Seni Diliyorum ..

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
116
Almanya
Bir yil daha tükendi sensiz BEBEGiM .

Yirtip atarken icimizin acimadigi takvim yapraklari gibi , bir bir döküldü umutlarim dallarindan .Ícimi acita acita ...

Bir yas daha büyüdü doganlar . " Simdi olsaydin bu yasta olacaktin " dedigim cocuklar...

Ben ` sensiz ´ bir yil daha yitirdim , ` senli ´ gecmesini umut ettigim kalan ömrümden ...

Yeni yil mutlu etmez beni hic , uzun zamandir bu sebepten ...

Herseye yeniden baslarmiscasina yoruluyorum her Ocagin 1'inde .

Senin icin attigim adimlari , durup durup yeniliyorum her dönemecte .

Yeni bir yila degil , senin icin yepyeni savaslara giriyorum .

Yeni yilda Rabbim'den bana SENí diliyorum ...

Tüm bebek hasreti cekenlere de ...

En kisa zamanda gell ...

Son düzenleme:
aynen öğle içimizde olan ses anlatamadığımız kalbimizden geçen tüm varlığımızla yalvaralım RABBİMİZE bizide mahrum etmesin bu sevinçten hayırlısıyla çok güzel anlatmışsın ağladım okurken

Ömrümüzün güneşi bu yıl doğsun inşallah evlerimizi ısıtsın, dört duvarımız yuva olsun artık..

canim benim ya okuyunca cok kötü oldum insallah bu yil rabbim seninde yuvani neselendirir bunu cani gönülden diliyorum...

canim benim ya okuyunca cok kötü oldum insallah bu yil rabbim seninde yuvani neselendirir bunu cani gönülden diliyorum...

Allah razi olsun canim yaa ...

Insallah tüm evlat özlemi ceken herkes 2011 de anneligi tadar ..

Evladi olanlara da Rabbim saglikli , uzun ömürler versin ..

Seninkileri de öpüyorum sevgiylee ... :16:

çok güzel yazmışsın. Gün içerisinde defelarca bebek hasreti çektiğim aklıma geliyor. Ne kadar işler olursa olsun. Her adet dönemimde gecikmeler heyacanlandırıyor. Sonu hüsran...aklım hep onda. Yeni yılda allahım nasip etmişse olur inşallah. Hepimize , tüm annelik hasreti çekenlere allahım bebek kokusu almayı nasip eder. Inşalaah.

arkadaslar Rabbim hepımıze saglıklı ve hayırlı evlatlar verır ınsallah 2011 de.bu yıl bızım anne oldugumuz yıl olur ınsallah.bende cok ıstıyorum bunu.

silam sızın problem ne canım.Rabbim sıfamızı versın bebeklerımızıde beraberınde versın

arkadaslar Rabbim hepımıze saglıklı ve hayırlı evlatlar verır ınsallah 2011 de.bu yıl bızım anne oldugumuz yıl olur ınsallah.bende cok ıstıyorum bunu.

silam sızın problem ne canım.Rabbim sıfamızı versın bebeklerımızıde beraberınde versın

Amin canim sagol ... Cümlemize ...

Ben 10 senedir evliyim . Evliligimin 2. yilinda tüp bebege basladik ..

Esimin sperm hareketsizligi nedeniyle ..

Hala bir evlat sahibi olabilmek icin ugrasiyorum ..

Rabbim insallah bir gün hepimize nasip eder.

Amin canim sagol ... Cümlemize ...

Ben 10 senedir evliyim . Evliligimin 2. yilinda tüp bebege basladik ..

Esimin sperm hareketsizligi nedeniyle ..

Hala bir evlat sahibi olabilmek icin ugrasiyorum ..

Rabbim insallah bir gün hepimize nasip eder.

amin canım .ama sorun sadece hareketsızlıkmı.yani 0 hareketle normal yoldan hamıle kalınabılıyor.yanı bence baska bır sebebı olabılır.esıne hıc dna fragmantasyon testı yaptrdılarmı.DFI yanı spermlerdekı dna kırıklıgı testı.yaptrmadıysanız bırde onu yaptırın.bu arada esınde varıkosel falan varmı.

silam arkadaşım okadar güzel anlatmışsınki 8 yıldır aynen her 1 ocakta rabbimden onu diliyorum ama takvimden yapraklar tek tek gidiyor ama o hala gelmiyor :50:

inşallah sana buradaki arkadaşlarıma bana ve tüm evlat hasreti çekip ugraşanlara rabbim bebeklerini nasip etsin

