selam ben takvimimdende belli olacağı üzere 6 yıl 10 aylık evliyim
6 kere tüp bebek denedim ve daha bir sürü tedaviler ama olmadı hiç gebelik yaşamadım
32 yaşındayım 3 ay sonra 33 olucam ama Allah büyük inşallah nasip eder bizede ve bütün isteyenlere
Ben 3 yıllık evliyim hep dua ederken ikiz bebek istiyorum içimden hep öyle geçiyor nedense :) hayırlısı tabi...Büyük olan Rabbim çok istiyorum...O herşeye kadir...sakın ümidinizi yitirmeyin...39 yaşındaki arkadaşımın yumurta rezervleri bitmişti...ikizlerine hamile kaldı maşllah buyuduler bile çok tatlılar...doktorların hamile kalman imkansız dedikleri kişiye Rabbim evlat nasib etti....Rabbim katından cümlemize salih evlatlar nasib et...amin ya Rabb
selam ben takvimimdende belli olacağı üzere 6 yıl 10 aylık evliyim
6 kere tüp bebek denedim ve daha bir sürü tedaviler ama olmadı hiç gebelik yaşamadım
32 yaşındayım 3 ay sonra 33 olucam ama Allah büyük inşallah nasip eder bizede ve bütün isteyenlere
merhaba , senelerce aylarca günlerce hamile kalmayı bekleyen ve hamile kalamayan arkadaşlar hep beraber bu topikte toplanalım birbirimize umut olalım,ışık olalım teselli edelim kendi hikayelerimizi paylaşalım ve burada hep beraber hamile kalmayı bekleyelim haydi arkadaşlar birlikte el ele bunun üstesinden gelebiliriz ne olursa olsun bizler hamile kalacağız inşallah. hamile olanları da aramızda görmekten mutluluk duyarız her zaman dualarınızı bizlerden eksik etmeyin tecrubelerinizi paylaşın bizlerle, bizleri bilgilendirim esirgemeyelim . hep beraber dua edelim bebişlerimiz için. Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun .bunun üstesinden geleceğiz Bismillahirrahmanirrahim.
canım senin problemin ne? çok uzun zaman olmuş yaa Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah
canımilk yıl evlndiğimde düşk yaptım o zamanmaev durumlardan dolayı doktora gidemedim gidemediğim içinde tüplerim tıkanmış yumurtalıklar tembelleşmiş geçenyılların acısı çıkıyor işte 4 5 ay evvel pkolu olduğumu öğrendim kiloluyum kilom yüznden bebeğim olmuyor diyetteyim 2 ayda 9 kilo verdim hefefim 3 4 aya kiloarımdan kurtulmak zaayıflayıınca hamile kalacaksın diyor doktorlar ...onnun için şu aralar hırs yapttım kilo vermeye çalışıyorum ....amiiiiiiiiiiinn canım sağol inşallah en yakın zamanda kovuşuruz bebişlerimizee
cnm bende pkoluyum benimde kilom vardı..16-17 kg verdim doktor şeker hapı vermişti..zayıfladıkça hormonlar biraz daha normale dönüyor benimde 1 kalbi duran meleğim birde kimyasal gebeliğim var..inşallah canım Allah yardımcın olsun hedefinde yılmadan ilerle inşallah verirsin fazla kilolarını Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
1 ay oldu kürtaj olalı bugün hastalandım..1-2 ay daha korunucam bende pkolu olduğum için 3-4 ayda bir adet oluyorum kk'da okudum hayıtsuyu içmeye başlıcam..hem prolaktini düşürüyormuş hem adetleri hormonları düzene sokuyormuş bi çok kişi faydasını görmüş inşallah bende görürüm..bebek için napıcağımızı şaşırdık...inşallah olur canım
baya vermişsin maşallah bende metformin kullanıhyorum onunn sayasınde verdim...inşallah canım amiiinn....çok zor gerçekten...geçmş olsun zor şeyler yaşamışsın ..... canım bir şey soracağım kimyasal gebelik nasıl oluyor....anlatır mısın ??
iç canım aynen ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız hepimiz Allah yardım etsin bu mübarek zamanda.....benim arkadaşımda pkolu 75 kilo hamile kaldı klomenden sonra umutlandım o kalınca bakalım onun gittiği doktora gideceğim bire nediyecek bilmiyorum reglimi bekliyorum gelsin diye...3. günü gideceğim ....
zor oldu ama imkansız diye bir şey yok her kilo verdiğimde aklıma bebeğime daha çok yaklaştığım gelirdi..ne zaman elim abur cubura gitse aklıma yeni olacak bebeğim gelirdi..ben hep böyle düşündüm ilacımı içtim ve sağlıklı beslenmeye çalıştım hızlı verdim...İnşallah canım sende faydasını görürsün..
kimyasal gebelikte döllenme oluyor günün geçiyor beta hcg kanda yüklesiliyor ama bebek tutunmadan bi kaç gün içinde kendiliğinden düşüyor
git cnm 3. günü doktora tahlilleri yaptır ve klomenle,yumurta takibiyle inş. hemencecik hamiş kalırsın..Allah yardımcımız olsun..
bende topik açtım..bitkisel şeyler kullanmaya başladım..dünde hormon tahlillerimin birazı yapıldı..eğer şifa görürsem sanada söylerim gerçi umarım gerek kalmazz..hemencecik klomenle hamiş kalırsın..pkoluyuz ektra şansımız klomen ,gonal -f vs. ile fazla yumoş büyütüp çatlatıyo doktorlar.. çoğul gebelik şansımızda oluyor..yakın çevremde o kadar çokki pkolu olup ikiz bebişi olan,hamiş kalan...Rabbim sanada hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inş.
Bende hamile kalmayı başaramayıp teselli arayan biri olarak burdayım
Bir aşılama bir tüp bebek ve elde var sıfır! Bebeksizde mutlu olunabileceğini düşünerek kendimide eşimide teselli etmeye çalışıyorum. maddi manevi tekrar deneme gücüm yok ve artık hayallerim bitti. hayalimdeki bebeğim için aldığım ufak tefek şeyler vardı onlarıda başkasına vericem artık.
Bende hamile kalmayı başaramayıp teselli arayan biri olarak burdayım
Bir aşılama bir tüp bebek ve elde var sıfır! Bebeksizde mutlu olunabileceğini düşünerek kendimide eşimide teselli etmeye çalışıyorum. maddi manevi tekrar deneme gücüm yok ve artık hayallerim bitti. hayalimdeki bebeğim için aldığım ufak tefek şeyler vardı onlarıda başkasına vericem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?