• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni döverim,yaramaz, şimarik! Cocuklara ne zaman birey gibi davranmayi ögrenecek bu millet?

Ben 3 çocuk büyüttüm kimi zaman baş edemedim,Ama kimse çocuklarıma öyle hitap edemez.Anne olarak" bak döverim,şimdi geliyor terlik" dedim ama anneyim ben evlatlarına bunu aramızda tolere edebilirim. Bir başkası buna karışıp söz sahibi olamaz.Millet olarak herşeye söz söyleme hakkımız var sanıyoruz ama yok.İstisnalar hariç herkes evladını iyi yetiştirmek ister o bilinctedir.Başkalarinin aklına gerek yok.

Iyi aksamlar,

Bugün metrodayim oglumla (3 yasina girecek aralikta) sürekli yerden cöp kaldirmak istiyor. Müdahale etmeye calistim, oglum yapma düzgün anlatiyorum olmuyor. Herneyse sonra hic tanimadigim bir yabanci kadin; bana baksana seni döverim heeeee yaramazlik yapma. Ben ŞOK! seni döverimde ne demek oluyor dedim. Cocuguma ben bile seni döverim, yaramaz lafini kullanmazken siz kim oluyorsunuzda böyle konusuyorsunuz dedim. Kadinda demezmi napim yaramaz cocuksa diye. Ay inanin varya tutamadim kendimi agzima geleni söyledim. Hala cok sinirliyim. Yaramaz, seni döverim. Biktimmmmmm bu laflardan. Yaramaz lafini ben kullanmazken yabanci kim oluor ya? Madem hosuna gitmedi in metrodan. Cok doluyum arkadaslar..
Kadin haksiz ama sende baya bencilsin.. ne demek insin metrodan🙄pardon babanin tapuli mali mi ajabaa? Suan bence bize anlatmadigin baska seylerde olmus.

Kimse kimsenin çocuğuna laf etmesin bacılar yani eğer bir kadin koca bir kadin şunu diyorsa demek ki bizimdir o kadina okkalı bir tokat geçirme hakkımız var dimi millet ne meraklı haddi hududu olmayan şeylere karışmaya ya benim kızım yeni yeni yürüyordu e çocuk böyle penguen gibi yürüyor o dönem havaalanında bir adam bizi durdurup hanımefendi çocuk sakat mı demişti sırf bunun için bizi durdurmuştu yani pes dedim
Dimi? Cocuk yanindayken o okkali tokat seni bulursa olan cocuguna olacak haberin yok. Ne meraklisiniz siddet gostermeye.. kadin haksiz ama cocugunun yaninda gisterecegin ornek davranis okkali tokat degil hanfendi

Ammaaa abarttınız be. Nolmus bu zamane annelerine. Bu çocuklar bi kac yıl sonra öyle bir tepenize çıkacakki. Ana baba demeyecekler, takmayacaklar. Hatırlarsınız bu satirlari
Valla benim annem babam bana hiç vurmadı kimseye bagirtmazlardi hatta büyükanneler dedem de cekinirdi babamdan ben hiç daha babamın annemin karşısında bagirmadim açıkçası cekinirim hiç vurmadilar tabi ki kizdiklari oldu ama başkalarına kızdırmadilar saygı ve terbiyeyi anne baba verir çocuğa

Ananem yazmış zannettim 🤣 resmen onun sesiyle okudum . Uzun zaman içerisinde hiçbir çocukla bir araya gelip büyümesini gozlemlemediginizi tahmin ediyorum bence o yüzden bu kadar sertsiniz . Bazı çocukları yetiştiren anneleri burda savunamam ama çocuklar da makine değil öyle otur kalk diyebileceğimiz o tokat atılan gözüne bakınca susturulan çocuklar ilerde işte kendini ifade edemeyen , annesinin sözünden çıkmadığı gibi büyüyünce de başkasının buyruğu altına giren ,ozguvensiz ,yetişkin olamamış ve en kötüsü kendisini sevmeyen önemsemeyen bireyler oluyorlar .
Bu kadar sert olmasamda kurallar olmali ve cocuklarda o kurala uymalilar bence. Bunun cocukla buyuyup buyumemeyle ilgisi yok.

Tabiiki eski
Nesiller super yetismedi, bastirilmis korkutulmus ama simdikilerde cocukta bir birey diye diye kafamiza saapsa ses etmiyorlar😐😂 herseyin orta yolu iyidir. Cocuk cocuklugunu yasasin ama her simarikligida herkese sevimli gelmiyor yani.

