seni hiç aldatmadım..?

Bence bilinçaltinda daha önce yaşadığı bir direnmeyi anlatmıs. Genelde insanların kafalari iyiyken bilinçaltlarini da kusuyorlar.
muhtemelen bir sekilde birisi onu bu yola yönlendirmeye çalışmış o ise sizi düşünerek reddetmistir. Benim aklıma gelen bu..
Cok üzülüp dert etmeyin bana kalırsa..

nasıl aldatmaya yeltenmişti daha önce?

Gecmiste böyle bir durun yasamissiniz , ickiliyken duygusala baglamis ve soylemis aldatmadigini..
Bence buyutecek birsey yok.

Eşi gittiği bir seminerde kendine yakın davranan bir kadına karşılık vermiş ama sonra ben ne yapıyorum diye düşünüp kendini toplamış. Kocan hala vicdan azabı çekiyor belli ki.

cinsellik yaşanmadı ise aldatmak saymamış olmalı ki
çakır keyif haliyle bile buna inandırmış kendini
geçmişe madem sünger çektin
o halde her tırnak tarbesinde o yarayı kanatma
tabiki senin elinde değil
yara orda durduğu müddetçe sızısı yürekte kalıcak
ama en azından bunu tekrar tekrar dilinize getirmeyin

güzel düşünelim güzel olsun..
Aldatma birazda zihinde bitiyor..
Belki gerçekten öyle bişeye niyetlenmedi ama görüntü onu çağrıştırdı ve siz yanlış anladınız..
içinizi ferah tutun..inşallah aldatmamıştır...

Adam emin olmanı tamamen unuttrmak istems ne var bunda .. deseydin bindan sonra gözle bile aldatma..

İçkiliyken söylenen şeyleri çok ciddiye almamalısın.

diğer konunu bilmiyorum ama insanlar alkollü iken bilinç altındakileri tereddütsüz söylerler aldatmadım diyorsa aldatmamıstır diye düşünüyorum

çok kafanıza takmayın, sizi üzdüğü için vicdan azabı duyuyor. alkollüyken genelde kafaya takılanlar ortaya çıkar, demek ki sizi üzdüğü için o daha çok üzülmüş.

Okurken o anı ben yaşadım sanki bir tuhaf oldum ya.
Aldatmış mı aldatmamış mı bir şey diyemem ama üzüldüğü kesin..

sarhoşlar yalan söylemez
demek ki seni gerçekten hiç aldatmamış
dediğinize göre yeltenmiş sanırım siz de affetmişsiniz
onu demek istiyor olabilir
gerçekten seni aldatmadım, yeltendiğim içinse pişmanım demek istiyor bence

aldattım deseydi mutlu mu olacaktınız ?anlamadım...

belli ki size göre oldukça keyifli bir gece olmuş.. bu gecenin sonunda da size içinden geçenleri söylemiş...
pişmanlıklarını, zamanında yapmaya kalktığı hatayı unutmadığını belirtmiş...
kötü bir şey yok ki...
bu kadar karalar bağlayacak, mesajlara cevap vermeyecek ne var ben hala anlayamadım :)

adam üzgün.. adam seviyor sizi.. adam yaptıklarından pişman... adam azap çekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…