- 15 Temmuz 2024
- 54
- 23
- 3
- 29
- Konu Sahibi alinsizenick
-
Selamlar. Yakın zamanda 3 yıllık evliliğe giden ilişkim bitti. Evlilik yolundaydık. Ne olduysa ex kişi aşkımdan ölüp bitiyorken seni kullandım diye bitirdi. Bu adamdan nefret ediyorum şu anda ama felaket derecede de acı çekiyorum. Bu acıdan nasıl kurtulurum? Her şeyim olmuştu beyefendi. Ayrılalı 15 gün oldu. Tekrar bir araya gelme gibi bir durum da asla söz konusu değil.
Hiç bilmiyorum niye yaptı hiç mi sevmedi. Felaket yaralıyımSeni kullandım diye bitirmek mi? Bu nasıl bir adilik? Siz ne dediniz? Ne gibi kullanıyordu sizi?
cinsel anlamda mı kullandı?Hiç bilmiyorum niye yaptı hiç mi sevmedi. Felaket yaralıyım
Evet ama sonuçta karşılıklı rıza vardıcinsel anlamda mı kullandı?
Küçük prensteki diyalog geldi aklımazamanla tüm acılar unutulur. Şu an zor ama geçecek zaman tanıyın sadece kendinize
kendince kullanmış sende sonuçta yaşadın birşeyler erkekler ne kadar beyinsiz ya sende onu kullanmış oldun o zaman.Evet ama sonuçta karşılıklı rıza vardı
Acı çekmeyi bile kendime hakaret olarak görüyorum. Ama acı çekiyorum yine dePisliğe bak seni kullandım ne demek ya. Allah kurtarmış de şükür namazı kıl konu sahibi. Şu cümleyi okuyunca nasıl bir beladan kurtuldum diye sevinmen gerekir zaten ne acısı daha.
Paranız için falan mı yaklaştı? Hiçbir falsosunu görmemiş miydiniz? Emin misiniz?Hiç bilmiyorum niye yaptı hiç mi sevmedi. Felaket yaralıyım
Çok teşekkür ederim.Küçük prensteki diyalog geldi aklıma
Acıların kırk gün sürecek diyordu
Kırk gün sonra geçecek mi
Hayır alışacaksın kalbimi bırakmıştım bu kitaba
15 gğn girmiş 25 gün kalmış dayan, şükret ki böyle bir pislikten yol yakınken kurtulmuşsun
İnsan ölüme bile alışıyor biraz sık dişini zamanla geçecek eskisi kadar acıtmayacak
Sana kocaman sarılıyorum
İkimiz de çalışan insanlarız. Evlilik mi istemiyordu bilmiyorum o zaman deseydi. Böyle daha mı iyi oldu yani?Paranız için falan mı yaklaştı? Hiçbir falsosunu görmemiş miydiniz? Emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?