nasıl aldatmaya yeltenmişti daha önce?eşimle son 1 aydır güzel günler gecirdik , yakındığım bir çok huyunu törpüledi. bana ilgisi arttı sevgili gibi olmaya başladık adeta, dün gece taksime gittik canlı muzik dinleriz falan diye saat 10 gbı çıktık müzik alkol biraz çakırkeyif modundayken bir kaç bardak daha içtik çok sık içen çift değiliz ayda yılda bir tabiri caizse.. eşim durmadı içti içti benden fazla.. neyse taksimde elele yürürken kahkaha eşliğinde birden durdu yüzüme baktı ve seni hiç aldatmadım dedi. o kadar kötü oldum ki ne yapacağımı şaşırdım neyın nesıydı şimdi bu ?ağlamaya başladım bu halde araba kullanamazdık girdik bir kahve içtik konuştuk nıye boyle yaptın zehır ettın geceyı dedım hala senı aldatmadım dedı kızlar ben unutmaya çalışırken nıye böyle birsey söyledi... daha ıyı yapmadı beni aklınd ne vardı ki ?? aldatmak illaki yatağa girmek mi? o yola niyet etmişti benim kocam konuyu kapattık süründürdüm affettım ınandım ona fakat niye durup duruken böyle birşey bilinçaltında ne var bu adamın? yoksa vicdan azabımı? şuan işteyiz hiç konuşmadık mesaj fln atıyor cev ap vermıyorum
eşimle son 1 aydır güzel günler gecirdik , yakındığım bir çok huyunu törpüledi. bana ilgisi arttı sevgili gibi olmaya başladık adeta, dün gece taksime gittik canlı muzik dinleriz falan diye saat 10 gbı çıktık müzik alkol biraz çakırkeyif modundayken bir kaç bardak daha içtik çok sık içen çift değiliz ayda yılda bir tabiri caizse.. eşim durmadı içti içti benden fazla.. neyse taksimde elele yürürken kahkaha eşliğinde birden durdu yüzüme baktı ve seni hiç aldatmadım dedi. o kadar kötü oldum ki ne yapacağımı şaşırdım neyın nesıydı şimdi bu ?ağlamaya başladım bu halde araba kullanamazdık girdik bir kahve içtik konuştuk nıye boyle yaptın zehır ettın geceyı dedım hala senı aldatmadım dedı kızlar ben unutmaya çalışırken nıye böyle birsey söyledi... daha ıyı yapmadı beni aklınd ne vardı ki ?? aldatmak illaki yatağa girmek mi? o yola niyet etmişti benim kocam konuyu kapattık süründürdüm affettım ınandım ona fakat niye durup duruken böyle birşey bilinçaltında ne var bu adamın? yoksa vicdan azabımı? şuan işteyiz hiç konuşmadık mesaj fln atıyor cev ap vermıyorum
eşimle son 1 aydır güzel günler gecirdik , yakındığım bir çok huyunu törpüledi. bana ilgisi arttı sevgili gibi olmaya başladık adeta, dün gece taksime gittik canlı muzik dinleriz falan diye saat 10 gbı çıktık müzik alkol biraz çakırkeyif modundayken bir kaç bardak daha içtik çok sık içen çift değiliz ayda yılda bir tabiri caizse.. eşim durmadı içti içti benden fazla.. neyse taksimde elele yürürken kahkaha eşliğinde birden durdu yüzüme baktı ve seni hiç aldatmadım dedi. o kadar kötü oldum ki ne yapacağımı şaşırdım neyın nesıydı şimdi bu ?ağlamaya başladım bu halde araba kullanamazdık girdik bir kahve içtik konuştuk nıye boyle yaptın zehır ettın geceyı dedım hala senı aldatmadım dedı kızlar ben unutmaya çalışırken nıye böyle birsey söyledi... daha ıyı yapmadı beni aklınd ne vardı ki ?? aldatmak illaki yatağa girmek mi? o yola niyet etmişti benim kocam konuyu kapattık süründürdüm affettım ınandım ona fakat niye durup duruken böyle birşey bilinçaltında ne var bu adamın? yoksa vicdan azabımı? şuan işteyiz hiç konuşmadık mesaj fln atıyor cev ap vermıyorum
İçkiliyken söylenen şeyleri çok ciddiye almamalısın.eşimle son 1 aydır güzel günler gecirdik , yakındığım bir çok huyunu törpüledi. bana ilgisi arttı sevgili gibi olmaya başladık adeta, dün gece taksime gittik canlı muzik dinleriz falan diye saat 10 gbı çıktık müzik alkol biraz çakırkeyif modundayken bir kaç bardak daha içtik çok sık içen çift değiliz ayda yılda bir tabiri caizse.. eşim durmadı içti içti benden fazla.. neyse taksimde elele yürürken kahkaha eşliğinde birden durdu yüzüme baktı ve seni hiç aldatmadım dedi. o kadar kötü oldum ki ne yapacağımı şaşırdım neyın nesıydı şimdi bu ?ağlamaya başladım bu halde araba kullanamazdık girdik bir kahve içtik konuştuk nıye boyle yaptın zehır ettın geceyı dedım hala senı aldatmadım dedı kızlar ben unutmaya çalışırken nıye böyle birsey söyledi... daha ıyı yapmadı beni aklınd ne vardı ki ?? aldatmak illaki yatağa girmek mi? o yola niyet etmişti benim kocam konuyu kapattık süründürdüm affettım ınandım ona fakat niye durup duruken böyle birşey bilinçaltında ne var bu adamın? yoksa vicdan azabımı? şuan işteyiz hiç konuşmadık mesaj fln atıyor cev ap vermıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?