- 14 Mart 2016
- 692
- 590
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DilinDikin kemigi yok her seyi soyluyo yarin ne olur bilmeden
Aminbirde islam kültüründeyiz bu nasıl cehalet Allah ıslah etsın...
Allah akil fikir versin herkese zor cahil insanlarla ugrasmakBen 6 aylik evliydim benim kv kocama bu kadin kısır bosa bunu cocugu olmuyor diye baski yapiyordu :) Her cocugu olmayan bosaniyor muymus ne bosbogaz insanlar var inanamiyorum yahu. Sanki onun ne uzerine vazifeyse. Kocan seni bosayip onu mu alacakmis diyesim var
Pislik kocakarı lanet. Gorusuyormusun kayinvalide ile?Ben 6 aylik evliydim benim kv kocama bu kadin kısır bosa bunu cocugu olmuyor diye baski yapiyordu :) Her cocugu olmayan bosaniyor muymus ne bosbogaz insanlar var inanamiyorum yahu. Sanki onun ne uzerine vazifeyse. Kocan seni bosayip onu mu alacakmis diyesim var
Amin hepimiz kendi zananimizi yasiyoruz iy ve ya kotu kimseyi ilgilendirmezBenim annemin senelerce cocugu olmamış. (Ben) sonra kaynanasindan ayrı eve çıkınca olmus. Yani stresten olmuyormus. Neyse.
Iste birgun babaannem laneti,annemi yazliga denize götürmüş. Annem de denize girmis. Siz olsanız kaynananiz sizi yazlığa götürse,girmez misiniz denize?
Babaannem pisligi,anneannemi aramış. Kızının cocugu olmuyor denize giriyor diye sikayet etmis.
Simdi 100 yasına yakın yaşı var ama gebermiyor.
Allah surundurtuyor iste.
Annemde ona bakmıyor
Bakmam ki diyor. Ona ragmen 6 ay kadar da evimize çöktü.
Allah pislik insanlardan korusun. Cocuk olmasi marifet değil. Bende bir annenin evladiyim insanlardan nefret ediyorum ve cogu insanla kavgaliyim ailem bana cogu seyde kefil olmaz cogu ortama da sokmaz sokamaz. Insanlari sevmeyen yabani inatçı birisiyim. Boyle cocugunuz olsun ister miydiniz? Demem o ki Allah herşeyin hayırlısını versin ve milletin yuvasi hakkinda yorum yapan şer insanlari uzak tutsun
Size soruyorum?Ben 13 senelik cocugumuz yok, yakin bi akrabam cocukolmssa seni bosarmi diyo bu adan kendi iyi iside iyi,valla oyleyse sirf bu yuzden ayrilicaksa yol iste diyebildim ve isin komik tarafi bendede ondada olmamasi icin saglik problemi yok.
Hepinizin guzel kalbinw fikrine tessekurler aynen her haddini biksin ben yoluma bakarim ya nasip diycem onlara o kadarGeçen 20 sene sonra çocuğu olan bir ablayla konuştum istiyorsanız Rabbim kısmet eder inşallah. Böyle kişilerin de ağzının payını verip susturun arkadaşlar güzel örnekler vermiş seçin beğenin kullanın içinden :)
Ben otur insanlara aciyorum kendilerine bakmadan baskasini mutsuzluguyla mutlu olan tipler .Seni gördükten sonra insandan soğuduk çocuk yapmadık deseydin ya Böyle insanların yumuşak karnına vurmayı marifet sayan tiplerden nefret ediyorum.
Yok canim gorusmuyoruz artik baglari kopardim attim kökündenPislik kocakarı lanet. Gorusuyormusun kayinvalide ile?
Hemde nasil hemde nasillllAllah akil fikir versin herkese zor cahil insanlarla ugrasmak