Seneye anaokulu mu 1.sınıf mı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.345
7.164
398
Ekim 2020 li bir kizim var kendisi minyon zayif gecen yil krese gitti bu yıl önce babasi dini krese verelim dedi ben oraya gitmesini kstemrmistimisrar edince yazdirdik sadece 2 3 gün gitti hoslanmadigim seyler gördüğümüz icin kaydini aldik anaokuluna başlattik rica minnet kaydini aldirdik ama günlerdir alıstırmaya ugrasiyoruz istemiyor sevmemiş ağlamıyor ama mutlu da gitmiyor her sabah mutsuz oldugum yere beni zorla yolluyorsun diye adeta benimle çene yarıstırıyor ögretmenleri arkadaslari cok iyiler neden sevmedin kötü mü davraniyorlar diyorum hayır sadece hoşlanmadim cok sacma buldum bütün gün boya yapmak oynamak çok sacma diyor.Oysa ki evde de yaptigi seyler belli dün akşam eve geldiginde adeta yalvardi ne olur gönderme diye ögretmeni okulda oyunlarda falan aktif ve mutlu oldugunu söylüyor.Sadece kimseyle arkadaslik etmek istemiyormus paylasimci degilmis bu da zamanla duzelir diyor.Esim de seneye anaokuluna gitsin 1sinif icin zaten ufak 3 yil ust uste yormamis oluruz dedi ama okuldan alip evde tutmak haksizlik olacak gibi geliyor evde benoma ne katabilirim ki ustelik 1 yasinda kardesi var etkinlik yaptirmam bile zor acaba diyorum kres anaokulu derken simdiden yoruyor muyuz seneye mi gitse anaokuluna ne düsünüyorsunuz bu konuda ? Seneye 1.sinif icinufakmi gercekten ?

Ben kasım sonu 4 yas olacak bebemi yollamadım bir yere. 5 6 anaokulu 7 birinci sınıf olsun istiyorum.

Sürekli bir yerlere verip o istemediği için alırsanız 3.sınıfa da gitse 10 yıl sonra da gitse yine istemeyecek çünkü beynine kodlanmış “istemeyince annemler beni okuldan alıyor”
Böyle yapmayın. Gitsin anaokuluna devam etsin
Mecbur devam edecek cünkü ben ona anaokulu ortamini saglayamam saglasam bile yasitlariyla bir arada olmali evde ama insan ikilemde kaliyor.Dini kresten o istedigi icin degil kendim istedigim icin aldim icime sinmedi belki o algiyi ben yarattim onda bilmiyorum

Hangi ay doğumlu? Eylül öncesi ise zaten yollamak zorundasınız.

İkizlerim iki sene okul öncesine gitti. Yarım gündü. Zaten bir okuldan almışsınız şimdi tekrar alırsanız verdiğiniz mesaj doğru olmaz. Okul canı istediği zaman gideceği istemediği zaman gitmeyeceği bir yer değil.

Gecen yil gondererek hata yaptim belki de boyama yap oyun oyna cok sacma diyor bunun icin erkenden kalkmak istemiyorum diyor
Belki ama şu an anaokulu yaşında. Sen bunları yapabiliyorsun evet ama arkadaslarin var ne güzel okul çok eğlenceli filan olayından yürüyün

Back
X