• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni bosarmi

Lilo14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
93
34
3
41
Size soruyorum?Ben 13 senelik cocugumuz yok, yakin bi akrabam cocukolmssa seni bosarmi diyo bu adan kendi iyi iside iyi,valla oyleyse sirf bu yuzden ayrilicaksa yol iste diyebildim ve isin komik tarafi bendede ondada olmamasi icin saglik problemi yok.

Azina saglik, tam hislerime tercuman oldun aynisini yapacam zaten

13 değil 23 sene sonra da olabilir. Yada hiç olmayabilir. Evliliğin devamı çocukla olsaydı şimdi çocuklu bir çok kişi bosanmazdi. Çocuğu olmayipta çok mutlu olan bir tanıdığım var. Maşallah allah bozmasin. Ara sıra kadın icerliyor ama sonra bu da bizim imtihanimiz deyip geçiyor. Sonuçta çocuklu olup daha büyük sıkıntıları olan insanlar da var. O da bunu biliyor yani.

dün bakırköyde, yayaların üstüne araç süren pisliği görmüşsünüzdür, annesi babası hakim savcıymış, eminim onlarda keşke çocuğumuz olmasaydı diyorlardır.

kiminin çocuğu olur imtihanı çocuğundan olur, kiminin olmaz yokluğundan olur.

ne densiz insanlar var, yarına başına ne geleceğini bilmeden nasıl dan dan konuşabiliyorlar

dün bakırköyde, yayaların üstüne araç süren pisliği görmüşsünüzdür, annesi babası hakim savcıymış, eminim onlarda keşke çocuğumuz olmasaydı diyorlardır.

kiminin çocuğu olur imtihanı çocuğundan olur, kiminin olmaz yokluğundan olur.

ne densiz insanlar var, yarına başına ne geleceğini bilmeden nasıl dan dan konuşabiliyorlar
Dilin kemigi yok her seyi soyluyo yarin ne olur bilmeden

Herkes akıl Süzgecini kullanmıyor kimi varlığından bile habersiz iki tane yapıştırasım geldi o kişiye “şiddete karşıyım”bu arada

Ben güzel yufka açamam mesela ama güzel sarma sararım çocuk yapmayı yemek yapmakla temizlik yapma becerisiyle karıştıranlar var bu bir yetenek değil Allah nasip ederse oluyor yani nasıl algilayamıyorlar gerçekten aklım almıyor “bende eşimde çocuğu Allah verirse olacağını biliyoruz senin gibi gerizekalı değiliz”deseydin keşke

İnsanlar bazen saçmalamanın sınırlarını zorluyorlar ıyıce

Back
X