“Senin erkek seçecek halin mi var?” Diyen erkek😂

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
Arkadaşlar şu an hem sinirliyim hem sinirden gülüyorum🤷🏻‍♀️

Aslında istediğim herşeyi elde ettim. Okulumda başarılıydım, iyi bir işim var, çalışkanım ama gelin görün ki aşk konusunda kocaman bir sıfırım.

başlıkta en son benimle flört eden adamın beyanını görüyorsunuz.

Aslında herşey normal başlamıştı (internet üzerinden) ama bir süre sonra ; fotolarında shop var mı, ki shop fln yapmam yani, Bacakların boyuna göre baya uzun vs derken gözüne çarpan kusurlarımı söylemeye basladı, ben de şakayla karışık onun kusurlarını söyledim ve olay çığırından çıktı. 31 yaşındaki bir kız kalkıp erkek seçecek değil ya gibi bir şey saçmaladı. Dış görünüşten ziyade karakter olarak sınıfta kaldığını söyleyip engelledim salağı. Ama nasıl canımı sıktı. Neden erkekler bize son kullanma tarihimiz varmış gibi muamelede bulunabileceklerini düşünüyorlar?

size gelip biraz içimi dökmek istedim. Ben, arkadaşlarım hepimiz beğenilen, sevilen kızlarız ve içimize sinmediğinden reddettik hep ama gelin görün ki bir süre sonra ne olursa olsun insan böyle saçma sapan şeyler duymak durumunda kalıyor.

Şimdi pişman oldum, keşke daha fazla acı gerçekleri yüzüne çarpıp engelleseydim😂

Arkadaşlar şu an hem sinirliyim hem sinirden gülüyorum🤷🏻‍♀️

Aslında istediğim herşeyi elde ettim. Okulumda başarılıydım, iyi bir işim var, çalışkanım ama gelin görün ki aşk konusunda kocaman bir sıfırım.

başlıkta en son benimle flört eden adamın beyanını görüyorsunuz.

Aslında herşey normal başlamıştı (internet üzerinden) ama bir süre sonra ; fotolarında shop var mı, ki shop fln yapmam yani, Bacakların boyuna göre baya uzun vs derken gözüne çarpan kusurlarımı söylemeye basladı, ben de şakayla karışık onun kusurlarını söyledim ve olay çığırından çıktı. 31 yaşındaki bir kız kalkıp erkek seçecek değil ya gibi bir şey saçmaladı. Dış görünüşten ziyade karakter olarak sınıfta kaldığını söyleyip engelledim salağı. Ama nasıl canımı sıktı. Neden erkekler bize son kullanma tarihimiz varmış gibi muamelede bulunabileceklerini düşünüyorlar?

size gelip biraz içimi dökmek istedim. Ben, arkadaşlarım hepimiz beğenilen, sevilen kızlarız ve içimize sinmediğinden reddettik hep ama gelin görün ki bir süre sonra ne olursa olsun insan böyle saçma sapan şeyler duymak durumunda kalıyor.

Şimdi pişman oldum, keşke daha fazla acı gerçekleri yüzüne çarpıp engelleseydim😂

Adamla hiç yüz yüze görüştünüz mü ?

Ya böyle insanlar kendi eksikliklerini bildikleri için o meydana çıkmasın diye karşısındaki sindirme adına yapıyor. Ama sert kayaya çarpmış. E ne desem ne desem diye bu lafı demiş. Ama siz de şimdi ona kazanmış gibi hissetme duygusunu vermişsiniz. Onun yerine "seçim yapacak en güzel cagimdayim senin gibi biiiipppppp leri daha iyi ayırt edebiliyorum." Desen cuk otururmus ya. Tüh. Benim bile içimde kaldı :)) dert etmeye bile değmez. Salla gitsin. (Bip kısmını içinizden itinayla doldurabilirsiniz 🤣)

Hep naiflikten bunlar, karşındaki ben bunu kolay ezerim diye düşünüp dan dun girişiyor, ağzının payını alınca şaşırıyorlar bi de ahahahahah.

Önce çok özgüvenliydi benim fotolarımı zoomlayıp shop var mı derken😂 sonra senin de şuran buran diyince buruldu sanırım :(

Önce çok özgüvenliydi benim fotolarımı zoomlayıp shop var mı derken😂 sonra senin de şuran buran diyince buruldu sanırım :KK43:
Az sulanmış yamrı yumru patlıcanlara benzediği fark edilmesin diye karşısındakini ezmeye çalışıyor, aynalama yapıyor mercimek beyniyle.

Back
X