Buna eminim...neredeyse 7 yılı geçti bu birlikteliği sürdüreli..ne kadar fedakarliklar yaptığımı bir ben bir allah bilir. Kapında telefonun ucunda az aglamadim...egonu tatmin etmek neredeyse görevimdi. Maddi imkanların fazlasıyla iyiyken ve bundan haberim yokken ben az buçuk bir maaşla bizim için gelecek kurmak için debelendim...sen yiprattikca yiprattin ama ben senden ayrılmak için bir karekter gösteremedim. Şimdi iyi bir iş sahibi oldum. Çünkü çalıştım gece gündüz uyumadım. Peki sonra Ne oldu? Simdi o eski adam değilsin. Hemen değiştin. Simdi Beni bu kadar değerli kılan ne ? Yıllarca ne bir düğüne gidebildim ne bir arkadaşıma çaya. Kiskancliklarin bitirdi beni.Hayatımı yaşamak için ölüp bir başka hayatın olduğuna mi inanmaliyim. Ama öyle bir hayat yok?
Şimdi bıraksam diyeceksin ki is guc sahibi oldun. Ama bilmiyorsun içimde kopan fırtınalari. Beni mahsende daha ne kadar saklayacaksin?
Evet arkadaşlar karşınızda ayrılmayı beceremeyen bunu hir türlü söyleyemeyen 7 yıllik ezikligi kendine reva gören bir üye var. Bir ilişki nasıl bitirilir üzerine buyrun bana yol gösterin.
Şimdi bıraksam diyeceksin ki is guc sahibi oldun. Ama bilmiyorsun içimde kopan fırtınalari. Beni mahsende daha ne kadar saklayacaksin?
Evet arkadaşlar karşınızda ayrılmayı beceremeyen bunu hir türlü söyleyemeyen 7 yıllik ezikligi kendine reva gören bir üye var. Bir ilişki nasıl bitirilir üzerine buyrun bana yol gösterin.
Son düzenleme: