Senin gibi adam olmaz olsun..!!!!!!!

Virgul, noktali virgul, üç nokta arada bunlari kullanirsaniz arada bi es verip rahatlamis oluruz

Çatır çatır kavga etmişsin, bak işten çıkarmamış seni
Ya bu deve güdülecek ya da...
Senin de geri kalır yanım yok bacım, saydırmışsın lafları.

Bi dikişte içmiyormuş suyu, günlük içtiği miktar.
Prostat zaar diyor konu sahibi.
Prostatlar çok mu su içer ki?
Ha birde bizim asıl kıza getirtiyormuş suyu.

Özürlü keko ilkokul terk cahil prostatli vs...

Taam canım biz bu kelimeleri sıralayan seviyeli! birini okuduktan sonra cidden is arkadasin için çok üzüldük geçmiş olsun adama

Harikasin ....

Saygiyla egiliyorum

Ancak bu kadar guzel anlatilabilirdi

Özürlü diye hakarete başladıktan sonraki kısmı okumadım.

Kusura bakmayın da, şu giriş cümlenizden sonra konunuzu okumak hiç mi hiç içimden gelmedi.
Biran önce o ibareyi silmenizi rica ediyorum.
Özürlü olmak hakaret ya da aşağılama değildir, yaşayan kişi için sadece zorluktur.
Bir insana olan nefretinizi, aşağılamanızı ya da sorununuzu anlatmak için kullandığınız 'özürlü' kelimesini kabul etmiyorum, lügatınızdan çıkarmanız hayrınıza olacaktır.
Bu arada özür sadece bedensel ya da zihinsel olamaz, bazılarının kalbi kibirden özürlüdür, anlayana...

Son düzenleme:
Bi akadas daha Anlaşılır olması için konuyu özetlemis ben onu bile anlamakta güçlük çektim o denli yanii!

özürlü ne demektir sizin bilginiz varmı ? yazdığınız kelimelere bakılırsa sizde çok kibar sayılmazsınız başta yazdığınız kelimeyi lütfen siliniz ..

Bu ne bicim yazidir. Bi yazdiginizi okuyun yollamadan ya

patron kafanizi allak bullak etmis sanirim .yazdiklarinizi tam manasiyla anlamak güç...

ZIRRIKI
AVRAT
OKKALI GODOMAN
KEKO
PIREMMM SES

bu kelimelerin anlamlari ne? Konuyu anlayamadim tam

Konu sahibi, lütfen yazım kurallarına dikkat edin. Böylece birbirimizi daha iyi anlayabilir, daha sağlıklı iletişim kurabiliriz.
Yöneticinizden bu kadar nefret ediyorsanız, şayet çok önemli bir zorunluluğunuz yoksa, oradaki işinizden ayrılmanız en doğrusu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…