Ben bu özürlü yöneticiden bıktım yıldım .Hayatımda bu kadar görgüsüz, cahil, kendini bilmez, kaba saba ,zırrıki cahilllll birini tanımadım inş.tanımamda ..Canıma tak etti bunun bu davranışları ya insan babasının kızına böle davranmaz ama eşine de cevresine de böylee ayrım yok müesse de
..Hava atmayı sever üçün beşin yanan lambanın akşam olsa da ,15 lira servis parasının, fazla çekilen 10 tl kredi kartının ,a4 kağıtlarının kullanımını ,faturalr biter zarf koyulmaz elden verilir o akdar parayı nereye götürcek acaba vs vs vs vs vs vs düşnün dahası var...Ve bu adam milletin yanında rencide etmeye küçük düşürmeye bayılıyor nefret ediyorum ya ..Böle bi birinde kavga ettim ben bayanım ya pardon da dedim bi bagıryor yırtlmadık organ kalmıyor, bayanm ya dedim ben 40 yıldır böleyim diyor eşime columa cocuguma sonra ben hiç biri değilm dedim çatır çatır kavga ettik .Sonra kusura bakma böleyim diyo git avradın çeksin kahrını
beee..Bıktım canımdan .Hayır gareze temzlkci var su benden istio bazen kendim getiriyorum.Günde 8 lt içiyo :))) galiba prostat mı ne anlamdım
Cumaları bu sıcakta odamn kapıları acık kalacakmıs gelen giden oluyor yogun tek ben mi var koskoca firmada ya sabır.bende klimayı açtım oh . Hiç umrumda değil çek yazar bana patlar bişey rica etme yok kabalık akıyor midem ıykk cıkamıyorumda tazminat vermez borçlu çıkarım bide
adamına göre davranması okkalı godomanları özel odasında ağırlıyor normal hallileri başka oda da ayrımcılığından nefret ediyorum bide .Bana nereye gitsem hesap soruyor sanane be .İşim var diyorum ertesi gün burnumdan geliyor davranışlarıyla bezdiriyor .içimi dökmek istedim keko canımı sıkıyor kendi üni.mezunu küçümsüyor halbuki ilk okul terk bellide terbiye uzktan yakından evlerine ugramamış bigün çıkarsam Allah yarattı demicem 5 yıl yaşlandırcak falsolarını yüzüne dicem ona dert olsun
Piremmmm sesler içimi döktüm mesainin son saatlerinde