Bu kadar sert olmasamda kurallar olmali ve cocuklarda o kurala uymalilar bence. Bunun cocukla buyuyup buyumemeyle ilgisi yok.

Tabiiki eski
Nesiller super yetismedi, bastirilmis korkutulmus ama simdikilerde cocukta bir birey diye diye kafamiza saapsa ses etmiyorlar😐😂 herseyin orta yolu iyidir. Cocuk cocuklugunu yasasin ama her simarikligida herkese sevimli gelmiyor yani.
Ya tabi ki çocugun her isteğini yapmak çözüm değil ama vurmak da değil ben annemden babamdan hiçvir zaman bir tokat yemedim ama otoritelerini hep hissederdim . Orta yolu bulmak lazım her dediklerini yapmamak lazım ama başkasının çocuğuna seni döverim bak demek kızmak çok anormal

Ya tabi ki çocugun her isteğini yapmak çözüm değil ama vurmak da değil ben annemden babamdan hiçvir zaman bir tokat yemedim ama otoritelerini hep hissederdim . Orta yolu bulmak lazım her dediklerini yapmamak lazım ama başkasının çocuğuna seni döverim bak demek kızmak çok anormal
O teyze zaten haksiz, belli ki cahil biri..

Milletce orta yolu bulamiyoruz bence.. ya cok sert anne babayiz ya da kendi cocuklarina itaat eden kole anne babayiz😐

Madem hoşunuza gitmedi siz inin metrodan.
Kimse sizin şımarık çocuğunuzun gürültüsünü çekmek zorunda değil, kadın dayanamamış en sonunda.
Ben de çok yoruldum artık otobüste, uçakta, trende anne babalarının eğitemedigi çocukların gürültüsünü çekmekten.
Bende insanların bu kendisi beğenmiş, her oto b.oka maydonoz olma huyundan illallah ettim. Dünya çocuklarımızın etrafında dönmediği gibi çok eğitimli! büyüklerin etrafında da dönmüyor...ille de edep, ille de edep diyorum...

Valla benim annem babam bana hiç vurmadı kimseye bagirtmazlardi hatta büyükanneler dedem de cekinirdi babamdan ben hiç daha babamın annemin karşısında bagirmadim açıkçası cekinirim hiç vurmadilar tabi ki kizdiklari oldu ama başkalarına kızdırmadilar saygı ve terbiyeyi anne baba verir çocuğa
Vursun diyen kim??? Böyle bi laf dedi diye abartı abartı agzina geleni saymak falan komik . Bize de kimse bagirmadi ama kurallarimiz vardı.Miletin aman ozguvensiz olur diye sesini çıkaramadığı çocukları ergenlikte görüyoruz.

Vursun diyen kim??? Böyle bi laf dedi diye abartı abartı agzina geleni saymak falan komik . Bize de kimse bagirmadi ama kurallarimiz vardı.Miletin aman ozguvensiz olur diye sesini çıkaramadığı çocukları ergenlikte görüyoruz.
Sesini cikaramamak ayrı başkasının çocuğuna seni döverim yaramaz çocuk diye konuşmak ayrı . Herkes kendi çocuğunu egitmekle mükellef. Abarttiniz demişsiniz ya ortada abartı birşey görmüyorum haddini bilmek önemli şimdi biz yolda gordugumuz bir yetiskine seni döverim bak demiyorsak çocuğa da diyemeyiz . Ayrıca sesini cikaramamaktan bahsetmedim o çocukta bir insan ya ona sevgi ve saygıyla yanaşmaktan bahsettim

Bu hiç de guncelligini yitirebilmis bi konu degil. Son yillarda yaramaz çocuk modasi var düşük bel gibi yapıştı kaldılar kıçımızda. Surekli artan nufus yüzünden burun burunayiz. Eskiden annelerimiz misafirlikte bi bakardı sıkıysa şımar hadi. Tek bakış yetiodu. Ben anlamiorum nasi zapdedemiosunuz da bu aklı olmayan bit kadar çocuklarınız surekli b.ktan bi fikri var? Yerden çöp kaldirmak ne mesela tut oturt oturtamiosan ilerde asıl senin başına bela bu çocuk simdi dinlemeyen koca adam olunca hiç dinlemez.
Ağaç yaşken eğilir. Anadan korkmuyorlar babadan korkmuyorlar teyzeden amcadan dededen nineden hic korkmasinlar ee ne olacaklar böyle bu kadar özgürlüğün sonu kötü.
O kadar dogru ki.. o kadar ki.
Babam gecen berbere gitmis, berberde kosan bir cocuk görüyor soruyor. Berberin ogluymus. Annesi kemoterapi görüyormus kansermis. Tabii bakıcılara durum yok. “Hanım hastanede cocuk bende” diyor. Babamda cocugu aldıgı gibi eve getiriyor benim hanım halleder sen isini yap diye. Cocuk bir haftadır bizde.
Bu 1 hafta bana zindan oldu. Yazık annesi yok basında diyip vicdan mastürbasyonu yapıyorum ama yok olmuyor öyle gıcık cocuk. Evde degil ormanda beslenmelik, hayvanat bahcesine atacan bunu. Ciyak ciyak susmuyo bagırıyo, emir veriyor ne annesi bakabilmis ne babası ne bakıcıları. Zaten evde kedim var çok stresli bi kedi degil ama bu bebeden iyice stres oldu.
Zaten coluga cocuga tahammülüm yok, bebe yapmak baslı basına cehalet isi. Bu cahil ana babanın sigortalarıda cocuklar oldu.

