3 sene karsı komsumun oğluyla çıktık.ben üniversiteyi kazanınca baskasına asıgım yapamıyorum diyerek ayrıldı.zamanla arastırdım almancı bi kıza yanıkmıs bizim ki.dünde annem karsı komsunun oğlu nişanlanıyormus almancı bi kızla demez mi beynimden vurulmusa döndüm tabi gariban annemin birseyen heberi yok iyi oldu sen burdayken nişanlandıgı hem sende görürsün dedi evet diyebildim yemek yiyorduk o an boğazımda geçmez oldu yanlış anlamayın kızlar ona karşı birşey hissettiğim için değil ama zoruna gidiyor insanın ilk sevdiğim kişiydi sonucta her neyse sabah işe gidicem karsı durağa geçtim bi de ne görüyüm arkamdan karsı komsumun oğlu yani eski sevgilimde durağa geldi görmek istemiyordum ama neyse artık nişanı oldugu gün birseyler uydurup evde olmucam herhalde
aynı şey benim kuzenimin başına geldi ne yaptı biliyor musun. kızın nişanına da düğününe de gitti üstelik hiç yerinde oturmayıp oynadı. içinden kuduruyordu ama taktik uyguladı. sonra arkadaş benim kuzenimi aramış ve bu tavrının ona çok koyduğunu söylemiş. inan üzüldüğünü belli etmezsen kazanırsın. insanların peşinde ne kadar kısmet olursa o kadar kalkıyor. rol yap maske tak. gördük bizde işe yarıyor. bir süre arkadaş kuzenimin peşini bırakmadı üstelik o da kesinlikle taviz vermedi ve istemedi. arkadaşın içinde hala yara. heberini alıyoruz
Ayy canım yaahakkında hayırlısı olsun, bu saatten sonra ondan sana birşey olmaz sen de biliyorsun... Seni iyi anlıyorum, eskisi gibi sevmesen de için cız ediyor ama boşver. Ama her ne hikmetse içimden bir ses onun Almanya için o kızı tercih ettiğini söylüyor. Aksi halde senle beraberken o kıza nasıl aşık olup hemen evlenme kararını alabiliyor ki acaba?Kız burada olsa bilemeyeceğim ama bence karışık işin bu tarafı.. Boşver giden gitsin, kalan sahalar bizimdir.:)
aynı şey benim kuzenimin başına geldi ne yaptı biliyor musun. kızın nişanına da düğününe de gitti üstelik hiç yerinde oturmayıp oynadı. içinden kuduruyordu ama taktik uyguladı. sonra arkadaş benim kuzenimi aramış ve bu tavrının ona çok koyduğunu söylemiş. inan üzüldüğünü belli etmezsen kazanırsın. insanların peşinde ne kadar kısmet olursa o kadar kalkıyor. rol yap maske tak. gördük bizde işe yarıyor. bir süre arkadaş kuzenimin peşini bırakmadı üstelik o da kesinlikle taviz vermedi ve istemedi. arkadaşın içinde hala yara. heberini alıyoruz
ya ben şu ""senelerimi verdim, gençliğimi verdim" gibi sözlere çok karşıyım seneler günler verilmezki, birlikte yaşanır
sende bi çılgınlık var ama iki gündür bunu gördümD kabına sığmayanlardansın
ya bide asıl zoruma giden sey 15 tatilde benle görüştü elimi felan tuttu beni özlediğini söyledi barıstık gibi birseyler oldu ben okulşa dönünce işte kız isteme faslı baslamıs kıgınım biraz ama yinede mutlu olsun
bu adamın kararında emin olup olmadığından şimdi şüphe duydum
kötü bi durum olmuş ama zaten biten bitmiş anlamadığım ara tatilde senle tekrar görüşüo elini falan tutuo sorasında nişanlanıo ilginç geldi bide sen sana ben başka birine aşığım dien ve çekip giden biriyle neden ara tatilde tekrar görüştün elini tutmasına vs izin verdin ki aşık olduğu kıza olan aşkının bittiğini mi sandın ?? ben ce dengesizlik var o çocukta hat safhada bırak evlensin sen deki burukluk ta 3 yılın yaşanmışlığının burukluğudur ki gayet normal .. yine şanslıymışsın ki tatilden tatile görüosun ya hep karşına olsaydı bi de öle bi durum var hani .. umarım çok mutlu olursun..
ayyy cnmmm senin durumunu çok iyi anlıyorum...
bende komşunun oğluyla çıkmıştım bi dönem... ilk aşkımdı o benim..
aradan yıllar geçti tabi... benimde onunda hayatında başkaları oldu...
ama onun yeri bende her zaman ayrıdır...
sonra taşındılar bizim burdan... 1 senedir görmüyodum onu ve haberde alamıyodum ondan...
geçen gün facete bakayım dedim profiline...
beynimden vurulmuşa döndüm resmen... bi kızla çekilmiş fotoları vardı... sevgilisiydi...
insanın gene de bi içi cız ediyo... çok kötü hissettim kendimi...
ve işin kötüsü onun geçen sene ablası evlenmişti ve bize de davetiye göndermişlerdi..
şimdi benimki de evlenirse, onunda düğün davetiyesini göndericekler...
çok fena bi durum yaa of offff...
nikahına beni çağır sevgilimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?