• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni artık sevmiyorum

Maxi roll

ben buldum!!!!
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
466
169
123
Buna eminim...neredeyse 7 yılı geçti bu birlikteliği sürdüreli..ne kadar fedakarliklar yaptığımı bir ben bir allah bilir. Kapında telefonun ucunda az aglamadim...egonu tatmin etmek neredeyse görevimdi. Maddi imkanların fazlasıyla iyiyken ve bundan haberim yokken ben az buçuk bir maaşla bizim için gelecek kurmak için debelendim...sen yiprattikca yiprattin ama ben senden ayrılmak için bir karekter gösteremedim. Şimdi iyi bir iş sahibi oldum. Çünkü çalıştım gece gündüz uyumadım. Peki sonra Ne oldu? Simdi o eski adam değilsin. Hemen değiştin. Simdi Beni bu kadar değerli kılan ne ? Yıllarca ne bir düğüne gidebildim ne bir arkadaşıma çaya. Kiskancliklarin bitirdi beni.Hayatımı yaşamak için ölüp bir başka hayatın olduğuna mi inanmaliyim. Ama öyle bir hayat yok?
Şimdi bıraksam diyeceksin ki is guc sahibi oldun. Ama bilmiyorsun içimde kopan fırtınalari. Beni mahsende daha ne kadar saklayacaksin?
Evet arkadaşlar karşınızda ayrılmayı beceremeyen bunu hir türlü söyleyemeyen 7 yıllik ezikligi kendine reva gören bir üye var. Bir ilişki nasıl bitirilir üzerine buyrun bana yol gösterin.

Son düzenleme:
Bir ilişki değil koca bir evliliği bitirmiş bir kadın olarak kesin karar verip bunun arkasında durmanı öneririm.Boşuna uzatmaları oynatma kendine anlattıklarına göre zaten bitmiş ilişkin..

Bir ilişki nasıl bitirilir üzerine buyrun bana yol gösterin.
20 küsur yıllık evlilikler nasıl bitiriliyorsa öyle bitirilir. Yıpranan, üzülen, hor görülen sizseniz eger geriye kalan hayatınızı kurtarmak için tek şansınız duyguları ve alıskanlıgı bir kenara brakp mantıgnzla hareket etmek.

İçinizdekiler gerçekten bittiyse döner arkanızı gidersiniz sessizce.

İçinizdekiler gerçekten bittiyse döner arkanızı gidersiniz sessizce.
Dönemiyorum beceremiyorum onca yılın alışkanlığı ve sanki yapacağım şey beni vicdansız biri gibi hissettirecek diye korkuyorum. Ve biliyorum günlerce peşimi bırakmayacak...

Dönemiyorum beceremiyorum onca yılın alışkanlığı ve sanki yapacağım şey beni vicdansız biri gibi hissettirecek diye korkuyorum. Ve biliyorum günlerce peşimi bırakmayacak...

Sanslisin. Bi kac gune yirtarsin o zmn, aylarca pesine takilanlari dusun. Onlar ayrilmayi goze aliyosa sende alabilirsin.

Seninki sevgi değil alışkanlık.
İstersen alışkanlıklarından kurtulabilirsin.

Seninki sevgi değil alışkanlık.
İstersen alışkanlıklarından kurtulabilirsin.
Evet çok haklısın alışkanlık sevgi bitti sadece saygı duyuyorum o kadar. Özlediğim hayatı yaşamak istiyorum arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum hayatımın en güzel yılları onun yüzünden evde geçti

Sanslisin. Bi kac gune yirtarsin o zmn, aylarca pesine takilanlari dusun. Onlar ayrilmayi goze aliyosa sende alabilirsin.
Bir sigara tiryakisi nin sıgarayı bıraktığı gibi..:KK14:
Artık zehirleme kendini, ona bağımlı hissetme..
Bende bırakabilsem şu zıkkımı ahh:kahve:

Bir sigara tiryakisi nin sıgarayı bıraktığı gibi..:KK14:
Artık zehirleme kendini, ona bağımlı hissetme..
Bende bırakabilsem şu zıkkımı ahh:kahve:

Evet çok haklısın alışkanlık sevgi bitti sadece saygı duyuyorum o kadar. Özlediğim hayatı yaşamak istiyorum arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum hayatımın en güzel yılları onun yüzünden evde geçti

En buyuk hata da bu biliyo musun.
Kim olursa olsun karsindaki kimse için kendini özgürlüğünden ödün verme.
Ama gelecegini düşün, geçmiş için gelecegini yakma. Bambaska bir hayat seni bekliyor.

üzülemiyorum iradesine sahip olamayan insanlara
biri size haksızlık yaptığından karşınızdaki suçludur aynı hataya ikinci defa düşmek ise sizin suçunuzdur
misal eşim aldatıyor bende bunu öğrendim hatalı eşim eğer ikinci aldanmayı yaşıyor isem eşim masumdur

Kisa ve net olun..
Uzun uzun konusulursa is büyür..
Herşey bitirilir ilişki de evlilik de..
Daha fazla mahsende kalmamak için konuşun bir an önce..

Back
X