“Senin erkek seçecek halin mi var?” Diyen erkek😂

Arkadaşlar şu an hem sinirliyim hem sinirden gülüyorum🤷🏻‍♀️

Aslında istediğim herşeyi elde ettim. Okulumda başarılıydım, iyi bir işim var, çalışkanım ama gelin görün ki aşk konusunda kocaman bir sıfırım.

başlıkta en son benimle flört eden adamın beyanını görüyorsunuz.

Aslında herşey normal başlamıştı (internet üzerinden) ama bir süre sonra ; fotolarında shop var mı, ki shop fln yapmam yani, Bacakların boyuna göre baya uzun vs derken gözüne çarpan kusurlarımı söylemeye basladı, ben de şakayla karışık onun kusurlarını söyledim ve olay çığırından çıktı. 31 yaşındaki bir kız kalkıp erkek seçecek değil ya gibi bir şey saçmaladı. Dış görünüşten ziyade karakter olarak sınıfta kaldığını söyleyip engelledim salağı. Ama nasıl canımı sıktı. Neden erkekler bize son kullanma tarihimiz varmış gibi muamelede bulunabileceklerini düşünüyorlar?

size gelip biraz içimi dökmek istedim. Ben, arkadaşlarım hepimiz beğenilen, sevilen kızlarız ve içimize sinmediğinden reddettik hep ama gelin görün ki bir süre sonra ne olursa olsun insan böyle saçma sapan şeyler duymak durumunda kalıyor.

Şimdi pişman oldum, keşke daha fazla acı gerçekleri yüzüne çarpıp engelleseydim😂
Haha dedigi yas da 31. Salak yahu

ben de şakayla karışık onun kusurlarını söyledim ve olay çığırından çıktı.
Sen bunu yapmayıp “daha görüşmedik bile, reelde öyle değil emin ol, aslında fotoda öyle çıkmış” gibi ona yüklenmeyen cümleler kursaydın gayet de internetten erkek seçiyor olacaktın, hiç problem çıkmayacaktı, kendisi seçilen bir erkek olarak hayatına devam edecekti. Sen onun ağzıyla konuştun ya canı sıkıldı hıyarın.

Soyle dusunun gercekten cirkin bir insana cirkinsin demezsin aksine sen de cok hossun vs der kirmazsin. Boyle soyluyor cunku tek sansin benim bana muhtac ol diyor. Neden cunku kendine guveni yok, bunu akliyla, karakteriyle yapamiyor cunku o kadar yok:)
İnsanlarin size bir hataniz yoksa kotu davranmalarinin saygisiz olmalarinin sebebi kendileriyle eksikleriyle, problemleriyle alakali ve sizinle ilgisi yok.. bunu farkettiginizde hayat daha rahat🧿

Soyle dusunun gercekten cirkin bir insana cirkinsin demezsin aksine sen de cok hossun vs der kirmazsin. Boyle soyluyor cunku tek sansin benim bana muhtac ol diyor. Neden cunku kendine guveni yok, bunu akliyla, karakteriyle yapamiyor cunku o kadar yok:)
İnsanlarin size bir hataniz yoksa kotu davranmalarinin saygisiz olmalarinin sebebi kendileriyle eksikleriyle, problemleriyle alakali ve sizinle ilgisi yok.. bunu farkettiginizde hayat daha rahat🧿

Tabii. İnsan karşısındakine hele de flört ettiği kişiye bunları söylerken aslında en başta kendine hakaret ediyor. Aşağıladığı, beğenmediği biriyle birlikte oluyorsa bir insan zaten kendini ancak (!) buna layık görüyordur.

Herhalde böyle yapınca bizim anlamadığımızı falan sanıyorlar 🥲

Ezik ozguvensiz erkek tipi kaçccc.
Aklı sıra sen evde kaldın bana muhtacssin deyip seni kendine bağlayacak

O kim ki senin kusurlarını falan söylüyor .
O çok mu yakışıklı geri ya gerçekten konuşmayı flört etmeyi bılmıyorlar

Aslında istediğim herşeyi elde ettim. Okulumda başarılıydım, iyi bir işim var, çalışkanım ama gelin görün ki aşk konusunda kocaman bir sıfırım.

Aslında herşey normal başlamıştı (internet üzerinden) ama bir süre sonra ; fotolarında shop var mı, ki shop fln yapmam yani, Bacakların boyuna göre baya uzun vs derken gözüne çarpan kusurlarımı söylemeye basladı, ben de şakayla karışık onun kusurlarını söyledim ve olay çığırından çıktı. 31 yaşındaki bir kız kalkıp erkek seçecek değil ya gibi bir şey saçmaladı. Dış görünüşten ziyade karakter olarak sınıfta kaldığını söyleyip engelledim salağı. Ama nasıl canımı sıktı. Neden erkekler bize son kullanma tarihimiz varmış gibi muamelede bulunabileceklerini düşünüyorlar?

size gelip biraz içimi dökmek istedim. Ben, arkadaşlarım hepimiz beğenilen, sevilen kızlarız ve içimize sinmediğinden reddettik hep ama gelin görün ki bir süre sonra ne olursa olsun insan böyle saçma sapan şeyler duymak durumunda kalıyor.

