seni seviyorum sadece bil....

CakmaKleopatra

asabiyim kompleksliyim!!!
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2007
818
1
96
Çek Cumhuriyeti
Her şeye rağmen tutunmuştuk birbirimize yanımda kalacağına dair sözler vermiştin her günümüzü birlikte geçirmiştik çok sevmiştik herşeyden önemlisi kırgınlıklarını üzüntülerini neşeni sevincini hayatını yemeğini işini işsizliğini haytındaki herşeyi paylaşmıştım bir gün seni mutsuz edebileceğim hayatımın sonu demekti hiç mutsuzda etmedim zaten ama gün geldi ayrılığın çanları bir taş gibi vurmaya başladı beynimin ve gönlümün duvarlarına neydi seni gitmeye iten sebep neydi beni böyle hayata küstürecek gerçek bilmiyorum hani çok sevdiğin bir insan ölürde boğazına bir acı saplanır sanki bütün vücudunu parçalara ayırırlar o acıyı tüm benliğimde hissettim sen giderken kal desemde bir şey değişmeyecekti ve sen gidecektin gittinde ama yinede bil ey yar seni sevmekten hiç bıkmadım usanmadım her sabah hayalini gözlerimde yaşatmaktan utanmadım seninle yaşadıklarımdan SON KEZ SÖYLÜYORUM DUY!!! SENİ ÇOK SEVDİM BUNU BİL AMA BENDE YOLUMU SENİN OLMADIĞIN BİR YÖNE ÇEVİRİYORUM YÜREĞİMDEN EKSİLMEYECEKSİN HOŞÇAKAL BAL GÖZLÜM HOŞÇAKAL İMKANSIZ AMA ÖLÜMSÜZ SEVDAM!!!!!!!!!!

hayatım anlıyorum seni ama sonu olmayan bi gidiş yaptın artık üzülmeye değmez kendine bebeğine yazık bundan sonra bebeğin için yaşıcaksın tutunucaksın hayata kural bu başka yolu yok ağlamak üzülmek nereye kadar üzülünce geri dönücekmi herşey hayır :mymeka:

hayatım anlıyorum seni ama sonu olmayan bi gidiş yaptın artık üzülmeye değmez kendine bebeğine yazık bundan sonra bebeğin için yaşıcaksın tutunucaksın hayata kural bu başka yolu yok ağlamak üzülmek nereye kadar üzülünce geri dönücekmi herşey hayır :mymeka:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

yorum yok yapsamda moon a faydasi yok

Moon Suat i bu siteye uyemi yapsak ne diyorum:))))Peruk filan bulsak kabul etmezlermi bari adam bilsin noldugunu haberi yok garibimin.

MooNum bitanem
bak bizi bizden çok düşünen Mevlam bir ayeti kerimede ne diyor;
BİZ KİMSEYE GÜÇ YETİRECEĞİNDEN FAZLASINI YÜKLEMEYİZ
Bakara Suresi, 286. ayet
bunun da üstesinden gelirsin bitanem
yeter ki sendeki potansiyelin farkında ol
güçlüsün, bunu klavye ardından bile öylesine hissettiriyorsun ki...
hayatta herşey bizler için, herşeye hazırlıklı olmalıyız.
ve unutma hiç bir gece sonsuza dek sürmez; muhakkak gün doğar vakti gelince yerimseniben
yeter ki kapama perdelerini sen Şeniz

sevgili Moon bir yazı okumuştum. Diyordu ki; hep bir beden büyük gelen sevdalara sevdalanıyoruz. sonra oturup sevdamızı kendi ölçülerimize uydurmaya çalışıyoruz. sonra sı yine hüsran; olmuyor, bozuluyor hepten yakışmıyor üstümüze. bana bu sözler imkansız aşkları hatırlatıyor. böyle bir aşkı yaşadığın için pişmanlık duymadan sabret. vakarla dur ve emin ol layık olduğun mutluluk kendi ayaklarıyla tıpış tıpış sana gelecek. ve nooolur daha fazla üzme kendini. Gerçi aşk acılarının da kendine özgü garip, kekremsi ama herşeye rağmen kesinlikle hoş bir tadı lezzeti oluyor. Hani şair demiş ya; aşk derdiyle hoşem, el çek ilacımdan tabip diye. Galiba öylesin şimdi biraz da. Tanışmadan hadiimi de aşmadan yorum yaptım diye kızmazsın umarım bana..

offf be moonn :( ağlattın beni kızım yaa deli kız.
biz neden kaybediyoruz biliyorumusun canım herşeyi bi kenara bırakıp sadece onların üzerine kuruyoruz yaşamamızı.onlar bizim üzerime kurmuyorlar.onlar için çekip gitmek kolay.biz ne haldeyiz aynaya bir baksan dediğimi anlarsın.olan bize oldu.kendimizden fazla değer verdik.o ne isterse yaptık.sofrada tuzunmu eksik kalkıp ketirdik bırak o da eksik kalsın demedik kalk sen al demedik.şimdi bütün bunların ceremesini biz mi çekeceğiz.kalbim sızlıyor.onsuz uykularımın bile tadı yok.elimi atıyorum tenine değcekmiş gibi birden elim boşlukta sallanyor.ve ben gene ağlıyorum.

balımmm seni çok ii anlıyorum ve biliyorum ki sende beni biraz zamana bırak sen bak benimki gibi herşey bitmiş değil lütfen sen en azsından bi şans ver hayatına sevdana seni seviyorum güllüm

Back
X