thejackal ......BuTTerFlyy......... Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 1.077 0 66 Tekirdağ 20 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi thejackal #1 kızlar bu sene bej rengi ten rengi ayakkabılar çok moda ama aradığımı hala bulamadım sitede de hiç yok :):) bir el atında bakalım bej rengi yada tam ten rengi topuklu klasik ayakkabılara :):)marka yada model bildiğinis varsa söylesenis de olur şimdiden teşekkkürlerrrrrr:lepi:kaydirigubbakcemile5
kızlar bu sene bej rengi ten rengi ayakkabılar çok moda ama aradığımı hala bulamadım sitede de hiç yok :):) bir el atında bakalım bej rengi yada tam ten rengi topuklu klasik ayakkabılara :):)marka yada model bildiğinis varsa söylesenis de olur şimdiden teşekkkürlerrrrrr:lepi:kaydirigubbakcemile5
E elifce61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2010 68 1 86 Trabzon 23 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi thejackal #2 bende arıyorum pudra rengi ayakkabılar yüksektopuklar.net te var yeni modellerde ama marka ismi yok
E elifce61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2010 68 1 86 Trabzon 23 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi thejackal #3 shotek adlı bir firmada bulunuyormuş
E elifce61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2010 68 1 86 Trabzon 23 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi thejackal #4 internetten satış varmış üstelik tek fiyat 44tl diye yazıyor
thejackal ......BuTTerFlyy......... Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 1.077 0 66 Tekirdağ 2 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi thejackal #5 kızlar hoiç te istediğim ayakkabıyı buldum :):)rengi çok güzell numarası yoktu getirttirdilerr ama burunlaruı vuruk ayakkabının yaaa koskocaa hotiç in yaptığına bak bakalım bugün haber gelcek inşllah yenisi gelirr hemen resmini koyucam :):)
kızlar hoiç te istediğim ayakkabıyı buldum :):)rengi çok güzell numarası yoktu getirttirdilerr ama burunlaruı vuruk ayakkabının yaaa koskocaa hotiç in yaptığına bak bakalım bugün haber gelcek inşllah yenisi gelirr hemen resmini koyucam :):)