Şimdi pişman oldum, keşke daha fazla acı gerçekleri yüzüne çarpıp engelleseydim😂
Arkadaş 1950-60 larda kalmış heralde miladı dolmuş balta girmemiş orman adamı.
Şimdilerde insanlar 30-40-50 den sonra seçiyorlar aklı selim halde

Hani hep 35+ yaş kadınların doğum yapmasının zorlaşacağı, doğursa bile bebekte sağlık sorunları olabileceği vs. söylenir ya. Hiç erkeklerin spermlerinin kalitesinin düştüğü konuşulmuyor ama. Kadın doğumcudan dinlemiştim bir videoda, erkeğin de belli bir yaştan sonra hastalık riski taşıyan spermleri oluyormuş. Nedense hiç kendi üstlerine almazlar, ha bire fatura kadına çıkar.
Bu arada 31 yaşındayım, bekarım, bir halta da geç kaldığımı sanmıyorum. Gayet de erkek seçerim, koynuma kimi alacağımı elin hırbosuna soracak değilim. İnsanlar biraz haddini bilsin, öyle her halta karışılmaz.

Bende 28 yaşındayım. Toksik ilişkim yeni bitti. Ve moralim bozuk yalnızlıktan. Yeni insanlar nasıl bulunacak bilmiyorım. Evlenmek istiyorum. Hani olanıda begenmiyorum. Sırf evde kaldım diye evlenmekte istemiyorum.

31 yaşındayken bir adamla tanışmıştım, bana çok güzelsin, keşke yaşında daha küçük olsaydı demişti😃
Bunu söyleyen 40 yıl erkeksiz kalsam dönüp yüzüne bakmayacağım tipte bir adamdı.
Böyle gerizekalıları eleye eleye yola devam edeceksiniz, yapacak birşey yok.

Engeli açın,güzel bir şekilde o kendini beğenmiş hadsize haddini bildirin.Sonrada o yazsın siz görüldü atın,havlayan köpek ısırmaz diyip geçin.En sinir olduğum erkek tipi.

Orhan Kemal in bir kitabında okumuştum. Erkeğin çirkini olmazmış 😁. Şaka bir yana 30 dan sonra evlenen yada bekar fıstık gibi tanıdıklarım var onlar da içlerine dinledikleri için devam edemiyorlar sizde de ayni durum varsa tabii ki içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Bence karşınızdaki adamın egosu zedelendiği için o kadar saçmalamış boşverin. Nasibinizde ne varsa o olur

Hangi salak o?
Yemin ederim teselli olsun diye soylemiyorum; kendine bakan 30lu 40 li yaslarinda kadınlar 20 li yaslarindaki hallerinden cok cok daha guzel oluyorlar.
Arkadaslarımın eski fotolarına bakıyorum, müthiş güzelleşmişler. Zaten belli bi ekonomik seviyeye geliyosun, özbakım için daha çok bütçe ayırıyorsun. Valla bi cilt bakımı, kuaför, düzenli fitness, sağlıklı beslenme, ihtiyaç varsa doğallığı bozmadan çizgilere botox vs. Gerçekten benim arkadaşlarım 20lerine kıyasla çok daha fazla güzelleştiler.
Kendim için de şunu söyleyebilirim; ne zaman düzenli spor yapsam beslenmeme ve içtiğim suya dikkat etsem kendimi çok daha güzel hissediyorum. Yaştan tamamen bağımsız yani. Üstelik 31 çok çok genç bi yaş.

Hangi salak o?
Yemin ederim teselli olsun diye soylemiyorum; kendine bakan 30lu 40 li yaslarinda kadınlar 20 li yaslarindaki hallerinden cok cok daha guzel oluyorlar.
Arkadaslarımın eski fotolarına bakıyorum, müthiş güzelleşmişler. Zaten belli bi ekonomik seviyeye geliyosun, özbakım için daha çok bütçe ayırıyorsun. Valla bi cilt bakımı, kuaför, düzenli fitness, sağlıklı beslenme, ihtiyaç varsa doğallığı bozmadan çizgilere botox vs. Gerçekten benim arkadaşlarım 20lerine kıyasla çok daha fazla güzelleştiler.
Kendim için de şunu söyleyebilirim; ne zaman düzenli spor yapsam beslenmeme ve içtiğim suya dikkat etsem kendimi çok daha güzel hissediyorum. Yaştan tamamen bağımsız yani. Üstelik 31 çok çok genç bi yaş.

Çok doğru. 29 yaşımda tam olarak kendimi buldum diyebilirim, özellikle de bahsettiğiniz tarz, stil bunların oturması tam bu yaşıma tekabül etti.

Benimle ilgilenen benden 3-4 yaş küçük erkekler de oldu. Bitiren hep ben oldum. İçlerinden birine bitirirken yaş konusunu söylemiştim mesela, benim için problem değil sen niye takılıyosun demişti.

Böyle örnekler var, bu arkadaş gibi, bunun dişi versiyonları da var. Bu olay patlama noktaısna getirdi beni😂

Böylelerinin yokluktan avcunun içi aşınmıştır, tam kasa estetikli videoları izleye izleye.. Ama baksan kusur arar, yüze çarpıp eksik yanını tamamlamaya çalışır 😂
30 lu yaşlarda bir kadın bırak erkek seçmeyi, aletin boyunu bile seçecek kadar seçicidir😎🤣 Çünkü herşeyin en iyisini hakediyoruz biz. 🤫

Back
X