seni seviyorum sadece bil....

moon hayat bundan sonra sana hep toz pembe olsun canım.hakkında rabbim en güzel ne ise onu versin.bir damla yaş akmasın gözlerinden. akan yaş ta olursa bu hep mutluluk göz yaşları olsun kendine ve bebeğine iyi bak sımsıkı sarsın onu ve seni hayatın tüm güzellikleri.

hakkında ne hayılısıysa o olsun...üzüldüm canım adına...umarım herşey gönlünce olur:))

eh be moon eh be güzelim hani bende toplamıştım ya kendimi yok be yavrum 2 gündür çok özlüyorum onu bu ayrılık mahkeme fala bana ağır geldi ben yine evimi ve kocamı istiyorum ama bu saatten sonra dönüşü yok çok seviyorum ama biliyorum ki değişmicek yine aynı soruları yaşayacağız ah be gülüm ne olcak bizim halimiz

eh be moon eh be güzelim hani bende toplamıştım ya kendimi yok be yavrum 2 gündür çok özlüyorum onu bu ayrılık mahkeme fala bana ağır geldi ben yine evimi ve kocamı istiyorum ama bu saatten sonra dönüşü yok çok seviyorum ama biliyorum ki değişmicek yine aynı soruları yaşayacağız ah be gülüm ne olcak bizim halimiz
duygu beni kızdırma unutma dönüşü olmayan bi yola girdik biz sakın onunla görüşmeye kalkma paralarım seni dün bişeyler söleyip durdun bak gülüm inan senin mutluluğun için söylüyorum lütfen kendine eziyet etme ali ve suat hiç bir zaman değişmeyecekler bunu ikimizde biliyoruz bu yüzden ben yoluma bakmayı öğrendim lütfen sende özleme o adamı ben özlemiyorum artık!!!!

Ah Be Moon Ah Be Güzelim Içimde Firtinalar Kopuyor Ne Kimseye Derdimi Anlatabiliyorum Nede Aliye Yakin Davranabiliyorum Sadece üzülüyorum Ben Galiba çok özledim Bir Kere Sondefa Onunla Uyusam Sabah Kalktiğimda Yanimda Olsa çok Mu Zor Buu

Her şeye rağmen tutunmuştuk birbirimize yanımda kalacağına dair sözler vermiştin her günümüzü birlikte geçirmiştik çok sevmiştik herşeyden önemlisi kırgınlıklarını üzüntülerini neşeni sevincini hayatını yemeğini işini işsizliğini haytındaki herşeyi paylaşmıştım bir gün seni mutsuz edebileceğim hayatımın sonu demekti hiç mutsuzda etmedim zaten ama gün geldi ayrılığın çanları bir taş gibi vurmaya başladı beynimin ve gönlümün duvarlarına neydi seni gitmeye iten sebep neydi beni böyle hayata küstürecek gerçek bilmiyorum hani çok sevdiğin bir insan ölürde boğazına bir acı saplanır sanki bütün vücudunu parçalara ayırırlar o acıyı tüm benliğimde hissettim sen giderken kal desemde bir şey değişmeyecekti ve sen gidecektin gittinde ama yinede bil ey yar seni sevmekten hiç bıkmadım usanmadım her sabah hayalini gözlerimde yaşatmaktan utanmadım seninle yaşadıklarımdan SON KEZ SÖYLÜYORUM DUY!!! SENİ ÇOK SEVDİM BUNU BİL AMA BENDE YOLUMU SENİN OLMADIĞIN BİR YÖNE ÇEVİRİYORUM YÜREĞİMDEN EKSİLMEYECEKSİN HOŞÇAKAL BAL GÖZLÜM HOŞÇAKAL İMKANSIZ AMA ÖLÜMSÜZ SEVDAM!!!!!!!!!!

:çok üzgünüm: ya sen beni öldürmekmi istiyon
:a015: ay çok fena oldum dur bi ağlayayım
sonra depikleyeceğim senidur dur ağlıyorum şuan
senağlama

canım sanmaki yaşlı başlı sen ne anlarsın aşktan deme,anlamayana bile o kadar güzel anlatmışsınki,yüreğini yakan ateşi.
canım çivi çiviyi söker lafını duymuşsundur,kendini kilitleme,lütfen izin ver kapını çalanlara,elbet içeri giren olacak,içini ısıtım,seni saran,duygularına gercek karşılığını veren.
beterin beteri vardır,belkide seni daha çok üzecekti yanında kalarak,her şeyde hayır vardır be güzelim kendini bırakma,umarım tez günde yüzün güler,kalbin hafifler canım allah yüreğine su serpsin.

Okuduğun hikayeyi bi kez daha okuma canım...
Çünkü 2. kez okuduğunda ilk okuduğun gibi heyecanla okuyamazsın..
Çünkü hikayede nelerin geçeceğini bileceğin için sana bir tutku bırakmıycak...

O gelse de sen kapat kapılarını vur kilidini....

Biliyorum çok zor ama yapmak zorundasın...Sevseydi gidermiydi...

Back
X