Maşallah pedagogları ağlattınız. Karşınızda evcil hayvan mı var tut oturt ne demek? Mesela biz sizinle aynı ortamda olsak ben sizin sözünüzden rahatsız olunca sizi bi tutup oturtsam siz de terbiye olup o sözü bi daha söylemeseniz ne hissedersiniz,? Terbiye mi olursunuz yoksa korktuğunuz/utandığınız için mi yapmazsınız? Çocukta birebir aynı şeyleri hissediyor. Bence sizi o kadar hırpalanmış, hiçe saymış ki aileniz şimdi saygı duyulan çocukları görünce onlara içten içe nefret duyuyorsunuz

Ayrıca çocuğa sınır koymak demek çocuğun sınırlarını eze eze varlığını yok edip pasif durumuna düşürüp daha sonra da 'benim evladım çok uslu' diye böbürlenmek değildir. Delikanlı olup asi olunca tutup oturtamazsınız çocuğu. Ancak davranışlarının nedenlerini sonuçlarını bilen bir ergen sizi dinler. Daha sonra ergenlikte bu çocuk neden asi, bu çocuk neden çok pasif, bu çocuk neden bizle birşey paylaşmıyor diye sorup durursunuz
Evcil hayvan diyip neyin örneğini veriyosunuz siz?
Evcil hayvan beslediniz mi? Kucağınıza alıp oturtulabiliyo musunuz?
Ben kedimi alıp otutturmaya çalışsam evin içinde bi suikast düzenler beni parçalara ayırır örneğe bak çay demle ya.

Kimse sizin çocuğunuzu azarlayamaz.
Siz de kimseye beğenmiyorsan metrodan in diyemezsiniz.
İki tarafta haddini aşmış.

Evcil hayvan diyip neyin örneğini veriyosunuz siz?
Evcil hayvan beslediniz mi? Kucağınıza alıp oturtulabiliyo musunuz?
Ben kedimi alıp otutturmaya çalışsam evin içinde bi suikast düzenler beni parçalara ayırır örneğe bak çay demle ya.
Evet kör bir kedim var ellerinizden öper ☺️ çay demleyin şimdi ☺️

Iyi aksamlar,

Bugün metrodayim oglumla (3 yasina girecek aralikta) sürekli yerden cöp kaldirmak istiyor. Müdahale etmeye calistim, oglum yapma düzgün anlatiyorum olmuyor. Herneyse sonra hic tanimadigim bir yabanci kadin; bana baksana seni döverim heeeee yaramazlik yapma. Ben ŞOK! seni döverimde ne demek oluyor dedim. Cocuguma ben bile seni döverim, yaramaz lafini kullanmazken siz kim oluyorsunuzda böyle konusuyorsunuz dedim. Kadinda demezmi napim yaramaz cocuksa diye. Ay inanin varya tutamadim kendimi agzima geleni söyledim. Hala cok sinirliyim. Yaramaz, seni döverim. Biktimmmmmm bu laflardan. Yaramaz lafini ben kullanmazken yabanci kim oluor ya? Madem hosuna gitmedi in metrodan. Cok doluyum arkadaslar..
Ayrıca konu sahibi ikinizde birbirinizden betersiniz. Sen benim çocuğumu azarlayamazsın sen kimsin edalarıyla bir fahriye evcen kekoluğu çökmüş üstünüze.

Hay yaaaaaaaa hayyyyyy yaaaa 2016 konusu mu bu ya? Kim hortlattı bunu ya oturdum konu sahibi ne yazacak diye bekliyorum

Back
X