Seni artık sevmiyorum dedi

en büyük destek yine senden gelecek sana canım... Iste ve uygula... Sor kendine olmak istediğim ben bu mu de ...eğer bu halinse birşey diyemem ...

haklısın geride bırakma zamanı ki bıraktığımı hissediyorum rüyalarımda görmüyorum artık onu
bensizlik ona ceza olsun ben üzülmeyeceğim
bensizliğin ne demek olduğu tokat gibi çarpsın yüzüne istiyorum ayrılığımızda bir suçum yok çünkü ona göre var da

haklısın geride bırakma zamanı ki bıraktığımı hissediyorum rüyalarımda görmüyorum artık onu
bensizlik ona ceza olsun ben üzülmeyeceğim
bensizliğin ne demek olduğu tokat gibi çarpsın yüzüne istiyorum ayrılığımızda bir suçum yok çünkü ona göre var da

o zaman 1 saniye daha kaybetme onu düşünerek... kendini düşünmeye başla..

Ben de başkasıyla bi başlangıç yapmayı denedim.Yakınlaştık ama yapamadım geri çektim kendimi ve irtibatımı kestim.Hazır değilim sanırım nebileyim..Şu an kar yağıyor istanbula ve benim acaip mesaj atasım var ama o beni düşünmüyodur büyük ihtimal.. oyüzden sallaaaa diyorum :)))

ben de başkasıyla bi başlangıç yapmayı denedim.yakınlaştık ama yapamadım geri çektim kendimi ve irtibatımı kestim.hazır değilim sanırım nebileyim..şu an kar yağıyor istanbula ve benim acaip mesaj atasım var ama o beni düşünmüyodur büyük ihtimal.. Oyüzden sallaaaa diyorum :)))

atmadın inşallah mesaj falan ? :)))

cok dengesizmis cidden.ne istediginide bilmiyor.cok iyiymis yaa.ihtiyac hissettiginde,"canim istiyor gel canim istemiyor git, sevmiyorum seni."bu ne boyle cocuk oyuncagi gibi.sil git aklindan hayatindan..

valla gerçekten dengesizmiş....
oyuna çevirmiş ilişkiyi...
her aradığında ona koşan oyuncağı olma artık...

yok hayır mesaj atmadım sadece düşünceler var :) evet arkadaşlar çok dengesizdi :/ 1 ay olcak ses seda yok bıraktım artık bakalım nolucak zaman zaman zaman ...

Back
X