Ne yapacağımı bilemiyorum kızlar. Bes ay once bir çocukla tanıştık. Bes aydır görüşüyoruz. Beni daha once ki konumdan biliyorsunuzdur belki. Muhafazakar bir aile yapım var. Ve aile kurallarım cok katı. Sevgililik gezmek tozmak yasak. Sadece kişiyi ya görücü usulü ya da tanıyip konuşsan bile cok uzatmadan resmiyete dökmem gerekiyor. Ailem bu sekilde. Özellikle de cok cok katı bir annem var.
Her neyse ben çocukla tanıştım. Ama dogal olarak cocuğa direkt gel beni iste diyemedim. Ayıp sonuçta kendini yamar gibi olacaktı. Cocukta yavaş yavaş tanıyip ailesine açıklayacağını söyledi. Ciddi biriydi. Küçük de degil. Ayrıca ailesi ve cevresi geniş biri.
Bir kaç ay anneme çaktırmadan görüştüm. Ama artık zor oluyordu annem cok katı biri ve eve giris çıkış saatlerim bile bellidir. Bu arada yasım 24. Oyle küçük de degilim :)
Anneme de saygısızlık olmasın diye aileme açıkladım bu kişiyi. O da ailesine söyledi. Ama cocugun ailesi tanınan zengin bir aile. Haliyle hic tanımadıkları bir ailenin kızına hemen olur diyemezler. Tanısın iki tarafta birbirini dediler. Hani araştırma tarzında. Ama gel gor ki benim annem tutturdu çocukla tanışacağım diye. Ya annemi biliyorum. Cok sert biri. Cok katı. Beni bu yasa kadar hep yaralayip üzecek seyler soyleyen ve kizinca gözü hic birşeyi göremeyen biri. Annem bana diyor ki çocukla buluşacağım tanışacağım. Ve sen masada olmayacaksın. Ben tek konuşacağım.
O kadar çekindim ki kivirmaya basladim. Iste yok cocuk kaza yapmis yok ısı çıkmış gelemiyor diye.
Haliyle annemde bu sefer hepten çıldırmaya başladı.
Bugun son raddesi oldu. Annem çıldırmış gibi bana sen kendini guzel mı sanıyorsun seni istemiyor gönül eğlendiriyor bu adam seni isteyen adam bu kadar zaman uzatmaz gelir ister diye cok kırıcı seyler söyledi bağırarak.
Bu arada size sunu da söyleyeyim. Hayatımda ki kisi benim cogu seyimi bunca ay ceken biri. Ben alingan Trip atan annem den kaynaklı korkak ve cok zor güvenen biriydim. Bu cocuk bana karsi hep alttan aldı. Bitme noktasına geldik iki kez. Ikisinde de sans verdi.
Annem neden boyle. Canımı neden yakıyor. Ben nasıl bas edeceğim. Annem bundan önceki ilişkilerimde de yani konuştuğum en ufak erkekte de olay çıkarmış biriydi. Hatta erkegi bırak kız arkadaslarımı bile tehdit eder ailelerini arar kızımla kızınız konuşmasın diye rezil ederdi hep.
Bu cocuğu ben seviyorum. En azından onunda beni sevdigini biliyorum. Ama annem onun beni istemediğini beni kimsenin istemeyecegini benimle evlenmeyecegini söylüyor üstelik cocugun dolandırıcı oldugunu falan bile iddia ediyor.
Ne yapacagım kızlar ben cok canım yaniyo