- 4 Aralık 2014
- 79
- 96
- 18
- 31
Cok zor anlatmasıda yaşamasıda nasil ve nerden basliycam bilmiyorum ama inşallah okursunuz kizlar . Kaynana esim 7 yasindayken esi vefat ettigi icin bir baskasiyla evleniyor. Evlendigi kisinin 1 kizi 1 oglu var eski karısından.Esimle beraber 3 kardes kari koca yasiyolar.Esim okula gidiyor ogleden sonra uvey babasinin yaninda çalışıyor boyle liseye kadar devam ediyor.Tabi dayak zorla parasini elinden alma yani üvey babanin yapacagi ne varsa yapiyor.Annesi ses çikarmiyor neyse asker zamani geliyor askere gidiyor askerde para vs yollanmiyor hicbirsekilde uvey babadan bekleyen yok ama anneside 1 kurus yollamiyor.Sefil bir şekilde askerini bitirip ankaraya calismaya geliyor ailesi baska bir ilde kaliyor. Ve bu isyerinde biz tanisiyoruz 1 sene görüştük annesi hic aramazdi inanin.Sonra tanismak tanistirmak istedi esim ailelerimizi annesini aradi annesi tabi gönülsüz hicmi bir insanda enerji olmaz telde konusurken görseniz bir nazli sanki gelin kiz. Konusmada genelde kapanacaksin kapanmazsan baban yani uvey babasi esimin sacimdan süruklermis köy meydaninda onlarin adetleriymiş.Neyse daha sonra esim uvey babasiyla arasinda bir tartisma oluyor ama cok dandik bir konudan yani istemeye gelinmeyecek bir durum yok.eşimde baba tarafindan akrabalariyla geldiler isteme oldu 1 yil nisanli kaldık ve evlendik torunu oldu aramadi ya insan bukadarmi vicdansiz olur senin esinden kalan tek hatiran tek canin kanin onun cocugu oluyor gelemiyorsan ara be. Neyse şimdi esimle tartismalarimizda hep baş konuğumuz. Kadin bizim icin kilini kipirdatmadi esimin savunmalari annesini el ustunde tutmalari.Eşimde ayni annesi nerden buldum bunlari bilmiyorum.Cahillik cehalet diz boyu. Annesi gayet rahat bir durumda eşini istese getircek durumda ama esim hala yazik kadina.cagirsikta gelmedimi ya insan annesini dugune davetmi eder gel anne isteyelim dedi hanfendi gelmedi daha napalim guvercinle davetiyemi yollayalım. Yani sorumsuz bir anne yetişememiş bir çocuk ve ben bu aileye nasil düştüm. Anneme kurban ol bile dedi annede anne olsa bostan korkuluğu.