- 27 Ocak 2014
- 250
- 135
- Konu Sahibi Findikzade
Merhaba kızlar ben forumu uzun süredir takip ediyorum yazmak şimdi nasip oldu. Ben ve eşim öğretmeniz. Dugunumuzde takilarimiza kadar kendimiz yaptık ve nerdeyse 2 yıl maaslarimizi düğün borcuna yatırdık. Borçlar hafifleyince bebek yapmaya karar verdik ve allah nasip etti. Bebek olunca da düğünde birşey yapmadılar bari çocuğumuza baksın diye konya dan istanbul a tayin isteyip geldik. Bu süre zarfında kaybında evlendi ve kaybının dugunuzde takılar eşyalar herşeyi kaynanamlar yaptı. Eltimde öyle bir insan ki hatır gönül dinlemez ve kırar insanı. Kız evlenirken çok zorladı kaynanamlari. Biz ise gene onların haline dayanamayıp bi miktar para yardımı yaptık. Eltim kaç defa kırmıştır onları bense hiç saygı da kusur etmedim. Bedava isinayim benim kombi yanmasın diye hava çok soğuk olduğunda bende yarıya kalırlar ama kayın peder sürekli bir laf sokma çabasında. Geçen bana naylondan gelin dedi bana. Düğün zamanı bebeğin iki memleketi var deyince senin bebeğinin babası kim önce onu bil dedi. Şimdi Eltim hamile kocam maymun gibi ona banzemesin deyince ona gülüyorlar. Ondan korkusundan bitanem diye hitap ediyor kaynanam. Ben bunları kocama anlatınca hiç birşey demeden senin annende böyle yaptı. işte yarın senin kardeşlerinin eşlerine öyle davranacak. Babanın böyle yaptığını unutmuyorum. Sonra senin ailen benim ailem başlıyor. Daha 2gün önce istanbul a yağan karda bizde kaldilar. Kayın peder ileri derecede grip. Benimse 3 aylık bebeğim var emziriyorum.. el time gidemediler kalmaya bebeğin yanında hapsura hapsura dolaştı ve bugün bende grip oldum.kocamin annesi uykusuz kaldigin için grip olmussundur dedi. Kocama dedim babamdan bulaştı diyene alakası var usutmussun işte.bende ne zaman babamı söyleyecektin diye bekliyordum dedi. Asla ve asla kabual etmiyor ben söyleyince de senin ailen de şöyle diye başlıyor. Sizde de böyle mi ben bıktım kocama bazı şeylerin herkese göre yanlış olduğunu anlatamamktan. Bizimkiler yapınca bak bunu yaptılar. Kendi tarafı yapınca ne var bunda. Ben mi hataliyim anlamadım