- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyor hatalarını yüzüne bir kaç kez vurdum ama bir türlü artık sevgim bitti diyemiyorum. Düşünmekten hal kalmadi
Canım bende senin gibiydim üç yıllık bir iliskiydi.. sevgimden de emin o lamiyordum..senin gibi üç kuruşluk maaşıyla borç veriyordumgeri vermiyordu... her yemek sınırlamaları benden di sevgililer gününde karşılıksız hediye verirdim... doğum günümü hatırlamaz onemsemezdi...bense yinede hediye alırdım...sonra senin gibi iş değiştirdim...benden hoşlanan bir oldu bende denemek istedim ve sevgilimle basit birsey den kavga çıkarıp ayrık süsü verdim aradgnda açmadım bende aramadim..benden hoşlanan kişiyle çıkmaya başladım o kadar mutluydum ki aklıma bile gelmedi eski sevgilim su an aklıma geldikcede ne kadar salakmisim diyorum.. yani başkası girince hayat na unutur gidersin ..Buna eminim...neredeyse 7 yılı geçti bu birlikteliği sürdüreli..ne kadar fedakarliklar yaptığımı bir ben bir allah bilir. Kapında telefonun ucunda az aglamadim...egonu tatmin etmek neredeyse görevimdi. Maddi imkanların fazlasıyla iyiyken ve bundan haberim yokken ben az buçuk bir maaşla bizim için gelecek kurmak için debelendim...sen yiprattikca yiprattin ama ben senden ayrılmak için bir karekter gösteremedim. Şimdi iyi bir iş sahibi oldum. Çünkü çalıştım gece gündüz uyumadım. Peki sonra Ne oldu? Simdi o eski adam değilsin. Hemen değiştin. Simdi Beni bu kadar değerli kılan ne ? Yıllarca ne bir düğüne gidebildim ne bir arkadaşıma çaya. Kiskancliklarin bitirdi beni.Hayatımı yaşamak için ölüp bir başka hayatın olduğuna mi inanmaliyim. Ama öyle bir hayat yok?
Şimdi bıraksam diyeceksin ki is guc sahibi oldun. Ama bilmiyorsun içimde kopan fırtınalari. Beni mahsende daha ne kadar saklayacaksin?
Evet arkadaşlar karşınızda ayrılmayı beceremeyen bunu hir türlü söyleyemeyen 7 yıllik ezikligi kendine reva gören bir üye var. Bir ilişki nasıl bitirilir üzerine buyrun bana yol gösterin.
Bu bile ayrılık sebebi. Kendine gel hemen! Kızlar yapmayın bunu kendinize ya. Baban dese dinlemez çıkarsın dışarı be!Evet çok haklısın alışkanlık sevgi bitti sadece saygı duyuyorum o kadar. Özlediğim hayatı yaşamak istiyorum arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum hayatımın en güzel yılları onun yüzünden evde geçti
Evliliği zaten katiyen düşünmüyorum..ama anlamadığım birşey var bu adam bana inanılmaz bir psikoloji uyguluyor yani basiretim bağlanıyor. Bir türlü diyemiyorum kavga ediyoruz gene diyemiyorum. Anlamadım ya bende bir sıkıntı var. Saçlarım döküldü 7 yılda niye insan kendine bunu reva görür anlamış değilimBen senin yerinde olsam beni bu şekilde üzen biri ile evlenmezdim. Evlenmeyi düşünmediğim için de bir an bile beraberliği devam ettirmezdim. şu an nasıl üzmüş ise evlendikten sonra da devam edecektir.
Senin adına çok secindom cnm allah daim etsin mutluluğunu. Bende artık özgür olmak istiyorum bir sürü arkadaşım var iş yerinden hepsi pırlanta birine bile bir çaya gidemiyorum. Şimdi eskısıne göre baskıları azaldı ama bende de sevgi kalmadı. Eskiler aklıma geliyor hepten soğuyorum açma eskileri diyor telafi edeceğim diyor ama vazo kırıldı bir kere.Bende 7 yillik iliskimi bitrdim hicte acimadim o bana acidimi beni uzerken.bosversene yaa aliskanlik diye bisey yok o bitince baskasina da alisiyorsun kendine hic eziyet etme direk soyle yurutemiyorum artik bitsin de. Hicte pisman olmadim ayrildigima evliyim suan ve bi kizim var iyi ki de onu hayatimdan cikarmisim. Gunlerce kossun dursun pesinde sen beynin de biirdiysen kendinide kesse bitmistir.
Çok sabırlıyım arkadaşım aman o üzülmesin aman sorun çıkmasın diye diye oldu. Benim annem babam eskiden çok kavga ederdi hep böyle büyüdüm o yüzden sorun çıktımı tamam demek otomatik alışkanlık olmuş bence iyi bir psikolog beni paklar ancakNe yurek varmis bacim sende 7 yil dile kolay nasil becerdin erkeklern de sacma salak kisitlama kadini eve kapama derdi beni fena geriyor bos seyler aklina koymussun zaten ayril saglikli olursun bosver gecen zamni onune bak yeni baslangiclar yap
Çok haklisinüzülemiyorum iradesine sahip olamayan insanlara
biri size haksızlık yaptığından karşınızdaki suçludur aynı hataya ikinci defa düşmek ise sizin suçunuzdur
misal eşim aldatıyor bende bunu öğrendim hatalı eşim eğer ikinci aldanmayı yaşıyor isem eşim masumdur
Kendine saygın yok mu.Nedir bu bağımlılıkBuna eminim...neredeyse 7 yılı geçti bu birlikteliği sürdüreli..ne kadar fedakarliklar yaptığımı bir ben bir allah bilir. Kapında telefonun ucunda az aglamadim...egonu tatmin etmek neredeyse görevimdi. Maddi imkanların fazlasıyla iyiyken ve bundan haberim yokken ben az buçuk bir maaşla bizim için gelecek kurmak için debelendim...sen yiprattikca yiprattin ama ben senden ayrılmak için bir karekter gösteremedim. Şimdi iyi bir iş sahibi oldum. Çünkü çalıştım gece gündüz uyumadım. Peki sonra Ne oldu? Simdi o eski adam değilsin. Hemen değiştin. Simdi Beni bu kadar değerli kılan ne ? Yıllarca ne bir düğüne gidebildim ne bir arkadaşıma çaya. Kiskancliklarin bitirdi beni.Hayatımı yaşamak için ölüp bir başka hayatın olduğuna mi inanmaliyim. Ama öyle bir hayat yok?
Şimdi bıraksam diyeceksin ki is guc sahibi oldun. Ama bilmiyorsun içimde kopan fırtınalari. Beni mahsende daha ne kadar saklayacaksin?
Evet arkadaşlar karşınızda ayrılmayı beceremeyen bunu hir türlü söyleyemeyen 7 yıllik ezikligi kendine reva gören bir üye var. Bir ilişki nasıl bitirilir üzerine buyrun bana yol gösterin.