çok güzel yazmışsın hepimizin içimizdeki dileğimizi dışa yansıtmışsın
rabbim gönlümüzün muradını versin aminnnnnnnnnnnnnn.

sılamcım huzun coktu ıcıme senın yazılarını gorunce
hepımız aynıyız bende artık 6 oldum yaa ocak 1den sonra
allahım hepımızın yar ve yardımcısı olsun hepımıze saglıklıcı hayırlı evlatlar versın ınsallah
kucagımıza alıp vatana dınıne mıllete ıyı bır ınsan olması ıcın ugrasmamızı nasıp etsın

asumancım allahım evlatlarını hayırlı uzun omurlu eylesın bızede dua et emı canımsın

canim benim....ne guzel yazmissin...tek duam bebegim artik..Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin..bizi evlatsizlikla sinamasin insallah....

Bir yil daha tükendi sensiz BEBEGiM .

Yirtip atarken icimizin acimadigi takvim yapraklari gibi , bir bir döküldü umutlarim dallarindan .Ícimi acita acita ...

Bir yas daha büyüdü doganlar . " Simdi olsaydin bu yasta olacaktin " dedigim cocuklar...

Ben ` sensiz ´ bir yil daha yitirdim , ` senli ´ gecmesini umut ettigim kalan ömrümden ...

Yeni yil mutlu etmez beni hic , uzun zamandir bu sebepten ...

Herseye yeniden baslarmiscasina yoruluyorum her Ocagin 1'inde .

Senin icin attigim adimlari , durup durup yeniliyorum her dönemecte .

Yeni bir yila degil , senin icin yepyeni savaslara giriyorum .

Yeni yilda Rabbim'den bana SENí diliyorum ...

Tüm bebek hasreti cekenlere de ...

En kisa zamanda gell ...

teşekkürler ne güzel duygularımı dile getirmişsin........... ağlamaklıyım......... 2011 hepimizin beklentileri gerçek olsun.....

canim benim....ne guzel yazmissin...tek duam bebegim artik..Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin..bizi evlatsizlikla sinamasin insallah....

Amin canim ... Ìnan bana bir gün bitecek bu özlem , bu hasret..

Evladimizin yaramazliklarina tebessümle bakarken , sükürler edicez ve tüm bekleyenlere de en icten dualarimizi göndericez ...

teşekkürler ne güzel duygularımı dile getirmişsin........... ağlamaklıyım......... 2011 hepimizin beklentileri gerçek olsun.....

Asil ben tesekkür ederim canim ..

Allahin izniyle 2011 de hepimizin yüzü gülecek .. :69:

silam arkadaşım okadar güzel anlatmışsınki 8 yıldır aynen her 1 ocakta rabbimden onu diliyorum ama takvimden yapraklar tek tek gidiyor ama o hala gelmiyor :50:

inşallah sana buradaki arkadaşlarıma bana ve tüm evlat hasreti çekip ugraşanlara rabbim bebeklerini nasip etsin

çok güzel yazmışsın hepimizin içimizdeki dileğimizi dışa yansıtmışsın
rabbim gönlümüzün muradını versin aminnnnnnnnnnnnnn.

sılamcım huzun coktu ıcıme senın yazılarını gorunce
hepımız aynıyız bende artık 6 oldum yaa ocak 1den sonra
allahım hepımızın yar ve yardımcısı olsun hepımıze saglıklıcı hayırlı evlatlar versın ınsallah
kucagımıza alıp vatana dınıne mıllete ıyı bır ınsan olması ıcın ugrasmamızı nasıp etsın

asumancım allahım evlatlarını hayırlı uzun omurlu eylesın bızede dua et emı canımsın

Bütün dualariniza amin diyorum ...

Burdan aldigim tüm hamile haberleri beni mutlu ediyor..

Ìnsallah en kisa zamanda sizin mutlulugunuza da tanik olma dilegiyle .. Hepinizi :71:

slm silam
nasilsin
görüsmeyeli ne yaptin
hala bizde birsey yok
bu yaz isatanbul fertijinde tekrar denemeyi düsünüyoruz
fertijin hakkinda bilgin varmi
senin emruyolarin mayadami
biz ikisene önce orda yaptirdik ama olmadi
birde dr. osmana sinir oldum sadece para icin yapiyo isini sanki!!!!
o yüzdn bu sene fertijine tekrar gitmeyi düsünüyorum sen ne dersin
bilgilerin icin simdideen sagol
rabbim hayirlisini versin amin
slm ve dua...

Back
X