmeden bir yıl önce bi kıza facebooktan çok tatlısın arkadaş olalımmı die msj attığını gördüm benatmadım ev arkadaşlarım atmıştır pc hep açık olurdu bilmiyorum suçum yok dedi sen neden araştırıyon die bide beni suçlu çıkardı bilmiyorum inanmadım ama kızla msjlaşma olmamış yani cvp almamış içim içimi kemirıyo ama üstüne bide bana küstü sen bana güvenmiyon die napacam bilmiyorum inanmak istiyorum ama inanmakta bana aptallık gibi geliyo evlendikten sonra olsa hemen davayı açacam ama bi kızım var evlenmeden önce olmuş dediği gibi pek bilgisayarına falan dikkat etmez orta malı gibidir herşeyi açıkta olur ama kim başkasının hesabından böle bi msj atmaya cesaret eder bilmiyorum ama böle bişey yapsada saklar silerdi diyorum bu kadar aptal olamaz msjlar bölümünde bırakacak kadar bana bi yol gçsterin napsam küsmek çare deil boşanmak akıl karı değil çocuk var ama kendimi tatmin edemiyorum abartıyomuyum bilmiyorum beni sevdiğinden şüphem yok ama bu kadarı bile beni bitirmeye yetti napmalıyım

sevgili iken aldatılmış affetmişsiniz yani, bile bile lades denilir buna...ve bunun rahatlığıyla hareket eden erkek yüksek ihtimal bunu tekrarlayacaktır... bunu neye dayanarak söylüyorum derseniz evlendikten sonrada ufak! tefek! önemsiz! hataları olmuş ya bu eşinizin ders almadığı anşamına geliyor. aksine sizi o ne yaparsa yapsın asla ondan vazgeçemeyecek tabiri caizse çantada keklik görüyor... böyle yaşanmaz arkadaşım ruh sağlığına yazık... sürekli bu adam beniş aldatıyormudur diye düşünmek bi zaman sonra sizi hastalıklı hale getirecektir...

Doğru söylüyorsun ya diyorum ya cidden hastaklı hale gelicem yakındır. Sürekli düşünmekte çok kötü unutmak istesemde aklımdan çıkaramıyrum.

bende gecen gun benzerı bi olay yaşadım eşimle 7 yıl sonunda evlendik evlilikten önce hiçbir hatasını gçrmedim ama geçen gün evlenmeden bir yıl önce bi kıza facebooktan çok tatlısın arkadaş olalımmı die msj attığını gördüm benatmadım ev arkadaşlarım atmıştır pc hep açık olurdu bilmiyorum suçum yok dedi sen neden araştırıyon die bide beni suçlu çıkardı bilmiyorum inanmadım ama kızla msjlaşma olmamış yani cvp almamış içim içimi kemirıyo ama üstüne bide bana küstü sen bana güvenmiyon die napacam bilmiyorum inanmak istiyorum ama inanmakta bana aptallık gibi geliyo evlendikten sonra olsa hemen davayı açacam ama bi kızım var evlenmeden önce olmuş dediği gibi pek bilgisayarına falan dikkat etmez orta malı gibidir herşeyi açıkta olur ama kim başkasının hesabından böle bi msj atmaya cesaret eder bilmiyorum ama böle bişey yapsada saklar silerdi diyorum bu kadar aptal olamaz msjlar bölümünde bırakacak kadar bana bi yol gçsterin napsam küsmek çare deil boşanmak akıl karı değil çocuk var ama kendimi tatmin edemiyorum abartıyomuyum bilmiyorum beni sevdiğinden şüphem yok ama bu kadarı bile beni bitirmeye yetti napmalıyım

Ben olsam hangi arkadaşı atmış onu sorardım eşime ve arkadaşıyla konuşurdum. Tabi ne derece doğru söyler bilinmez ama belki tatmin edici bir cevap alırım düşüncesiyle kendiimi rahatlatmak için.. Yani basit bir konuda olsa insanın beynini çok fazla yoruyor böyle şeyler.

