- Konu Sahibi balbocegi35
-
Evet hayırlı uğurlu olsunhadi bakalim konumuz hayirli olsun
Yaz kuzum brnim bu aralar fazlasiyla duaya ihtiyacim varda :-( ins hepimize ugur getirir bu topikEvet hayırlı uğurlu olsun
Gel kız liste başını seni yazim
İnşallah kuzum, yer gök dua der benim annem hep, inşallah bizde dualarımızın karşılığını alırızYaz kuzum brnim bu aralar fazlasiyla duaya ihtiyacim varda :-( ins hepimize ugur getirir bu topik
ederim kuzum benim ya, yarından itibaren bi kaç kişi daha gelsin başlayalım, sana başlayalım olur mu? Ama namaz kılman gerek 2rekat okudun dimi?ins canim benim yaaa dualar bixim bu skntimizi atlattirir ancakk simdilik sen benim icin sen benim icin dua et
Tabi canım hoşgeldin alıyorum seni listeyeBenide yazabilirsiniz bende bebek istiyorum
Tamam canimTabi canım hoşgeldin alıyorum seni listeye
namaza baslamayi dusunuyordum zaten canim iyi geldi ustuneederim kuzum benim ya, yarından itibaren bi kaç kişi daha gelsin başlayalım, sana başlayalım olur mu? Ama namaz kılman gerek 2rekat okudun dimi?
gel gel maksat birlik beraberlik olsunBenide yazabilirsiniz bende bebek istiyorum
Geldim canim :)namaza baslamayi dusunuyordum zaten canim iyi geldi ustune
gel gel maksat birlik beraberlik olsun
Amin kuzum inşallah dileğin kabul olurBen istedigimi hemen yazayim ozaman madem listenim basindayim
Maddi skntilarimizi atlatmak istiyorum
Bir bebegimiz olsun istiyorum
Evimdeki huxur hic bitmesin
Veeee hayirli bir evlat hayirli bir es hayirli bir kul olmak istiyorum umarim Allah gonlumuze gore verir kizlar
amin kuzum benim yaaa ins olur canim benim yakinda namaz kilmayada baslicam hayirlisiyla artik bir cok anlamda kendimde iyi yonde gelistirmeyi amacliyorum
Daha cok kitap okumak ostiyorum aciktan univ okumak istiyorum
Kendime esime daha bakimli goxukmek istiyorum daha marifetli bir insan olmak istiyorum anlamdimki insan ilk basta krndinden baslamali Birde sizin dualariz Birde Allah kabul ederse varya
Yemede ya inda yat
Yarın Krizantemden başlıyoruz canım okuyunca, okudum diye yazarsın sayılar herkes için aynı.Tamam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?