valla arkadasim benim cevremdeki arkadaslarimin bagzilari sevgiliyken defalarca aldatildilar,
simdi evlilerde cokta mutlular esleri ev kusu gibi kahveye dahi takilmiyolar:-)
herkeste farkli olabiliyo,
eger bekarken disaridan hevesini aldiysa,
evlendikten sonra evcil olabiliyorlar:-)
sen icini rahat tut aldatirsa bile ortaya cikar huzurunuzu ortada birsey yokken bozmaya degmez

valla arkadasim benim cevremdeki arkadaslarimin bagzilari sevgiliyken defalarca aldatildilar,
sen icini rahat tut aldatirsa bile ortaya cikar huzurunuzu ortada birsey yokken bozmaya degmez

Oda doğru ama işte ben adam çarşıya inse bile işkilleniyorum artık ya bişey yaparsa diye. Güvensizlik çok kötü işte kaybedildimi bi kere kazanılmıyor kolay kolay.

eşinizi herkesten çok siz daha iyi tanırsınız vede en doğru kararı yine siz verirsiniz onla alakalı ama bana kalırsa güvensiz ilişki yürümez insanı yıpratır zaaflarınıza yenik düşmeyin,saygılar..

Zamanında affetmişsin ve evlenmişsin ve bir çocuk yapmışsın arkadaşım..Şimdi beni aldatır mı aldatmaz mı diye neden kendini üzüyorsun anlamadım..Büyük ihtimalle aldatan kişi tekrar aldatacakdır hele bir de affedilmişse..

Aynen katılıyorum:46:

Sorma yaa cidden becerikli değil. :D Yakalıyorum ben illa. Amin inşallah karışlaştırmaz bi daha karşılaşırsam evliliğimin devamı gelmicek zaten bu sefer. Eğer bunuda sineye çekersem benimki salaklığa girer. :))

Becerikli olmasına gerek yokki nasılsa affedildiğini biliyor evlenmeden önce nasılsa affetti şimdi eviliyiz bide üstüne çocukluyuz kesin affeder nasıl olsa gözüyle bakıyorsa gizli tutmak için ekstra beceri sarfetmesine gerek duymuyordur. O nedenle bişey yaparsa direk anlarsın zaten rahat ol.

Valla sizin durumda bana eşiniz doğru söylüyor gibi geldi. Aynı durum bizdede var çünkü evdeki bilgisayar ortak herkesin face sayfası otomatik açılıyor. Ben kaç defa kendi arkadaşlarıma kocamın faceinden mesaj attım anlatamam. En son onunkiyle girildiyse bir sonrakinde otomatik olarak açılıyor. Fark etmeden bir arkadaşı yapmış olabilir. Hep açık olduğunu kendi söylemiş

evcil derken ??? evlenmeden önce vahşiler mi? hayvanmı bu ilerde evcilleşsin :53::53::53:

Son düzenleme:
Oda doğru ama işte ben adam çarşıya inse bile işkilleniyorum artık ya bişey yaparsa diye. Güvensizlik çok kötü işte kaybedildimi bi kere kazanılmıyor kolay kolay.

orasi oyle fakat evlendikten sonra yapicak diye birsey yok,
bekardi ozamanlar belki bekarim evlenince yapamam diye aldatmistir seni,
obur turlu dusun?
4 sene beraberdiniz genclignin bekarligin hormonlarinin oynadigi bir zamanda sadece sen,
ve icindeki baska kiz hevesleri,
icindeki o hevesle evlenseydi seninle emin ol simdi aldatmisti seni:-)

gülaysenazdık haklısın ama insan kendine hakim olamıyor bilmiyorum eşimi seviyorumbebeğim var aslında kafamı böle şeylerle meşgul etmesem daha mutlu olacam ama şimdi ücretsiz izne ayrıldım bir yıldır evde kapalıyım eşim çok kıskanç bi komşuya bile göndermiyo tanımadığım bir ilde hiç çevrem olmadan yaşıyorum tek uğraşım eşim olunca artık normal olmuyosun ya onu netten araştırıyosun ya her halinden şüphe duyuyosun ya hiç yoktan mesele çıkarıyosun işte aslında eşime güveniyorum ama onu araştırmadanda duramıyorum kadınlık psikolojisimidir nedir bide böle bişeyle karşılaşınca insan telef oluyo düşüne düşüne ama kararımı aldım artık düşünmeyecem ama evlendikten sonra böle bişey bulursam gözünün yaşına bakmayacam zaten bçle şeyler gizli kalmaz araştırmayacam o beni bulur nasılsa yaptıysa mutluolmak en güzeli galiba bir an önce bu yıl bitsede bende çalışmaya başlasam belki daha iyi olurum

Aynen katılıyorum:46:

Becerikli olmasına gerek yokki nasılsa affedildiğini biliyor evlenmeden önce nasılsa affetti şimdi eviliyiz bide üstüne çocukluyuz kesin affeder nasıl olsa gözüyle bakıyorsa gizli tutmak için ekstra beceri sarfetmesine gerek duymuyordur. O nedenle bişey yaparsa direk anlarsın zaten rahat ol.

Valla sizin durumda bana eşiniz doğru söylüyor gibi geldi. Aynı durum bizdede var çünkü evdeki bilgisayar ortak herkesin face sayfası otomatik açılıyor. Ben kaç defa kendi arkadaşlarıma kocamın faceinden mesaj attım anlatamam. En son onunkiyle girildiyse bir sonrakinde otomatik olarak açılıyor. Fark etmeden bir arkadaşı yapmış olabilir. Hep açık olduğunu kendi söylemiş

evcil derken ??? evlenmeden önce vahşiler mi? hayvanmı bu ilerde evcilleşsin :53::53::53:

arkadasim hayvandanmi bahsediyoruz????
tovbe tovbe
insandan bahsediyoruz
turkceyi nereye cekersen cek iste,
eminim sizde nedemek istedimi anladinizda....
evcil derken ev erkeginden bahsediyorum hayvan demek istemedim tabiki

:1:
benimkisi böle bişey yaparsa ben onu sakat falan bırakırım kendi şerrimden korkarım yeminle....büyük konuşmuyorum ama başıma gelirse çok kötü şeyler olur bu ewde...şüphelensem bile mesela eşimin babası annesini aldatmış anneside kabullenmiş nasıl sindirdin anne ddim erkektir kızm aldatır dedi...ne demek yaa bu yani senin oğul yapsa arkamı çıkıcaksın cenazesini alırsınız bu ewden çok ciddiyim dedim...eşimede söylüorum kıskanmak değil bu bunun havasına girme beni aptal yerine koymana asla izin vermem dedim herzamanda sölerim....ewine çok bağlı üstüme titrer ama asla güwenmem erkek milletine...

Bu satırları sanki ben yazmışım:1: birebir aynı düşünüyorum valla:47::47:

arkadasim hayvandanmi bahsediyoruz????
tovbe tovbe
insandan bahsediyoruz
turkceyi nereye cekersen cek iste,
eminim sizde nedemek istedimi anladinizda....
evcil derken ev erkeginden bahsediyorum hayvan demek istemedim tabiki

evcimen demek istediğini anladım tabi belki iyi aktaramamış olabilirim ama yazını okuyunca aklıma direk tasması olan ev hayvanları geldide gözümde canlanıverdi birden
o nedenle gözlerim pörtledi :)

ayol şu an ortada bir sorun yoksa ne gerek var bu triplere. niye kasıyosun anlamadım.
öyle takip etmelere falan kalkışıp onu da huylandırma. masumken şüpheli muamelesi görmek hiiiç hoşuna gitmeyecektir.
söz meclisten dışarı eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma yani.
sen kaşındın der sonra.
bişey olursa o zaman takarsın kafana.
çok mu boşta kaldın ne :)

hiçbirinizle evlenmeyi düşünmüyodum mantıklı bi cevap..
bende eşimle sevgiliyken başkalarıyla görüşütüm bi süre çünkü emin değildim onu istediğimden..
sonra geçti gitti şimdi gözüm kimseyi görmüyo..

allahım ne günlere kaldık... kimin eli kimin cebinde belli değil...

Back
X